reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
Alusiowi idą ząbki dwie dolne jedynki... Marudny od paru dni jest okropnie, dziąsła jakby w tym miejscu bardzo przekrione i wsio gryzie a nie ssie nawet z jedzeniem mamy problem(mleka przez smok) dałąm mu dziś Nurofen dla dzieci i troszkę pomogło więc to raczej to. Jaki żel na ząbkowanie polecacie??? I jakie ceny
My też mamy ten co Maarta!
Dzięki dziewczyny....dobrze że nie klikałam w to bo by mnie A udusił!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kasiek w celowosc malucha nie wierze !!
lajtway
Fanka BB :)
Kasiek- o matulu... Współczuję ale na te nasze maluchy nie da się długo gniewać Pozostaje mieć nauczkę na przyszłość-skąd ja to znam....
Nessi- hm... to mnie zaciekawiłaś. U nas to się pojawiło po powrocie z wioski a tam woda tragiczna. Może to to..
Magda85- myślę że będę w stanie Ci pomóc, trochę się doszkoliłam jeśli chodzi o psią dietę. Powiedz mi tylko co ten ten twój smrodek jada- karma sucha-jaka? Gotowane? Szybko je? Wolno? Najlepiej na prv bo chyba to temat nie na ten wątek
Dziewczyny... Zostałam słomianą wdową, mężczyzna pojechał pomóc w domu i wraca w niedziele a mi tak masakrycznie źle bez niego, cholerka, koffam tego mojego wariata No ale trudno, damy jakoś radę.
Nessi- hm... to mnie zaciekawiłaś. U nas to się pojawiło po powrocie z wioski a tam woda tragiczna. Może to to..
Magda85- myślę że będę w stanie Ci pomóc, trochę się doszkoliłam jeśli chodzi o psią dietę. Powiedz mi tylko co ten ten twój smrodek jada- karma sucha-jaka? Gotowane? Szybko je? Wolno? Najlepiej na prv bo chyba to temat nie na ten wątek
Dziewczyny... Zostałam słomianą wdową, mężczyzna pojechał pomóc w domu i wraca w niedziele a mi tak masakrycznie źle bez niego, cholerka, koffam tego mojego wariata No ale trudno, damy jakoś radę.
Pauluś89
Grudzień 2009
Kasiek to współczuję...
karnitynka1982
Ojeju ale nudy chlopaki przejeli pilota i puscili sport a raczej jakies debaty o pilce noznej i wlasnie docenilam jak mam dobrze na codzien to ja mam wladze nad pilotem hihi bo moj T woli kompa a ja moge ogladac wszystko co sobie upatrze no to juz dzis sie nawet nie odzywam
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kurde a ja juz mam stan podgoraczkowy ... w dzien bylo deczko lepiej a teraz mnie znowu dopada ... musze zapodac mega dawke - upsarin i gripex ... moze taka uderzeniowka do rana cos zdziala !!!
tylko czym tu zabezpieczyc malucha ?? moze dam jej cebion ??
tylko czym tu zabezpieczyc malucha ?? moze dam jej cebion ??
karnitynka1982
Kasiekkrk wspolczuje znam ten bol!!!!!!!
reklama
magda85-gdańsk
hehe niezły agent, ja tez tak kiedys zrobiłam jak byłam mała, tylko ze nie tylko palec a ja cała, sciana, łóżeczko, poprostu wszystko obudziłąm się i mi się chyba nudziłoale jaja)) opiekuje sie moim chrzesniakiem (tzn.dopiero chrzest bedzie) u mnie w domku i przed chwila przyszedl do mnie z czyms na palcu i krzyczy mam kupe!!!!!!! o rany mial ja na paluchu!!! )) hihihihi niby smieszne ale musialam go kapac i przebierac calego!!!!
kurcze, to spostrzegawcza jestes, ja nie wiem czy bym zwróciła na to uwage..tak jak dziewczyny piszą jakis filtr musicie chyba zakupić! kurcze moze twoja dieta sie rozszeżyZnam już przyczynę drapania się Michała być może to całe AZS to właśnie nic innego jak:
WODA ...... wczoraj już po kąpieli miałam swoje podejrzenia ale wolałam to sprawdzić po kilku razach
A że jestem teraz z młodym u mamy i tutaj jakość wody jest superancka to wyszło samo z siebie ...... po 2 dniach zmiany się zmniejszyły a moje dziecko się nie czochra
Tylko pozostaje teraz kwestia powrotu do domu i co dalej ? wozić baniakami wodę od mamy czy kupować litry baniaków i gotować wodę w garach :/
współczuje! może da się jakos odzyskać? zapytaj kogos kto zna się na kompach.u nas to samo kazde jedzenie od dwoch dni trwa 20 minut i przerywane jest placzem co chwila...cale dwa dni lezy z reka w buzi i marudzi do tej reki..a jak tylko dorwie mojego palca to wsdza sobie do buzi i gryzie mocno mimo ze nie ma zebow
wszyscy mowia ze to zeby a ja sie boje ze to gardlo...;/
wujek go jutro zobaczy i zobaczymy...
w dom mam bobodent ale niestety nie wiem ile kosztowal i jak dziala...jak wroce to przetestuje....
a ja nie dosc ze zmeczona po calym dniiu bo jestem w krk sama...to na domiar zlego pisalam sobie rozdzial mgr..
a maly lezal obok...i walnal w pieta w guzik ktorym sie wylacza kompa...
nie mialam zapisanychz mian i nie wiem czemu nie da sie odzyskac..;/
7 stron poszlo sie kochac....
ehhh zalamana jestem caly dzien siedzialam przy tym z przerwami na karmienei przewijanie i uspokajanie..
chyba zrobil to celowo ze zlosci bo malo sie znim dzis bawilam..;/
masz racje lepiej przenieść się na priv już pisze.Kasiek- o matulu... Współczuję ale na te nasze maluchy nie da się długo gniewać Pozostaje mieć nauczkę na przyszłość-skąd ja to znam....
współczuje, że sama jesteś (znaczy z córa, ale bez męża) ja bym zwariowała..wczoraj moj J wrócił do domu po 19 i ja juz wariowałąm z nudy..dlatego pokłony dla karnitynki, że tak dzielnie sobie radzi!!dla marty również! JESTESCIE DZIELNE DZIEWCZYNY
kopciuszku nie moge nie napomknąć o Tobie w moim poście dziękuje za rade z mydłem zeszły nawet stare plamy
my byliśmy na zakupach, mały sie dorobił dzinów, koszuli, sweterka i 2 czap..temu to dobrze, nie ma co