kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam sie i ja:-)dzis noc byla troche gorsza niz wczoraj ale nie bylo az tak zle;-)maly budzil sie 4 razy ale jak sie najadl to szedl spac wiec ok.
Takie maluszki bardzo czesto ulewaja i jest to normalneswiadczy o niedojrzalosci przewodu pokarmowego i moze trwac nawet do 6 miesiacajesli dziecko przybiera na wadze to nie ma powodow do zmartwien.
Nic sie nie boj;-)pojdzie jak z torpedy
Moja znajoma miala w niedziele wywolywany porod i od skorczy do urodzenia minelo tylko 2,5 godziny wiec szybciutko;-)
Ja jem prawie wszystkoschabowego obieram z panierki,slodycze tez podjadamkawe pije ale albo slaba albo rozpuszczalna ze smietanka
U mnie też problem z ulewaniem, normalnie non stop się to małemu zdarza, nawet jak beknie. Już się zaczynam martwić, nie wiem jaka może być przyczyna?
Takie maluszki bardzo czesto ulewaja i jest to normalneswiadczy o niedojrzalosci przewodu pokarmowego i moze trwac nawet do 6 miesiacajesli dziecko przybiera na wadze to nie ma powodow do zmartwien.
a tak serio to cholernie sie boję..
naczytałam sie że takie wywoływanie to może trwac dłużej niż samoistny poród.. i teraz w panike popadam..
Nic sie nie boj;-)pojdzie jak z torpedy
Moja znajoma miala w niedziele wywolywany porod i od skorczy do urodzenia minelo tylko 2,5 godziny wiec szybciutko;-)
Boże jak ja tęsknię za schabowym, mielonym i słodyczami i kawą !
Ja jem prawie wszystkoschabowego obieram z panierki,slodycze tez podjadamkawe pije ale albo slaba albo rozpuszczalna ze smietanka