reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Co do zamkniętej czy otwartej grupy - mi jest wszystko jedno w sumie. Rozumiem, że wiele z Was nie chce się dzielić swoimi zdjęciami czy opisami życia, ale mi już nie raz udowodniono, że w Internecie nic się nie ukryje. Choćby nie wiem jak dobrze "schowane" to i tak jak ktoś chce to znajdzie. Więc sama sobie nie utrudniam życia, wszędzie podpisuję się tak samo i zwyczajnie - biorę odpowiedzialność za swoje słowa i czyny. Umieszczam zdjęcia i mam świadomość, że ktoś może je wykorzystać. Piszę co myślę i też wiem, że może się to obrócić przeciw mnie. Ale jeśli nie chcę żeby ktoś to widział, czytał czy cokolwiek innego to nie umieszczam. Proste i skuteczne :-)

Bardzo zdrowe podejscie :tak:

hehe ja nie widze podobieństwa:) a napewno nie we włosach:) hehe
wiesz ja tez chodzę po scianach ale mamy weselicho za pasem a oponke trzeba zrzucic:)

Jak milo ze pamietasz ze mam takiego wlochacza :tak: Sama sie dziwie ze widze jakies podobienstwo :-D

reklama
Nie chyba tylko napewno ahaha ;p

Laski a co porabiacie w weekend majowy ???
jakies plany działka ,wieś jakis wypad ??

My planujemy do mnie na wieś na działke no ale chyba najpier bedziemy musieli zakupic łóżeczko turystyczne .... bo tamn trzeba posprzatac najpierw kurze po zimie ;) no i my auta nie mamy i moze kos z rodziny nas zawiezie aha :D bylby maly na powietrzu duzo :) fajnie poszułby wiejskie klimaty:-D

wreszcie cos innego niz miasto :D no ale niewiem wlasnie .... M kurs na prawko ma odbebniony zostalo mu zdac egzamin i sie wziasc do nauki nie moze :crazy: to bysmy samochodzik jakis zakupili zawsze to fajnie z małym na działke skoczyc jak cieplo dzidzius na dworze rodzice gril itd :):):)
A Ty prawko już masz? Moja szwagierka dziś zdała na prawko, ale fajnie:) Tylko jeszcze ja zostałam i Chrzestna Martyniątka;-)

Tutaj zgodzę się z Tobą na 200 % nawet :-D

Bo tak: oczywiście weekend majowy na wsi u rodziców, oczywiście grill, oczywiście dziecko na świeżym powietrzu, oczywiście w moim 'panieńskim' pokoju niesprzątane, oczywiście potrzebne łóżeczko turystyczne, oczywiście nie mamy auta i oczywiście muszę zrobić prawko :-D:-D
My nie myślimy jeszcze o weeku majowym, ale zapewne grill:) I nie wiem co jeszcze:p

laski kupilam buty slubne, zaje.iście leżały jak przymierzałam, mega wygodne, łatwo się zakładały..a teraz masakra ledwo co wciskam noge!! zakładam je i probuje w nich chodzic zeby sie rozciagneły, ale nogi bola mega!! mam nadzieje ze sie przyzwyczaje! kumpela dziś zobaczyła i mówi, że obcas mały, a on ma 8 cm!! dla mnie to wystarczająco duzo:)

ojojoj rozciagaj i kup druga pare - obowiazkowo !!!!!!

chcialam cos napisac i skasowalam.....
mam juz wystaraczajaco przykrosci heheheh

daffi naucz sie przyjmowac konstruktywna krytyke i tak jak dziewczyny napisaly - nie bierz tego jako krytyke ciebie ale pomyslu !!! poza tym to samo mozna bylo zrobic na starym watku zamknietym !! przeciez kazdy moze tam zakladac dowolna ilosc tematow !!!

Kurcze, teściowa zadzwoniła i mi mówi kogo mam na chrzciny zaprosić, babcię Radka to jeszcze rozumiem, ale ona chce żebyśmy zaprosili też sąsiadkę:szok: bo wiele razy prosimy ją o pomoc nad kotem czy kwiatami. Też mi powód. Dawno się na nią nie denerwowałam, ale dziś poszła o krok za daleko. Jeszcze wąty ma, że wszystko na ostatnią chwilę robimy i co to ma być, że ja jeszcze ubranka nie mam. "Rajstopki musisz kupić" mówi, a co ja jakaś ułomna jestem i dziecka ubrać nie umiem? Jakoś Staś nigdy zaniedbany nie chodził. Podniosła mi ciśnienie.

opooo tak a moze jeszcze wujka franka i kuzyna zza miedzy !!!
ale moja przy chrzcinach tez wyjechala z mega pomyslem :) powiedziala ze mam nie zapraszac moich siostr bo to za duzo osob i nas to drogo wyjdzie !!!! nosz jej rodzine to zapraszac a moje siostry w odstawke bo nas duzo ??? paranoja ... nawet mi to przez glowe przejsc nei chcialo !!!!

Daffi, nikt ci przykrości nie chce sprawić. Nie odbieraj tego personalnie, nie traktuj jako atak. Dyskutujemy o pomyśle, nie o jego autorce.
Ja cię bardzo lubię, choć jesteś bardzo impulsywna, tak jak napisała Emwu "hop tu, hop tam". Ale ty też masz prawo wyrażać swoje zdanie tudzież niezadowolenie. Głowa do góry i nie przejmuj się tak, szkoda życia na smutki.

nie chodzilo mi teraz akurat o forum... poprostu nie mam juz sil by przjmowac sie forum .. wystarcza klopoty finansowe ktore daly ciut nadzieji i poki co dupa... moj maz mnie dzis uszczesliwil bo poczta kwiatowa wyslala mi piekny bukiet z bilceikiem kocham cie zono!
tak mi sie milo zrobilo ze szok! chociaz cos

u nas dziś słoneczko ale wieje jak cholercia, głowy urywa więc spacer mam z głowy Zobacz załącznik 237980
ale zabierzemy się mężem kuzynki do Krosna bo babcia stęskniła się za Danielkiem.
mój Nunuś uwielbia zupkę jarzynową, normalnie połyka cały słoiczek. a jak się cieszy jak widzi słoiczek i łyżeczkę Zobacz załącznik 237984
Ahaha, moja też się wtedy tak cieszy:)
Martynka zjada już po całym małym słoiczku;)
Wszystko jej smakuje do tej pory.

daffi naucz sie przyjmowac konstruktywna krytyke i tak jak dziewczyny napisaly - nie bierz tego jako krytyke ciebie ale pomyslu !!! poza tym to samo mozna bylo zrobic na starym watku zamknietym !! przeciez kazdy moze tam zakladac dowolna ilosc tematow !!!
kurde laski czy wy naprawde nie rozumiecie o co chodzi?????
wywalic z siebie cala szczerosc i powiedziec co mnie boli!!?? ok chcialyscie to macie!
otoz od jakiegos czasu kazde mmoje slowo tuatj napisane jest krytykowano, zle to zle tamto zle sramto! mam dosc ciaglej krytyki....
przy was mozna wpasc w kompleksy! czuje sioe gorsza bo co nie zrobie zawsze jest do d****!!!!
ktos keidys napisal ze widzie tu grupy! i ja teraz sie zgadzam! wtedy tego nie widzialam ale etraz bardzo!
sa tu osoby ktore nie pisza co mysla tylko podporzadkowuja sie do tego co inne napisaly i pisza to co te inne chcialyby przeczytac! sa tu cholernie wstretne grupy ktorych ja jako przecietny zjadacz chleba osobisnie nie naiwdze!!!!!!!
jesli chcecie mnie stad wykurzyc to nie aluzjami i krytyka tylko szczerze prosto z mostu napiszcie: nie chcemy cie tu i wsio.. po problemie!!!!!!!

aha mozecie napisac co chcecie odnosnie tego postu... juz nie zwatpie i nieczego nie skasuje.... ja i tak juz tego nie skomentuje! rweszcie wyrzucilam z siebie wszystko z czego mi bardzo przykro... bylo tu tak super a teraz mi sie tu w ogole nie podoba!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiecie co moj Rysiek nie lubi tlenionych blondynek...
bez obrazy dla dziewczyn ktorae maja takie wlosy!!!!!!
moj m jak zaprosil kolezanke to sie poryczal i plakal 20 minut...
dzis wsadzilam go dzielnie wchuste i poszlam do sklepu tam zobaczyl stara babe utleniona i taki placz ze zlapalam tylko za chleb i heja do domu...nie moglam go uspokoic...
moze to zbieg okolicznosci..ale kolor wlosow jednak ten sam:) hahaha

uspilam go i na obiadek strzele sobie szybko krokiety barszczyk...
ahahahahaha;D Blondynkę to chyba mam tylko ja(??) ale się uśmiałam;D

reklama
Do góry