reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a my dzis bylismy na spacerku w sumie 40 minut
bo poszłam do siostry
i pchałam ten wozek przez takie zaspy i nierownosci
ze jak weszłam do domu to az mi sie w głowie krecilo:-D:-)
lepszych cwiczen niz taka wyptrawa i to jeszcze w szpilkach :-D
to chyba nie ma:laugh2:
Hehe, też u nas takie cudne warunki, ale lubię spacery z Myszką to chodzimy. I też jestem wtedy w szpilach bo innych butów nie lubię z racji wzrostu:-):-)

reklama
Nutramigen na receptę. można jeszcze Bebilon Pepti.
i powodzenia w pobudzaniu laktacji! bo ja ze swoją walczę jak cholera i już mi się z tego wszystkiego chce płakać... :sad:

powiem sczerze że mnie tez to przeraża..:( i podejżewam że na samej piersi małego nie wykarmię, ale niech chociaz jden posiłek z piersi będzie miał:) ale grunt to pozytywne podejście:) Tobie tez napewno się uda:) nawet jeżeli to będzie tylko mleczko na jeden posiłek ;)

czy wasze dzieci sie tez tak slinia
i banki buszczaja z tej sliny:shocked2:
Ślini się jak leży na brzuszku :-D No i banieczki też są :-D

a moje dziecko dzis
chyba z nadmiaru swiezego powietrza
własnie przesypia pore kapania
kapac ja jeszcze czy nie:confused:
Maciejka po dzisiejszym spacerze przespał ciągiem 3h co mu się wcześniej nie zdarzało a teraz zasnął w ciągu 5min :szok:

A moj Max niby taki silny. Tu obroty trzaskal w 3 tygodniu zycia. Nogi prostuje. Staje deba ale jak sie go na brzuchu polozy to cholerka glowa na dol i steka ,ze niby sily nie ma :tak:
Młody też nienawidzi 'brzuchowania' ;-) I pewnie obroty w związku z tym za szybko nie przyjdą :-) Ale jest tak jak piszesz, że każde dziecko rozwija sie w swoim własnym tempie ;-)

powiem sczerze że mnie tez to przeraża..:( i podejżewam że na samej piersi małego nie wykarmię, ale niech chociaz jden posiłek z piersi będzie miał:) ale grunt to pozytywne podejście:) Tobie tez napewno się uda:) nawet jeżeli to będzie tylko mleczko na jeden posiłek ;)

mój piersi już nie chce dlatego ściągam i dziennie jest to jakieś 300 ml.
zastanawiam się nad zakupem tego zestawu:
KAWKA HERBATKA BOCIANEK MEDELA WZMAGA LAKTACJE ! ! (894779664) - Aukcje internetowe Allegro
ponoć bardzo dobry. bo na herbatkę z Hippa już patrzeć nie mogę...

georgina a czy twoja mala w ciagu doby
ma taka przerwe 4/5 godzin od jedzenia??
bo mi połozna i pediatra mowily ze powinna byc
zeby brzuszek odpoczał od trawienia

reklama
a dzis byłam u fryz
ona ma dwojke dzieci
i ten pierworodny do roku
spał czy to w dzien czy to w noc
jak zajac
30min / 1 h
a drugi na odwrot
przesypiał ladnie noc i w dzien sobie pospał

Ostatnia edycja: