reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

czyście powariowały? no więcej trzeba było napisać od rana
e020.gif
e020.gif
:-)

hahaha :-D Nie widzę przeszkód :-) kurde ale taka kandydatka :szok:

taka kandydatka to znaczy jaka? za stara? hihihi
a015.gif

Czy Wasze dzieciaki też Wam robią takie numery? Jak jestem u pediatry to ona bierze młodego za ręce i podnosi do siadu żeby sprawdzić czy główke trzyma. No i Igor to uwielbia i tak sobie ćwiczymy. Tylko że ten gałgan mały zamiast do siadu to mi w ostatniej chwili prostuje nogi w kolanach i staje i sie cieszy.
mój tak nie robi jeszcze ;-)

Aluś poszedł spać...znów...to dziecko wiecznie śpi :-D
a mój dziś kilka drzemek 15-minutowych miał
o050.gif

wika my w jeden z dni majówkowych pójdziemy na grila do mojej psiapsióły, która we wrześniu bierze ślub i teraz organizuje takiego zapoznawczego grila dla młodych ;-) a rreszte spędzimy na reoncie mieszkania ;-) i tak zleci czas....

natalko ledwo to napisalm i zaczal trzaskac GRAD!!!!!!!!!! NO MASAKRA NIE RUSZAM SIE DZIS NIGDZIE Z DOMU!!!!!!!
u nas na szczęście TYLKO deszcz
r040.gif
o035.gif

Witam!

mika85 co do twojego pytania, to tak jestem z olkusza. też chciałam małą zapisać do Januszka, ale ponoć ma za dużo pacjentów i sie nie dało, wiec została nam Ledniewska, ale będę chciała ją do niego przepisać , może się uda:-)
]
od Ledniowskiej to uciekaj gdzie pieprz rośnie! mnie ta baba prawie wykończyła!! to jest moja lekarka i jak byłam w liceum to ze zwykłego przeziębienia zrobiła mi zapalenie płuc i spędziłam w szpitalu ponad miesiąc! poszłam z bólem gardła i ona to olała, mówiąc że nic takiego się nie dzieje.. zrobiło mi się z tego zapalenie oskrzeli i podała mi zastrzyki domięśniowo i żadna pielęgniarka nie chciała mi się zgodzić na ich podanie.. jak się okazało dała mi taką końską dawke i takiego leku, że po jednym zastrzyku by mnie nie było
a035.gif
wkońcu rozwinęło mi się zapalenie płuc i jak widziałam już duchy, zwierzęta chodzące po moim pokoju, miałam gorączke 40stopni, to pojechałam do szpitala i zostałam już... lekarze byli zdziwieni że jeszcze żyje, bo tak już był wycieńczony organizm
i masz priva :-D

Ja ez na mikrofalowce od poczatku jade .
ja też :-)

gonia a czemu ty się tak skradasz a nie udzielasz? pisz więcej :-) fajnie że jest tu ktoś kto mieszka tam gdzie ja :-D a wogóle to urodziłaś 4dni po mnie i jeśli rodziłaś w Olkuszu to na pewno się spotkałyśmy ;-) tzn ja dopiero byłam przewieziona na położnictwo ale intensywne (ta sala ostatnia koło położnych)

Ostatnia edycja:
reklama
Emira jak Ty to ladnie napisalas dawno Cie nie bylo milo Cie znow czytac;) Mi tam jest tu dobrze jesli przeniesiemy sie wszystkie RAZEM na jakis inny glowny watek czy to zamkniety czy otwarty i bedziemy tam tak fajnie sobie pisac jak tu a nie dzielic sie na grupy i podgrupy to ja zawsze bede z Wami pisac wiec ustalmy cos i nie dzielmy sie na rowne i rowniejsze stare wygi i swiezynki i nie podkreslajmy ciagle ze ta dostanie dostep do zamknietego a tamta nie albo ze trzeba bedzie sobie zasluzyc niewiadomo jak bo laseczki ktore sa tu krotko i nie maja dostepu do zamknietego czytajac to na pewno czuja sie zle a same w wielu przypadkach dostalysmy dostep do zamknietego po bardzo krotkim czasie proszac Asie ktora nigdy nie robila z tym problemow no wlasnie gdzie jest Asica:))))

Dzieki Kochana :tak:

A teraz z innej beczki - moje dziecko znienawidzilo swoja mate :crazy: Ku mojemu niezadowoleniu oczywiscie. I poaz tym marudzi okropnie. Dzis moja mama zasugerowala ze moze mam za malo pokarmu :dry: Niefajnie by bylo bo moj uparciuch wciaz jest na bakier z butelka.

a ja się teraz 5minut głowiłam, jak zastąpić słowo ZNIWELOWAĆ w mojej pracy mgr'skiej i wymyślić tego nie mogłam
a010.gif
aż mnie od tego myślenia głowa rozbolała
g040.gif

mało się udzielam bo moje dziecię ciągle wymaga uwagi, to jest taki mały rozpieszczeniec, albo rączki, albo przytulaski i ciągle trzeba do niej gadać:-D, pozatym mój A to też takie "małe rozpieszczone dziecko" i też wymaga dużo uwagi:-):-):-), więc czasu mało :-(

a ja się teraz 5minut głowiłam, jak zastąpić słowo ZNIWELOWAĆ w mojej pracy mgr'skiej i wymyślić tego nie mogłam
a010.gif
aż mnie od tego myślenia głowa rozbolała
g040.gif

Jak Ci fajnie ze prace mgr piszesz - szczerze! Pisanie swojej wspominam cudnie! A tak w ogole to mi sie znow studia jakies marza. Wiem ze to przez to siedzenia w domu pewnie. Jakos w ogole to odnosze ostatnio wrazenie ze ograniczone horyzonty myslowe mam. Dzieciaczek jest wspanialy i w ogole ale jakos soba i swoim polotem nie jestem zachwycona w trakcie tego siedzenia w domu :baffled:

emira chętnie się zamienie! ja przy dwójce dzieci i remoncie wogóle nie ciesze się na myśl o pisaniu pracy... dobrze chociaż że temat który mam strasznie mi sie podoba, bo tak to chyba bym olała sprawe ;-)

emira chętnie się zamienie! ja przy dwójce dzieci i remoncie wogóle nie ciesze się na myśl o pisaniu pracy... dobrze chociaż że temat który mam strasznie mi sie podoba, bo tak to chyba bym olała sprawe ;-)

To faktycznie niezbyt sprzyjajace warunki :) A fajny temat to naprawde duzo. Grunt ze juz zaczelas, teraz musi juz tylko coraz lepiej i z kazdym napisanym slowem blizej konca.

reklama
Do góry