reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc dziewczynki...
O widze,ze pisalyscie o tym o co chcialam zapytac...
Mala moja miala kolki i slyszalam o kroplach Sab Simplex,ale ze tesciowa poszla do apteki i kupila inne...Na poczatku pomogly i bylam naprawde szczesliwa...
Mala dalej dostaje krople,ale od dwoch dni kolki wrocily i juz nie wiem co robic...

a my dzis bylismy na spacerku w sumie 40 minut
bo poszłam do siostry
i pchałam ten wozek przez takie zaspy i nierownosci
ze jak weszłam do domu to az mi sie w głowie krecilo:-D:-)
lepszych cwiczen niz taka wyptrawa i to jeszcze w szpilkach :-D
to chyba nie ma:laugh2:

a myslalam ze tylko ja smigam w szpilach z wozkiem!:happy2:

reklama
Taki szybki komentarz :
Kasiekk - wspolczuje . Trzymaj sie. Babcia na 100% oglada sobie Wa z gory.
Karnitynka - super mata i synus super sie smieje. Widze ,ze jednak juz sobie swietnie radzisz jako zosia - samosia:-)
Mea - Napisalas ze Agatka usnela jak ja scisnelas. A robowalas zawijania? [ame="http://www.youtube.com/watch?v=CSYPqGtFBYQ&feature=related"]YouTube- How to Swaddle your Baby[/ame]
Kopciuszku- Nie martw sie tak bardzo bioderkami. Jasne ,ze chcialoby sie zeby dziecko nie mialo zadnych klopotow zdrowotnych ale bioderka to nie jest az taki problem. Tyle dzieci ma klopoty i wyrastaja. I sluchaj meza - jak trzeba bedzie aparacik to trzeba bedzie - to nie koniec swiata. W przyszkym roku bedzie biegal wokol choinki i go nie zlapiesz:-)

Do góry