reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Nie wierzę - moje dziecko przed chwilą wcinało gruszkę, aż mu się uszy trzęsły :szok: ale sama mu potarłam gruszkę i wyszła taka wodnista. Zajadał ze smakiem, cmokał i uśmiech na maxa :szok: Musiałam sama przestać go karmić, bo by chyba nie przestał jeść :-D
Kto by się spodziewał, że on gruszki polubi?:-D ze słoiczka nie chciał...ahhh w końcu coś zajada ze smakiem :))) i widać, że to lubi! Trząsł się cały tak mu zasmakowało :-D
Bo gruszka gruszce nierówna:p

reklama
Witam :-))
ile wasze dzieci jedzą?
mój to dopiero zaczął jeść po 150ml
a010.gif
a010.gif
Moja ok 700-800ml na dobę
Acha i ma na imię Łucja:-)

no i juz wszystko mam dla malej na chrzest własnie buciki kupiłam ufff
Chrzest, bajeczne butki dla dziewczynki Ca&Di (1000039106) - Aukcje internetowe Allegro
Cudne:tak:

Dzien dobry!
Maja Julcia do tej pory zjadala 170ml-210ml 5 razy dziennie a terazjej sie pozmienialoi je 120ml-180ml 5razy dziennie + kilka lyzeczek marchewki z ziemniaczkiem:)
Czy ktoras z was daje juz obiadek (na przykladkilka lyz. warzywek) a po poludniu jeszcze kilka lyz. deserku?
My też butelkowi, mała dostaje troszkę zupki lub deserku tzn ok pół słoiczna na dobę i nie zastępuje to posiłku mlecznego, acha i nie polecam dyzni z ziemniakiem z hippa - łeee, dość że nie dobre to jeszcze jakoś dziwnie śmierdzi:no:

Właśnie dostałam kawał na maila od mojej znajomej...no musze się podzielić;):
*Piwo
> > *Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że
> > piwo zawiera żeńskie hormony! Nie mogliśmy dojść do
> > spójnych
> > wniosków, więc
> > postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment naukowy. Każdy z nas
> > (z pobudek czysto naukowych!) wypił 10 piw. I wtedy odkryliśmy
> > przerażającą prawdę:
> > 1) przybraliśmy na wadze;
> > 2) strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym;
> > 3) mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu;
> > 4) nie potrafiliśmy logicznie myśleć;
> > 5) nie udało nam się przyznać do błędu, mimo że było
> > zupełnie
> > jasne, że go popełniliśmy;
> > 6) każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata;
> > 7) mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks;
> > 8) nie umieliśmy zapanować nad emocjami;
> > 9) trzymaliśmy się nawzajem za ręce;
> > 10) po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC, i to wszyscy
> > jednocześnie!
> > Czy konieczne są dalsze dowody? Piwo zdecydowanie zawiera
> > żeńskie hormony!
ahahaha, ale super!!! muszę to J przeczytać, na pewno się uśmieje;D

My też butelkowi, mała dostaje troszkę zupki lub deserku tzn ok pół słoiczna na dobę i nie zastępuje to posiłku mlecznego, acha i nie polecam dyzni z ziemniakiem z hippa - łeee, dość że nie dobre to jeszcze jakoś dziwnie śmierdzi:no:

moja Julka nic z hippa nie chce ejsc... tylko bobovita i gerber...... tye z hippa wszystkie sa jakies dziwne.. sprobowalam marchewke bobovity i stwierdzilam ze n a miejscu dziecka zabijalaabym sie za tym a ta z hippa mnie odrzucila! no szok. powiedzcie mi.. sa u was deserki same bananowe bez innych owocow?????????

moja Julka nic z hippa nie chce ejsc... tylko bobovita i gerber...... tye z hippa wszystkie sa jakies dziwne.. sprobowalam marchewke bobovity i stwierdzilam ze n a miejscu dziecka zabijalaabym sie za tym a ta z hippa mnie odrzucila! no szok. powiedzcie mi.. sa u was deserki same bananowe bez innych owocow?????????
Nie widziałam u nas, ale może jest mus bananowy?w takich pojemniczkach jak danonki?

My juz po spacerku niby cieplo ale zimny wiatr. Moj maluch cos sie ostatnio tez ubierac nie lubi i nieraz marudzi ale w wozku zasypia od razu albo sie na mnie patrzy oby mu sie nie odmienilo.
Mea mialam 186 pkt;)
Marzka dla mnie do tatusia podobny u Kasiekkrk czysta mama u Ulenki po srodku natomiast Maxiu to czysty tatus ;)

Moja nie lubi mieć zakładanej czapki:)

A Max wcale czapek nie nosi wiec mam problem z glowy :)

Witam :-))

Moja ok 700-800ml na dobę
Acha i ma na imię Łucja:-)

Cudne:tak:

Witam Gonie , witam Lucje :)
Max zjada juz butle 210 plus proszek co daje ok 230ml mleczka . Je 5 x dziennie ale nie zawsze do konca . Tak wiec na dobe cos okolo 800-900ml

reklama

U mnie są. Delikatny banan z Gerbera, ale wg mnie jest zbyt kwaśny, Lusi nie posmakowało:no:

Do góry