czyście powariowały? no więcej trzeba było napisać od rana
:-)
taka kandydatka to znaczy jaka? za stara? hihihi
wika my w jeden z dni majówkowych pójdziemy na grila do mojej psiapsióły, która we wrześniu bierze ślub i teraz organizuje takiego zapoznawczego grila dla młodych ;-) a rreszte spędzimy na reoncie mieszkania ;-) i tak zleci czas....
wkońcu rozwinęło mi się zapalenie płuc i jak widziałam już duchy, zwierzęta chodzące po moim pokoju, miałam gorączke 40stopni, to pojechałam do szpitala i zostałam już... lekarze byli zdziwieni że jeszcze żyje, bo tak już był wycieńczony organizm
i masz priva
gonia a czemu ty się tak skradasz a nie udzielasz? pisz więcej :-) fajnie że jest tu ktoś kto mieszka tam gdzie ja a wogóle to urodziłaś 4dni po mnie i jeśli rodziłaś w Olkuszu to na pewno się spotkałyśmy ;-) tzn ja dopiero byłam przewieziona na położnictwo ale intensywne (ta sala ostatnia koło położnych)
hahaha Nie widzę przeszkód :-) kurde ale taka kandydatka
taka kandydatka to znaczy jaka? za stara? hihihi
mój tak nie robi jeszcze ;-)Czy Wasze dzieciaki też Wam robią takie numery? Jak jestem u pediatry to ona bierze młodego za ręce i podnosi do siadu żeby sprawdzić czy główke trzyma. No i Igor to uwielbia i tak sobie ćwiczymy. Tylko że ten gałgan mały zamiast do siadu to mi w ostatniej chwili prostuje nogi w kolanach i staje i sie cieszy.
a mój dziś kilka drzemek 15-minutowych miałAluś poszedł spać...znów...to dziecko wiecznie śpi
wika my w jeden z dni majówkowych pójdziemy na grila do mojej psiapsióły, która we wrześniu bierze ślub i teraz organizuje takiego zapoznawczego grila dla młodych ;-) a rreszte spędzimy na reoncie mieszkania ;-) i tak zleci czas....
u nas na szczęście TYLKO deszcznatalko ledwo to napisalm i zaczal trzaskac GRAD!!!!!!!!!! NO MASAKRA NIE RUSZAM SIE DZIS NIGDZIE Z DOMU!!!!!!!
od Ledniowskiej to uciekaj gdzie pieprz rośnie! mnie ta baba prawie wykończyła!! to jest moja lekarka i jak byłam w liceum to ze zwykłego przeziębienia zrobiła mi zapalenie płuc i spędziłam w szpitalu ponad miesiąc! poszłam z bólem gardła i ona to olała, mówiąc że nic takiego się nie dzieje.. zrobiło mi się z tego zapalenie oskrzeli i podała mi zastrzyki domięśniowo i żadna pielęgniarka nie chciała mi się zgodzić na ich podanie.. jak się okazało dała mi taką końską dawke i takiego leku, że po jednym zastrzyku by mnie nie byłoWitam!
mika85 co do twojego pytania, to tak jestem z olkusza. też chciałam małą zapisać do Januszka, ale ponoć ma za dużo pacjentów i sie nie dało, wiec została nam Ledniewska, ale będę chciała ją do niego przepisać , może się uda:-)
]
i masz priva
ja też :-)Ja ez na mikrofalowce od poczatku jade .
gonia a czemu ty się tak skradasz a nie udzielasz? pisz więcej :-) fajnie że jest tu ktoś kto mieszka tam gdzie ja a wogóle to urodziłaś 4dni po mnie i jeśli rodziłaś w Olkuszu to na pewno się spotkałyśmy ;-) tzn ja dopiero byłam przewieziona na położnictwo ale intensywne (ta sala ostatnia koło położnych)
Ostatnia edycja: