poza tym jestem strasznie osłabiona, blada i dokuczają mi migreny - męczę się narazie bez leków ale chyba długo nie pociągnę. zrobiłam dziś na cito morfologię i co? zaawansowana anemia - hemoglobina 6.4... boję się łykać żelazo żeby Daniel nie miał zatwardzenia bo mimo wszystko wciąż coś mojego mleka je.
Cherie wybierz sie do lekarza!!
ja tez mialam ale juz jest coraz lepiej ale nie ide na badania jeszcze poczekam do konca 6 tygodnia....
ja jem duzo miesa...na obiad i na kolacje staram sie jesc miecho i w kazdej zupie miksuje buraka....
glowa mnie bolala z dwa tyg po porodzie dzien dzien....
i po poodzie milam nadcisnienie przez te dwa tyg...
Dziewczyny kochane a czy którąś z was bolą kolana? Ja jak wstaję do małej w nocy to jest masakra mam wrażenie jakbym miała się przewrócić a nigdy takich problemów nie miałam i zastanawiam się od czego to może być.
moje strzelaja i bola...najgorzej jak wstaje jakbym wode miala w kolanach...
a raczej mam bo juz to przechodzilam i to byl ten sam bol...
Kochane ile śpia Wasze maluchy ? mój 4 nieraz 5 godzin ale się dowiedziałam, że mam go ocucać na karmienie co 3 godz. bo inaczej nie będzie na wadze przybierał jak bedzie przysypiał pory karmienia
a ja se dzisiaj tak fajnie pospałam ...........
moj spi w dzien po 2 godz a w nocy po 3...
ale czasami w dzien miedz karmieniami nie si wogole...
Anola moja szwagierka miala wywolywan wczoraj i rodzila poltorej godziny !!!
trzymam kciuki!! wracajcie do nas szybko!!
Boże jak ja tęsknię za schabowym, mielonym i słodyczami
i kawą !
ja pije kawe slaba...i nic nam sie nie dzeje...
nie codziennie ale co dwa trzy dni lykne...
u nas nocka nawet ok..o 12....bo czesniej byl placz non stop bo kupa nie chciaa pojsc...a jak poszla to po kolana...