reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam!:-)
Mogę się pochwalić???...................................................... no to się pochwalę: moja córcia była dzisiaj bardzo dzielna na szczepieniu, prawie nie płakała i póki co jest bardzo grzeczna(a miała 3 wkłucia) Mam tylko nadzieję że niebędzie tzw. nieutulonego płaczu wieczorem, tak jak ostatnio. Ważymy już 6500 ( ale widziałam że waga wskazała ciut więcej), niestyty mi jej nie zmierzyły, no ale już trudno:-(.
Pochwaliłam się:-)

Aniu a może twojej Majeczce nie odpowiada pozycja do spania. Moja Luśka, też się wierciała tak spała 15 min i się budziła, a była śpiąca, i tylko ręce, aż odkryliśmy że ona będzie spać tylko na brzuchu, trochę to dziwne i wiem że tak nie powinna spać, ale ona poprostu innej pozycji nie toleruje:tak:

Moja też zaczęła ulewać:-(, wodą, albo wodą z resztkami mleka i zastanawiam się od czego, bo nigdy takiego problemu nie miała:no:

Co do zabawy stópkami, to Luśka je uwielbia, potrafi sobie je prawie do buzi dociągnąć lub ściąga sobie skarpetki, podciągać do siadania też lubi, za to nie chce wogóle się obracać, ani z brzucha na plecy, ani odwrotnie:no:, ale próbujemy jej pokazać, że jet to fajne , np ja turlamy ją po łóżku (uśmiecha się, wiec chyba się jej to podoba)

Się rozpisałam........Sorki;-);-);-);-);-)

goniaa2 też bawimy się w turlanie z plecków na brzuszek i na odwrót - powoli zaczyna łapać ten mój rozbójnik o co w tym mamie chodzi, bo już się przekręci na bok.
a tak poza tym to Daniel gdy jest noszony brzuchem do brzucha to się odpycha rączkami od osoby która go nosi :dry:i sztywni się w pozycji półsiedzącej, jakby chciał wstawać.

Pierwszy raz nie nadrabiam..bo zaraz mi głowa pęknie:no::no::no:
Pewnie dyskutowałyście znów o zamknietym więc poczytam wieczorem:tak:

A teraz ide się zastrzelić bo jestem tak głupia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kużwa..ja jakaś niedorobiona jestem:baffled:
Myłam dzis moje piekne nowe okna ...i wiecie co zrobiłam:dry:
W łazience chciałam z szyby usunąć nalepkę...i zaczęłam ją szorować gąbką!!!!!!

Komu muszę pisać że mam pięknie porysowane okno w jednym miejscu:szok::szok::szok::szok:
No brak mi słów na swoją głupotę:no:

Teraz idę położyć Tomka..może się z nim zdrzemnę bo umrę z bólu głowy:no:

Ja tez tak kulalam Maxa az w koncu zalapal :)
Czasem zdarza mu sie zapominac ,ze posiada umiejetnosc przewracania sie a jak sie odwroci to jest taki zdziwiony :)
ja tez kulalam antolka a potem pozwalalam mu sie troche pomeczyc i zeby poprobowal sam:) do polowy mu szlo jakos ale jak juz byl na boczku to mial poblem co zrobic z raczka a jak mu pomoge sie odwrocic to swietnie sie cieszy:))))

a tesknie za brzuszkiem...tesknie...gdybym tylko miala warunki to znow bym byla w ciazy:) kurcze a po porodzie mowilam ze juz wiecej dzieci miec nie chce! :)))

reklama
j tez lubilam byc w ciazy ale nie - dziekuje bardzo :)
Juz zakonczylam etap reprodukcyjny :)
Poza tym po drugiej ciazy zdecydowanie dluzej dochodzi sie do siebie :)

Jednego syna odchowalam a teraz mam Maxa i na nim sie mam zamiar skupic :) - wiecej bobaskow mi nie trzeba ale fakt - ciaza to pikny czas...

Do góry