A u nas, jak?
MamaCzyTata.pl - Piotruś
tata :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u nas, jak?
MamaCzyTata.pl - Piotruś
Z garnierem jest trudnie bo jest mocniejszy. a z J&J nigdy nie miałam zacieków i skóra taka przyjemna. Nivea, która pokazała mika też jest ok ale dla mnie nieprzyjemnie pachnie, mam uraz do tych brązowiących kremów o tym specyficznym zapacvhu, ble...a nie zostawiaja "zacieków" ? o tego najbardziej się boje![]()
hihi, Piotr to chyba do dziadków jest podobnyA u nas, jak?
MamaCzyTata.pl - Piotruś
...czy ja dobrze zrozumiałam? Żeby była (lub było większe prawdopodobieństwo)dziewczynka..to trzeba się rzadziej yy tego ten tego tam ...bzykać.P??i przed owulacją??Nasz Niuniuś był zaplanowany na wakacyjne szaleństwo ale teraz już wiem dlaczego Mu się pospieszyłoNo gdzie ja bym drugie takie forum znalazła?? A tak na serio to był nawspanialszy prezent na Dzień KObiet jaki kiedykolwiek dostałam.... ;*
A jaki test?
może jej ten ryż zaszkodził? może brzuszek boli? :-(
Max na szczescie lubi byc ubierany. Kazde akuku go bawi . Jak mu raczki w rekawy wkladam to mysli ze to czas na siadanie hihi i sie podciagaale dziwi mnie to, że po kąpaniu jak go ubieram to tak się nie zanosi od płaczu.. dzieciaczki czasem sa dziwne ;P![]()
oo to zaraz sobie zajrzeEmwu tu masz linka: z serii co wiecie- FunTest - test na znajomość Mei
Jak dla mnie to mamaA u nas, jak?
MamaCzyTata.pl - Piotruś
A ja tak sie chwalilam jak to Max wszystko ladnie wcina a od wczoraj dupanie nie... chodzi o to ze jak zaczelam podawac na lyzeczce a byla juz glodna to sie wciekala i cieglae mnie oplula ta zupka i nie chciala jesc i wrzeszczala... jak wlałam do bitli bylo ok ale zjadla do dna i wrzesczala bo bylo jej malo! dorobilam 90ml mleka wypila do dna i dalej sie zloscila..... postanowilam juz wiecej nic jej nie dac... dalam smoczka do buziuni wzielam na rece i chwile polulałam.. uspokoila sie... wlozylam do lozeczka i zdrzemnela sie na pol godz... etraz jest ok![]()
Mam dziś wyjątkowe dzieckoczemu takich dni jest tak mało?
![]()