reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja dzien przed porodem mialam robiona morfologie i hgb wyszla 11,9 a dwa dni po porodzie bylo juz 9,8 czyli slabiutko.Mimo tego nikt mi nic nie mowi zebym lykala zelazo:no:chyba musze jednak zrobic sobie tez morfologie:tak:

W tym feminatalu DHA nie ma zelaza:no:we feminatalu N jest:tak:

Ja wlasnie powystawialam swoje spodnie ciazowe na allegro:tak:dobre i pare zlotych,po co maja miejsce w szafie zajmowac.
Musze tez wrzucic troche ubranek po corci i przedewszystkim sukienke ze chrztu,moze ktoras z was bylaby zainteresowana?Miala ja tylko raz na sobie.Sprzedam za pol ceny.

co do morfologii to ja musze zrobic !! bo wygladam jak smierc na urlopie na poratowanie zdrowia !!
ja lykam feminatal N wiec jak ma zelazo to ok :)

co do sukienki do chrztu to chetnie zobacze :) a z ciuchow ciazowych to conieco posprzedaje /takie co nie chce zostawic/ a reszte narazie dam kuzynce bo jest w ciazy a potem zostawie sobie na strychu ... niech poczeka na kolejna ciaze :) spodnie raczej zostana, i sukienka dzinsowa ...

Ale fajnie:-)ja tez bym chciala wyjsc z synciem na spacer:-(a co do sukienusi to napewno bedzie pieknie wygladac;-):tak:

a czemu nie mozesz wyjsc ??

jak dluo ja werandowalas??
ja sie boje o mojego..ale chyba musze zaczac...tylkoraz go werandowalam..moja pediatra mowi ze tylko jak jest pow. 0....;/

mu od ubieglego tygodnia wychodzilismy na chwile do przychodni, do mamy ... na kilka chwil na werande ... a dzis tez tylko z auta na wozek i do jednego sklepu wiec max 15 min na dworze :) grunt zeby sie mala przyzwyczajala ... a peditra powiedziala ze jak nie ma wiekszego mrozu jak -5 to mozna werandowac i pojezdzic autem /czyli wyjscie na chwile a nei na dlugi spacer/

co do morfologii to ja musze zrobic !! bo wygladam jak smierc na urlopie na poratowanie zdrowia !!
ja lykam feminatal N wiec jak ma zelazo to ok :)

co do sukienki do chrztu to chetnie zobacze :) a z ciuchow ciazowych to conieco posprzedaje /takie co nie chce zostawic/ a reszte narazie dam kuzynce bo jest w ciazy a potem zostawie sobie na strychu ... niech poczeka na kolejna ciaze :) spodnie raczej zostana, i sukienka dzinsowa ...

a czemu nie mozesz wyjsc ??

Wieczorkiem wstawie foteczke bo teraz sie bateria laduje.

A wyjsc nie moge bo u nas mocno zimno:-(dzis jest np -7 stopni:-(

a jaka chuste kupilas??

a taką
CHUSTA ELASTYCZNA - GRAY MELANGE (879368062) - Aukcje internetowe Allegro

No dziewczynki było ostro. Dojechałam tramwajem do Urzędu miasta, gdzie Kaj był już głodny a mnie wkurzała kolejka. Na szczęście jakiś Pan się zlitował i otworzył dla nas okienko. Potem karmienie i zmiana pampa na korytarzu a potem masakra bo spać nie chciał i w chuście leżeć też nie bo tam nic nie widać. Potem już z górki. Chusta sprawdzona w 100% mały tak ubrany jak po domku i pod swetrem i kurtką i ciepluteńki aż miło a na dworze -5 :tak::tak::tak: Jestem bardzo zadowolona, bo wreszcie nie będę w domku uwiązana :-)

Witam sie dziewczyny wlasnie sab simpex mi przyszedl i bedziemy probowac tylko nie moge rozczytac bo nie ma po angielsku przetklumaczone a niemieckiego nigdy sie nie uczylam jak podawac ile dziennie .. pytanie to mam ktore daja sab simpex ile kroplek ??? prosze odpiszcie mi bo chce podac jak najszybciej zeby wiedziec czy ten lek wogole pomaga ....
!!!!!!!!

ja teraz daje około 3 razy po 15
mi sie wydaje ze pomaga

reklama
moja młoda znow wywaliło jakies uczulenie na buzi i szyji i to gorzej niz wczesniej

dzwoniłam do pani dok i kazala jeszcze pare dni poczekac
pytała czy brzuszek gorzej nie boli
bo tez od skazy te brzuszki bola

a ten odczyn moze byc wiekszy niz wczesniej bo dziecko coraz wiecej je:dry:

Do góry