mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Przyznam się ,że codziennie chodzimy na spacerki taki 1-2 godzinne, oczywiście jeśli jest powyżej -5
a skad ty bierzesz taka temperature ?? u nas tyle nie bylo od ponad miesiaca !!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyznam się ,że codziennie chodzimy na spacerki taki 1-2 godzinne, oczywiście jeśli jest powyżej -5
u nas też jest od paru dni od -4 do 0a skad ty bierzesz taka temperature ?? u nas tyle nie bylo od ponad miesiaca !!!!!
jeszcze tydzień temu, w środę, w dzień było u nas -10 albo więcej.a skad ty bierzesz taka temperature ?? u nas tyle nie bylo od ponad miesiaca !!!!!
eeee czemu ? u nas od paru dni temperatura nie schodzi ponizej -4 ,wiec wychodzimy sobie na ponad godzine
a my dzis bylismy na spacerku w sumie 40 minut
bo poszłam do siostry
i pchałam ten wozek przez takie zaspy i nierownosci
ze jak weszłam do domu to az mi sie w głowie krecilo:-)
lepszych cwiczen niz taka wyptrawa i to jeszcze w szpilkach
to chyba nie ma