reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczeta, kukam do Was z październikówek :-)
Mam sprawę do mam dziewczynek, które jeszcze teraz zima planują chrzciny. Zatem - my chrzcimy naszą Gagatkę w przyszła sobotę 23 stycznia. Znalazłam na allegro boski komplet do chrztu niestety cena jest powalająca... zastanawiam sie, czy któraś może nie byłaby chetna żeby potem odkupić za połowę ceny? Komplet będzie używany tylko raz, w dniu chrzcin, potem mogę od razu uprać i odesłać...
Może której z was się spodoba?? :-)

Chrzest, ubranko Kasztelanka R 62 Carpe diem (886576674) - Aukcje internetowe Allegro
Jeśli będe wiedziała, że jest szansa na odsprzedaż to łatwiej mi będzie przekonać męża:-)

reklama
ktoras pisala ze zamowi butelki dr brownsa..
ja zamowilam taki zestaw..
3x butelka antykolkowa DR BROWNS -bez BPA + smoczk (875094089) - Aukcje internetowe Allegro
w sumie wychodzi niecale 20 zl za butelke i to juz ta wieksza 240ml...

zobaczymy jak sie sprawdza..bo z aventu nie je ladnie.i czesto ma odruch wymiotny od tego dlygiego smoczka..
z tommie tippie je lepiej ale zanim ja zlapie bo miekki jest smoczek to uleje sie caly....

wow:szok:jaka cena
my za jedna płacilismy 42 zł
ta duza bosh

moj tez nie chce..
daje mu tylko jak chce jesc a ja grzeje mleko oszukuje go zeby nie plakal ze niby juz je:-D
ale tak to nie lubi i jak pobuje u dac to ma odruch wymiotny..

ktoras pisala ze zamowi butelki dr brownsa..
ja zamowilam taki zestaw..
3x butelka antykolkowa DR BROWNS -bez BPA + smoczk (875094089) - Aukcje internetowe Allegro
w sumie wychodzi niecale 20 zl za butelke i to juz ta wieksza 240ml...

zobaczymy jak sie sprawdza..bo z aventu nie je ladnie.i czesto ma odruch wymiotny od tego dlygiego smoczka..
z tommie tippie je lepiej ale zanim ja zlapie bo miekki jest smoczek to uleje sie caly....

Mój musi smoka, bo płacze i płacze, a te smoczki z aventa wcale go nie uspokajają tylko bardziej denerwują:baffled:
Kurde w 2 aptece po dzwonieniu do 5 hurtowni babka zamówiła mi tą butlę:szok: nie wiedziałam, że tak trudno je dostać:szok:
Smok też będzie później, bo tylko różowe były:-D
Zobaczymy...
A ja taką będę miała
Dr. Browns Natural Flow butelka 240ml antykolkowa - szeroka szyjka - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje

Nie wiem jak z ceną jescze...

ja mimo ze nie karmie juz duzo to feminatal bede brala do konca paczki ... witamin mi teraz brakuje bo chodze blada jak papier !! poza tym musialabym skoczyc zrobic sobie morfologie !! bo wychodzac ze szpitala mialam anemie i nie wiem jak to teraz wyglada ... tardyferonu juz nie biore bo jakkolwiek w ciazy bylo ok tak teraz mialam po nim straszne zaparcia !! a przy leczeniu hemoroidow to jest masakra !!

U mnie to samo. Kazali mi zażywać ten cholerny tardyferon, a wiadomo, jak to jest przy zażywaniu żelaza....
Zażywam witaminy, dokładnie Prenatal, zawiera żelazo. Bo Feminatal chyba nie ma w składzie żelaza, o ile pamiętam, zażywałam go w ciąży, ten z DHA.

własnie oglądam stronę dr brown's
Dr.Browns

rzeczywiście ciekawy system redukowania kolki!
W innych butlach jest po prostu różnica smoka...
ja nie wierze w to ze moze redukowac koli...
ale szukam butelek z ktorych bedzie jadl spokojnie bo od aventu ma odruch wymiotny, i leci mu zawsze po boku...
a te maja podobne smoczki do tych z ktorych jadl w szpitalu a tamte byly fajne...

Witam sie dziewczyny wlasnie sab simpex mi przyszedl i bedziemy probowac tylko nie moge rozczytac bo nie ma po angielsku przetklumaczone a niemieckiego nigdy sie nie uczylam jak podawac ile dziennie .. pytanie to mam ktore daja sab simpex ile kroplek ??? prosze odpiszcie mi bo chce podac jak najszybciej zeby wiedziec czy ten lek wogole pomaga ....
!!!!!!!!

reklama
ja nie wierze w to ze moze redukowac koli...
ale szukam butelek z ktorych bedzie jadl spokojnie bo od aventu ma odruch wymiotny, i leci mu zawsze po boku...
a te maja podobne smoczki do tych z ktorych jadl w szpitalu a tamte byly fajne...

Z tych podobno dzieci jedzą wolniej - na forum czytałam...no zobaczymy dopiero jak damy;-) ale im więcej czytam, tym lepsze opinie i polecane...wyjdzie w praniu

Do góry