reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja mam pytanie do mam ktore maja juz starsze dzieci mowa tu o m.in. Marcie, Kopciuszkowi, Emwu, Adze...... itp

jak to jest z waszymi pociechami???
bylam dzis w tesco i widze jak dziecko takie 5letnie prosi mame by cos kupila a ta mowi ze teraz nie moze bo nie ma pieniazkow! i po chwili doslownie syrena zawyła! no jak to dziecko sie darlo!!!!!!!:szok:! cale tesco ucichlo i wszyscy sie ogladali! dziecko krzyczalo jakby ktos je linczowal!

czy wy tez macie takie problemy? czy wasze dzieci w sklepie co zauwaza to chca? jak sobie z tym radzicie?? ja tak patrzac dzis na ta bezradna kobiete wyobrazilam sobie siebie za kilka lat jak mi Julka podrosnie! ona juz jest rozpieszczona i ma nas na zawolanie czego ja oduczam....
a nie wiem jak to bedzie dalej... czy bedzie mi takie cyrki urzadzac?????
W UK jest taka reklama...nie wiem czego ale mniejsza z tym....Dziecko w markecie kładzie sie na ziemi i odprawia histerie ...wrzeszczy...krzyczy.....tupie....''ja to chce!!!!!'''kup mi to!!!! ' aaaaaa!!!!'' a co robi matka?? otóż matka kładzie sie na ziemi i robi dokładnie to samo;P lol...Hmmm cóż w reklamie poskutkowało:) hehe

W UK jest taka reklama...nie wiem czego ale mniejsza z tym....Dziecko w markecie kładzie sie na ziemi i odprawia histerie ...wrzeszczy...krzyczy.....tupie....''ja to chce!!!!!'''kup mi to!!!! ' aaaaaa!!!!'' a co robi matka?? otóż matka kładzie sie na ziemi i robi dokładnie to samo;P lol...Hmmm cóż w reklamie poskutkowało:) hehe
hahaha dobre:tak::tak:
podoba mi sie Twoje podejscie,bardzo zdrowe jest. Podziewiam Cie za to:) mam nadzieje ze tez bede umiala sobie w razie czego z takim zachowaniem poradzic.
dzięki, staram się;-)

A ja miałam 181:-D
aha a ja nie przeczytalam calosci tylko polasilam sie na test jak zobaczylam ze dziewczyny chwala sie wynikami i zrobilam go wg siebie a nie ciebie!
ja to debil jestem!
pojedzcie mi moze sie obudze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehehheheh
He he dobre:-):-)

Hej dziewczynki ja tez bede polowac w przyszlosci na dziewczynke musze zapamietac jak to sie robi:))))))
Na obiad dzis kotlety z kuraka ziemniaczki i marchewka z bulka tarta.
Pogoda piekna sie robi weekend ma byc rewelacyjny nie moge sie doczekac nie bylismy 2 dni na spacerze bo grad i deszcz padal a maly po chorobie ale dzis juz idziemy.

Marchewka z bułką tartą:szok: Jak to się robi:-)
Czesc :)

Kotlet z piersi kurczaka z ziemniaczkami i zasmarzanymi buraczkami ....- zyczenie męża :rofl2:

Proszę o przepis na zasmarzane buraczki:-)
Używacie jakiegoś kremu nawilżającego dla swoich Dzieciaczków?? Mój Juliuszek ma suche policzki strasznie od pewnego czasu (może to od ogrzewania?) kupiłam krem Johnsona-nawilżający....a tu z dnia na dzień gorzej.POliczki i tak suche a na dodatek pojawiło sie masę krosteczek na całej twarzyczce, wysypka jakaś taka:( nie wiem czy mogę zastosować wazelinę może??? Poradźcie please...:-(

uzywamy innych produktów johnsona,wiec raczej na nie nie jest uczulony...

Z Hanią też miałam takie problemy i pomógł krem do buzi oilatum
u mnie jest tak samo! wściec się da, ubieranie Filipa na dwór to katorga, a jak wyjdziemy juz to jeszcze z 20 min płacze mi w wózku, sucho ma, jest najedzony, no ja nie wiem o c mu chodzi... 2 dni nie byliśmy już na dworzu , może dzisiaj się coś zmieni, oby;)

No u nas to samo:no:
Dziś zeby dotlenić moje dzieci to musiałam Tomka dać na pół siedząco w wózku:no: Ale inaczej się nie dało zanim nie zasnął
Ja mam pytanie do mam ktore maja juz starsze dzieci mowa tu o m.in. Marcie, Kopciuszkowi, Emwu, Adze...... itp

jak to jest z waszymi pociechami???
bylam dzis w tesco i widze jak dziecko takie 5letnie prosi mame by cos kupila a ta mowi ze teraz nie moze bo nie ma pieniazkow! i po chwili doslownie syrena zawyła! no jak to dziecko sie darlo!!!!!!!:szok:! cale tesco ucichlo i wszyscy sie ogladali! dziecko krzyczalo jakby ktos je linczowal!

czy wy tez macie takie problemy? czy wasze dzieci w sklepie co zauwaza to chca? jak sobie z tym radzicie?? ja tak patrzac dzis na ta bezradna kobiete wyobrazilam sobie siebie za kilka lat jak mi Julka podrosnie! ona juz jest rozpieszczona i ma nas na zawolanie czego ja oduczam....
a nie wiem jak to bedzie dalej... czy bedzie mi takie cyrki urzadzac?????

Ja nie miałam tego problemu dotychczas..Hania jak była malutka to nigdy z nami nie jeździła na zakupy bo wygodniej mi ją było zawieźć do teściowej...ale od urodzenia Tomka już ją zabieramy i jest bardzo grzeczna:tak: Czasem jak ja nie mogę jechać z Tomkiem to jedzie tylko A z Hanią i jeszcze nigdy awantury nie było:tak: Mam nadzieję że jej się nie odwidzi:-D

dobre:)) ale nie mialabym tyle odwagi by zrobic cos takiego!!! śmieszny bylby widok,śmieszny i tragiczny zarazem:)))

reklama
Do góry