POMOCY!!!!
STRASZNA NOC ZA MNA I CHYBA JESZCZE GORSZY DZIEN PRZEDEMNA
mały nie chce ssac piersi. a szlo tak dobrze przez pierwsze 2,5 tygodnia a teraz nie wiem co sie stało
na poczatku myslałam ze mam mało mleka ale nie mleko jest tylko maluszek nie chce ssac tzn. ssie jak mleka jest duzo a raczej łapie to co samo wypływa a gdy juz musi sie troszke przyłozyc i possac to jest histeria nerwy i krzyk
az ocgrypł od płaczu szkoda mi go bo biedny aż miałczy taki głodny jest
wczoraj pojechałam po mleko modyfikowane bo juz z sił opadałam aleszok kolejna przeszkoda mały nie chce butli wypłuwa krztusi sie
w nocy jest nie najgorzej bo piersi sa pełniejsze a Aluś przez sen załapie ale z kolei pije bardzo krótko dosłownie parę minut i zasypia próbowałam go budzi c ale to go jeszcze bardziej denerwowałono i przez to ze je tak krótko budzi sie ci godzine na karmienie teraz maleńki odsypia a ja szukam pomocy !!!:-(
moze zanika mu odruch ssania????
nie wiem co poradzic ja bym skorzystala z kapturkow ale dziecko moze sie ich nauczyc i w ogole niechciec piersi bo nie bedzie umialo zlapac. moze skontaktuj sie z lekarzem...czasem sie zdarza ze ten odruch zanika a to nie dobrze!
Kurcze... a może TY Ola się bardzo denerwujesz?? Może Alusia coś boli??? A może zjadłas coś np czosnek że pokarm mu nie smakował??
No i Daffi dobrze radzi, dopuki nie jest za późno lepiej z pediatra sie skonsultować.