D
reklama
goniaa2
Zaciekawiona BB
Witam!:-)
Mogę się pochwalić???...................................................... no to się pochwalę: moja córcia była dzisiaj bardzo dzielna na szczepieniu, prawie nie płakała i póki co jest bardzo grzeczna(a miała 3 wkłucia) Mam tylko nadzieję że niebędzie tzw. nieutulonego płaczu wieczorem, tak jak ostatnio. Ważymy już 6500 ( ale widziałam że waga wskazała ciut więcej), niestyty mi jej nie zmierzyły, no ale już trudno:-(.
Pochwaliłam się:-)
Aniu a może twojej Majeczce nie odpowiada pozycja do spania. Moja Luśka, też się wierciała tak spała 15 min i się budziła, a była śpiąca, i tylko ręce, aż odkryliśmy że ona będzie spać tylko na brzuchu, trochę to dziwne i wiem że tak nie powinna spać, ale ona poprostu innej pozycji nie toleruje
Moja też zaczęła ulewać:-(, wodą, albo wodą z resztkami mleka i zastanawiam się od czego, bo nigdy takiego problemu nie miała
Co do zabawy stópkami, to Luśka je uwielbia, potrafi sobie je prawie do buzi dociągnąć lub ściąga sobie skarpetki, podciągać do siadania też lubi, za to nie chce wogóle się obracać, ani z brzucha na plecy, ani odwrotnie, ale próbujemy jej pokazać, że jet to fajne , np ja turlamy ją po łóżku (uśmiecha się, wiec chyba się jej to podoba)
Się rozpisałam........Sorki;-);-);-);-);-)
Mogę się pochwalić???...................................................... no to się pochwalę: moja córcia była dzisiaj bardzo dzielna na szczepieniu, prawie nie płakała i póki co jest bardzo grzeczna(a miała 3 wkłucia) Mam tylko nadzieję że niebędzie tzw. nieutulonego płaczu wieczorem, tak jak ostatnio. Ważymy już 6500 ( ale widziałam że waga wskazała ciut więcej), niestyty mi jej nie zmierzyły, no ale już trudno:-(.
Pochwaliłam się:-)
Aniu a może twojej Majeczce nie odpowiada pozycja do spania. Moja Luśka, też się wierciała tak spała 15 min i się budziła, a była śpiąca, i tylko ręce, aż odkryliśmy że ona będzie spać tylko na brzuchu, trochę to dziwne i wiem że tak nie powinna spać, ale ona poprostu innej pozycji nie toleruje
Moja też zaczęła ulewać:-(, wodą, albo wodą z resztkami mleka i zastanawiam się od czego, bo nigdy takiego problemu nie miała
Co do zabawy stópkami, to Luśka je uwielbia, potrafi sobie je prawie do buzi dociągnąć lub ściąga sobie skarpetki, podciągać do siadania też lubi, za to nie chce wogóle się obracać, ani z brzucha na plecy, ani odwrotnie, ale próbujemy jej pokazać, że jet to fajne , np ja turlamy ją po łóżku (uśmiecha się, wiec chyba się jej to podoba)
Się rozpisałam........Sorki;-);-);-);-);-)
Chérie
Mama Danielka
goniaa2 też bawimy się w turlanie z plecków na brzuszek i na odwrót - powoli zaczyna łapać ten mój rozbójnik o co w tym mamie chodzi, bo już się przekręci na bok.
a tak poza tym to Daniel gdy jest noszony brzuchem do brzucha to się odpycha rączkami od osoby która go nosi i sztywni się w pozycji półsiedzącej, jakby chciał wstawać.
a tak poza tym to Daniel gdy jest noszony brzuchem do brzucha to się odpycha rączkami od osoby która go nosi i sztywni się w pozycji półsiedzącej, jakby chciał wstawać.
emwu76
Fanka BB :)
Ja tez tak kulalam Maxa az w koncu zalapal
Czasem zdarza mu sie zapominac ,ze posiada umiejetnosc przewracania sie a jak sie odwroci to jest taki zdziwiony
Czasem zdarza mu sie zapominac ,ze posiada umiejetnosc przewracania sie a jak sie odwroci to jest taki zdziwiony
aga6671
Mama Hani i Tomka
Pierwszy raz nie nadrabiam..bo zaraz mi głowa pęknie
Pewnie dyskutowałyście znów o zamknietym więc poczytam wieczorem
A teraz ide się zastrzelić bo jestem tak głupia
Kużwa..ja jakaś niedorobiona jestem
Myłam dzis moje piekne nowe okna ...i wiecie co zrobiłam
W łazience chciałam z szyby usunąć nalepkę...i zaczęłam ją szorować gąbką!!!!!!
Komu muszę pisać że mam pięknie porysowane okno w jednym miejscu
No brak mi słów na swoją głupotę
Teraz idę położyć Tomka..może się z nim zdrzemnę bo umrę z bólu głowy
Pewnie dyskutowałyście znów o zamknietym więc poczytam wieczorem
A teraz ide się zastrzelić bo jestem tak głupia
Kużwa..ja jakaś niedorobiona jestem
Myłam dzis moje piekne nowe okna ...i wiecie co zrobiłam
W łazience chciałam z szyby usunąć nalepkę...i zaczęłam ją szorować gąbką!!!!!!
Komu muszę pisać że mam pięknie porysowane okno w jednym miejscu
No brak mi słów na swoją głupotę
Teraz idę położyć Tomka..może się z nim zdrzemnę bo umrę z bólu głowy
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
ja tez kulalam antolka a potem pozwalalam mu sie troche pomeczyc i zeby poprobowal sam do polowy mu szlo jakos ale jak juz byl na boczku to mial poblem co zrobic z raczka a jak mu pomoge sie odwrocic to swietnie sie cieszy)))Ja tez tak kulalam Maxa az w koncu zalapal
ulenka7883
a ja w koncu dzis zmienilam swoje zdjecie bo juz 4mies po porodzie prawie a ja nadal tam na nim bylam brzuchatka))
emwu76
No wlasnie zauwazylama ja w koncu dzis zmienilam swoje zdjecie bo juz 4mies po porodzie prawie a ja nadal tam na nim bylam brzuchatka))
ulenka7883
a tesknie za brzuszkiem...tesknie...gdybym tylko miala warunki to znow bym byla w ciazy kurcze a po porodzie mowilam ze juz wiecej dzieci miec nie chce! ))
reklama
emwu76
j tez lubilam byc w ciazy ale nie - dziekuje bardzo
Juz zakonczylam etap reprodukcyjny
Poza tym po drugiej ciazy zdecydowanie dluzej dochodzi sie do siebie
Jednego syna odchowalam a teraz mam Maxa i na nim sie mam zamiar skupic - wiecej bobaskow mi nie trzeba ale fakt - ciaza to pikny czas...
Juz zakonczylam etap reprodukcyjny
Poza tym po drugiej ciazy zdecydowanie dluzej dochodzi sie do siebie
Jednego syna odchowalam a teraz mam Maxa i na nim sie mam zamiar skupic - wiecej bobaskow mi nie trzeba ale fakt - ciaza to pikny czas...