Dzięki spróbujemy...dobrze ,że do Pl sie niebawem wybieramy to zrobie sobie zakupkinam też wszystkie kremy wysuszały buzię. ładnie nawilżała dermobaza Cetaphil MD (ale to drogie strasznie...) a teraz używamy krem do buzi z Hippa
reklama
W UK jest taka reklama...nie wiem czego ale mniejsza z tym....Dziecko w markecie kładzie sie na ziemi i odprawia histerie ...wrzeszczy...krzyczy.....tupie....''ja to chce!!!!!'''kup mi to!!!! ' aaaaaa!!!!'' a co robi matka?? otóż matka kładzie sie na ziemi i robi dokładnie to samo;P lol...Hmmm cóż w reklamie poskutkowało heheJa mam pytanie do mam ktore maja juz starsze dzieci mowa tu o m.in. Marcie, Kopciuszkowi, Emwu, Adze...... itp
jak to jest z waszymi pociechami???
bylam dzis w tesco i widze jak dziecko takie 5letnie prosi mame by cos kupila a ta mowi ze teraz nie moze bo nie ma pieniazkow! i po chwili doslownie syrena zawyła! no jak to dziecko sie darlo!!!!!!!! cale tesco ucichlo i wszyscy sie ogladali! dziecko krzyczalo jakby ktos je linczowal!
czy wy tez macie takie problemy? czy wasze dzieci w sklepie co zauwaza to chca? jak sobie z tym radzicie?? ja tak patrzac dzis na ta bezradna kobiete wyobrazilam sobie siebie za kilka lat jak mi Julka podrosnie! ona juz jest rozpieszczona i ma nas na zawolanie czego ja oduczam....
a nie wiem jak to bedzie dalej... czy bedzie mi takie cyrki urzadzac?????
hahaha dobreW UK jest taka reklama...nie wiem czego ale mniejsza z tym....Dziecko w markecie kładzie sie na ziemi i odprawia histerie ...wrzeszczy...krzyczy.....tupie....''ja to chce!!!!!'''kup mi to!!!! ' aaaaaa!!!!'' a co robi matka?? otóż matka kładzie sie na ziemi i robi dokładnie to samo;P lol...Hmmm cóż w reklamie poskutkowało hehe
dzięki, staram się;-)podoba mi sie Twoje podejscie,bardzo zdrowe jest. Podziewiam Cie za to mam nadzieje ze tez bede umiala sobie w razie czego z takim zachowaniem poradzic.
aga6671
Mama Hani i Tomka
A ja miałam 181
Marchewka z bułką tartą Jak to się robi:-)
Proszę o przepis na zasmarzane buraczki:-)
Z Hanią też miałam takie problemy i pomógł krem do buzi oilatum
No u nas to samo
Dziś zeby dotlenić moje dzieci to musiałam Tomka dać na pół siedząco w wózku Ale inaczej się nie dało zanim nie zasnął
Ja nie miałam tego problemu dotychczas..Hania jak była malutka to nigdy z nami nie jeździła na zakupy bo wygodniej mi ją było zawieźć do teściowej...ale od urodzenia Tomka już ją zabieramy i jest bardzo grzeczna Czasem jak ja nie mogę jechać z Tomkiem to jedzie tylko A z Hanią i jeszcze nigdy awantury nie było Mam nadzieję że jej się nie odwidzi
He he dobre:-):-)aha a ja nie przeczytalam calosci tylko polasilam sie na test jak zobaczylam ze dziewczyny chwala sie wynikami i zrobilam go wg siebie a nie ciebie!
ja to debil jestem!
pojedzcie mi moze sie obudze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehehheheh
Hej dziewczynki ja tez bede polowac w przyszlosci na dziewczynke musze zapamietac jak to sie robi)))))
Na obiad dzis kotlety z kuraka ziemniaczki i marchewka z bulka tarta.
Pogoda piekna sie robi weekend ma byc rewelacyjny nie moge sie doczekac nie bylismy 2 dni na spacerze bo grad i deszcz padal a maly po chorobie ale dzis juz idziemy.
Marchewka z bułką tartą Jak to się robi:-)
Czesc
Kotlet z piersi kurczaka z ziemniaczkami i zasmarzanymi buraczkami ....- zyczenie męża
Proszę o przepis na zasmarzane buraczki:-)
Używacie jakiegoś kremu nawilżającego dla swoich Dzieciaczków?? Mój Juliuszek ma suche policzki strasznie od pewnego czasu (może to od ogrzewania?) kupiłam krem Johnsona-nawilżający....a tu z dnia na dzień gorzej.POliczki i tak suche a na dodatek pojawiło sie masę krosteczek na całej twarzyczce, wysypka jakaś taka nie wiem czy mogę zastosować wazelinę może??? Poradźcie please...:-(
uzywamy innych produktów johnsona,wiec raczej na nie nie jest uczulony...
Z Hanią też miałam takie problemy i pomógł krem do buzi oilatum
u mnie jest tak samo! wściec się da, ubieranie Filipa na dwór to katorga, a jak wyjdziemy juz to jeszcze z 20 min płacze mi w wózku, sucho ma, jest najedzony, no ja nie wiem o c mu chodzi... 2 dni nie byliśmy już na dworzu , może dzisiaj się coś zmieni, oby
No u nas to samo
Dziś zeby dotlenić moje dzieci to musiałam Tomka dać na pół siedząco w wózku Ale inaczej się nie dało zanim nie zasnął
Ja mam pytanie do mam ktore maja juz starsze dzieci mowa tu o m.in. Marcie, Kopciuszkowi, Emwu, Adze...... itp
jak to jest z waszymi pociechami???
bylam dzis w tesco i widze jak dziecko takie 5letnie prosi mame by cos kupila a ta mowi ze teraz nie moze bo nie ma pieniazkow! i po chwili doslownie syrena zawyła! no jak to dziecko sie darlo!!!!!!!! cale tesco ucichlo i wszyscy sie ogladali! dziecko krzyczalo jakby ktos je linczowal!
czy wy tez macie takie problemy? czy wasze dzieci w sklepie co zauwaza to chca? jak sobie z tym radzicie?? ja tak patrzac dzis na ta bezradna kobiete wyobrazilam sobie siebie za kilka lat jak mi Julka podrosnie! ona juz jest rozpieszczona i ma nas na zawolanie czego ja oduczam....
a nie wiem jak to bedzie dalej... czy bedzie mi takie cyrki urzadzac?????
Ja nie miałam tego problemu dotychczas..Hania jak była malutka to nigdy z nami nie jeździła na zakupy bo wygodniej mi ją było zawieźć do teściowej...ale od urodzenia Tomka już ją zabieramy i jest bardzo grzeczna Czasem jak ja nie mogę jechać z Tomkiem to jedzie tylko A z Hanią i jeszcze nigdy awantury nie było Mam nadzieję że jej się nie odwidzi
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
dobre) ale nie mialabym tyle odwagi by zrobic cos takiego!!! śmieszny bylby widok,śmieszny i tragiczny zarazem))W UK jest taka reklama...nie wiem czego ale mniejsza z tym....Dziecko w markecie kładzie sie na ziemi i odprawia histerie ...wrzeszczy...krzyczy.....tupie....''ja to chce!!!!!'''kup mi to!!!! ' aaaaaa!!!!'' a co robi matka?? otóż matka kładzie sie na ziemi i robi dokładnie to samo;P lol...Hmmm cóż w reklamie poskutkowało hehe
Chérie
Mama Danielka
Cherie jak się odbiera tę paczkę?
poszłam do Rossmana i przy kasie dałam pani tę książeczkę z kuponami rabatowymi. na pierwszej stronie bodajże jest karteczka którą musisz dać - wtedy dostajesz paczkę :-)
luuuzna
Mama Alanka
poszłam do Rossmana i przy kasie dałam pani tę książeczkę z kuponami rabatowymi. na pierwszej stronie bodajże jest karteczka którą musisz dać - wtedy dostajesz paczkę :-)
ok znalazłam tę książeczkę :-) dzięki!
G
Georgina
Gość
Ojj i to jak. Ryczałam z każdym nieudanym cyklemi też to przeżywałaś, że się nie udaje? bo ja bardzo :-(
reklama