reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

co do kąpieli to ja wczoraj po raz pierwszy wypróbowałam ten leżaczek do wanienki - Danielkowi się podobało ale jak dla mnie to zdecydowanie lepiej mi go myć "na ręce".

reklama
też właśnie zamierzam kupić elektryczny. ja się zastanawiam nad Nukiem i Aventem, z Medeli ręcznej nie byłam zadowolona i jakoś nie zamierzam kupować elektrycznej.
hmmm to juz sama teraz nie wiem...ja reczny mam tommee tippee i w sumie jestem zadowolona ...moze i tego tommego sobie tez elektrycznego kupie :confused:

poszczepiennie...
Aluś był bardzo dzielny! Po 1 szczepionce płakał ale krótko, o 2 zrobił obrazoną minę a po 3 ryk! ale i tak nie wyrywał się tylko plakał. Jak narazie jest dobrze (nie zapeszając).
Wzięłam pakiet standardowy, bo tak szczerze to nie jestem zwolenniczką szczepień, ale jak trzeba to idę.
Mały właśnie zasnął.

Przyszła dziś paczka z leżaczkiem:-) chrzesna przyszła Alusia poszła po baterie do sklepu, ale jak leżał, to mógłby leżeć i leżeć nawet nie marudził;-) zobaczymy jak z wibracjami będzie..

Jeszcze czekam na strój do chrztu i na szatkę z profitką:tak:

hmmm to juz sama teraz nie wiem...ja reczny mam tommee tippee i w sumie jestem zadowolona ...moze i tego tommego sobie tez elektrycznego kupie :confused:

ja mialam z medeli mini elektrik wypozyczony
a zakupilam swinga za tego dałam 430 zł:szok:
tzn. maz dał:-D
swing jest cichszy
a co do sciagania to sie jakkos nie roznia
wiec mysle ze nie ma co przeplacac i ten min elektrik wystarczy
a wrecz mi sie wydaje ze ten tanszy lepszy:dry:

Ostatnia edycja:
a my dzis bylismy na spacerku w sumie 40 minut
bo poszłam do siostry
i pchałam ten wozek przez takie zaspy i nierownosci
ze jak weszłam do domu to az mi sie w głowie krecilo:-D:-)
lepszych cwiczen niz taka wyptrawa i to jeszcze w szpilkach :-D
to chyba nie ma:laugh2:

Haaa nie moglam szymka uspic od pol godziny ciagle sie wybudzal puscilam mu karuzele i juz 15 minut sie w nia patrzy i macha nozkami i raczkami uwielbiam ten widok chociaz nieraz jak mu puszcze to ani nie spojrzy i ryk :)

A tak poza tym to obsikal mi dzis 3 pray ciuszkow a rano zrobilam wielkie pranie wiec moj wilk teraz sobie smiga w rozowych spiochach z wielkim motylem i napisem princess dobrze ze Tomka nie ma hehe

a my dzis bylismy na spacerku w sumie 40 minut
bo poszłam do siostry
i pchałam ten wozek przez takie zaspy i nierownosci
ze jak weszłam do domu to az mi sie w głowie krecilo:-D:-)
lepszych cwiczen niz taka wyptrawa i to jeszcze w szpilkach :-D
to chyba nie ma:laugh2:
Jeju ale bym sobie tez poszla ale fakt ja bym chyba z mojego osiedla wozkiem nie wyjechala podziwiam musisz miec niezle bicepsy;)

reklama
Dokładnie!

Mea u mnie najskuteczniejsz była inhalacja, :tak: w garnek woda, ugotować i wsypać majeranek:-) póxniej dziecko jakies 10 min nad ta parówką potrzymać, a późniejw ruch idzie frida;-) wszystkie glutki pieknie wyłażą bomajeranek ma działanie oczyszczające.
Mozna tez smarować dzidzie maścią majerankową:-)

kurcze fajnie, wpadnij do mnie na prasowanko;-):-D

A ja własnie jestem po 1 wiycie niańki, fajna kobitka, będę potrzebowała niani od kwietnia wiec juz zaczęłam szukać:tak: No i na sam poczatek extra babka sie trafiła, na dodatek dobra znajoma męża ciotki, zobaczymy jak reszta kandydatek. Ta ma 40 lat a na moją rówiesnice wyglada, no i najważniejsze- opiekowała sie trójką takich maluszków.

marta ale ten katar mam JA !!!!!

a ty juz od kwietnia nianki potrzebujesz ?? czemu tak szybko ??!!

Jeju ale bym sobie tez poszla ale fakt ja bym chyba z mojego osiedla wozkiem nie wyjechala podziwiam musisz miec niezle bicepsy;)

ja jutro jak pogoda pozwoli do lekarza wozeczkiem pojade :) mam juz wyjezdzona trase wiec moze sie uda ... byle mrozu za duzego nie bylo

Do góry