reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

j tez lubilam byc w ciazy ale nie - dziekuje bardzo :)
Juz zakonczylam etap reprodukcyjny :)
Poza tym po drugiej ciazy zdecydowanie dluzej dochodzi sie do siebie :)

Jednego syna odchowalam a teraz mam Maxa i na nim sie mam zamiar skupic :) - wiecej bobaskow mi nie trzeba ale fakt - ciaza to pikny czas...

juz nie chcesz miec dzieci???
nie chcialabys miec coreczki???

reklama
Któraś z dziewczyn- chyba Nessi wkładała małemu swoją koszulkę do łóżeczka- bobaski lubią czuć zapach mamusi. Możesz np misiowi załozyć swoją piżamkę albo po prostu położyc ją gdzieś w łóżeczka. JA nie próbowałam ale może akurat się uda
Ja próbowałam raz, ale Mała nie spała tylko mi zjadała bluzkę ahahaha;D I zrezygnowałam;D

Chcialam coreczke ale nie dostalam :)
Mam kolejnego synusia i wystarczy.
Nie chce wiecej dzieci.

ooooo... ja bede tyle sie reprodukowac az uda mi sie synka urodzic... hehe zartuje...
druga ciaza bedzie planowana (mam nadzieje) i zamierzam kupic urzadzenie do obserwacji swojego cyklu i bede starala sie celowac w chlopca.. oczywiscie najwazneijsze by bylo zdrowe i bedzie tak samo upragnione jak julcia... ale chcialabym miec synusia:):):):)

Znam już przyczynę drapania się Michała :) być może to całe AZS to właśnie nic innego jak:
WODA ...... wczoraj już po kąpieli miałam swoje podejrzenia ale wolałam to sprawdzić po kilku razach :)
A że jestem teraz z młodym u mamy i tutaj jakość wody jest superancka :) to wyszło samo z siebie ...... po 2 dniach zmiany się zmniejszyły a moje dziecko się nie czochra :D

Tylko pozostaje teraz kwestia powrotu do domu i co dalej ?:) wozić baniakami wodę od mamy czy kupować litry baniaków i gotować wodę w garach :/

a ja dzisiaj uspałam małą bez podawania mleka.. może mleko mod byla przyczyna jej problemów ze spaniem?
w razie czego i ja sie kładę i rano zamelduje czy bylo lepiej :-D

dobrej nocy!

Trzeba bylo potraktowac to octem:tak:zeszloby raz dwa:tak:

Kopciuszku..potraktowałam to octem...ale na gąbce:no:

Znam już przyczynę drapania się Michała :) być może to całe AZS to właśnie nic innego jak:
WODA ...... wczoraj już po kąpieli miałam swoje podejrzenia ale wolałam to sprawdzić po kilku razach :)
A że jestem teraz z młodym u mamy i tutaj jakość wody jest superancka :) to wyszło samo z siebie ...... po 2 dniach zmiany się zmniejszyły a moje dziecko się nie czochra :D

Tylko pozostaje teraz kwestia powrotu do domu i co dalej ?:) wozić baniakami wodę od mamy czy kupować litry baniaków i gotować wodę w garach :/

To może go myj w tej co zwykle ale żeby była przegotowana:sorry2:
Chyba że już tak robisz..ale ja np biorę gorącą wodę prosto z bojlera..dodaję zimnej i kąpię...
a jakbyś sobie rano przegotowała żeby mieć gar zimnej..potem przed kąpaniem dolała wrzatek..może to by pomogło?

reklama
Czy ktoś może mi to przetłumaczyć i czy mam na to klikać????
Spam sending from your computer was detected.
We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately: My computer Online Scan
If you do not pass this test?* we will have to delete your account and forward a complaint to your ISP with attached log file (your IP address, etc.).

Do góry