karnitynka1982
Fanka BB :)
Mea nie chce nic mowic ale podobno jutro maja byc zawieje i duzo sniegu ma spac oby nie u Ciebie hehe bo u mnie na pewno:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea nie chce nic mowic ale podobno jutro maja byc zawieje i duzo sniegu ma spac oby nie u Ciebie hehe bo u mnie na pewno:/
Normalnie bysmy juz jezdzily wozeczkami do lekarza a nie czlowiek sie stresuje ja jeszcze nawet tego cholernego werandowania nie mialam kiedy ta zima sie skonczy widzialam prognoze 16 dniowa i ma byc ciagle mroz ten snieg to nigdy nie stopnieje grrr
No nic spadam dziewczyny szykowac malego i siebie na te szczepienia i wizyte ciekawe co powiedza co z tym ulewaniem ehhh tymczasem do napisania...
Co do prasowania to akurat dziś pokonałam cały kosz prania!
Ło matko...ile jest prania przy 2 dzieciach
Napewno slicznie wygladalno ale co tam,chociaz masz teraz troche kolorowo w domciu;-)A tak poza tym to obsikal mi dzis 3 pray ciuszkow a rano zrobilam wielkie pranie wiec moj wilk teraz sobie smiga w rozowych spiochach z wielkim motylem i napisem princess dobrze ze Tomka nie ma hehe
moja onet-pogodynka tez mowi o opadach sniegu !!! ale ma byc 0 stopni wiec moze sie uda
no tak najblizsze spacerki to pewnie wiosna !! biedne te nasze maluszki !!
a no właśnie ! miedzy tymi dwoma sie zastanawiam ! 200zł różnicy jest w cenie ,wiec dobrze,ze piszesz,ze nie ma az takiej roznicy...chyba sie zatem zdecyduje na ten mini dzięki !ja mialam z medeli mini elektrik wypozyczony
a zakupilam swinga za tego dałam 430 zł
tzn. maz dał
swing jest cichszy
a co do sciagania to sie jakkos nie roznia
wiec mysle ze nie ma co przeplacac i ten min elektrik wystarczy
a wrecz mi sie wydaje ze ten tanszy lepszy
A tak poza tym to obsikal mi dzis 3 pray ciuszkow a rano zrobilam wielkie pranie wiec moj wilk teraz sobie smiga w rozowych spiochach z wielkim motylem i napisem princess dobrze ze Tomka nie ma hehe
Jeju ale bym sobie tez poszla ale fakt ja bym chyba z mojego osiedla wozkiem nie wyjechala podziwiam musisz miec niezle bicepsy
no i racja używaj nadal,Jesli chodzi o ciuszki to prasuje równiez wszystkie bo dezynfekcja musi byc... a jesli o mataracyk nie zmienia zdania i dalej bede go uzywac a co grozniejsze czy bakterie z materacyku czy roztocza mysle ze nie ma tu nic do rzeczy racja czy nieracja wszystko od dziecka zalezy wszystko kazde inne jednemu zaszkodza niewyparzone butle drugiemu nie jednemu ciuszki niezdezfenkowane itd itd duzo tego...