reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A jesli chodzi o świata to z mężem byliśmy w piątek i kupiliśmy choinke :) bombki oczywiscie (ciemne niebieskie matowe ) -tak jak mąz sobie zażyczyl :-D i do tego srebrne łańcuchy :D ale te dwa kolorki zawsze do siebie pasuja :) takze troche światecznie bylo ;-);-);-) na zakupach pozatym .... kasy brak na cokolwiek ...

dzis musialam wydac 800 zl za bledy mlodosci :-:)-:)-:)cool::cool::cool::crazy::crazy: juz nigdy wiecej nie wsiade bez biletu :-D

reklama
A jesli chodzi o świata to z mężem byliśmy w piątek i kupiliśmy choinke :) bombki oczywiscie (ciemne niebieskie matowe ) -tak jak mąz sobie zażyczyl :-D i do tego srebrne łańcuchy :D ale te dwa kolorki zawsze do siebie pasuja :) takze troche światecznie bylo ;-);-);-) na zakupach pozatym .... kasy brak na cokolwiek ...

dzis musialam wydac 800 zl za bledy mlodosci :-:)-:)-:)cool::cool::cool::crazy::crazy: juz nigdy wiecej nie wsiade bez biletu :-D
Podoba mi sie bardzo na granatowo srebrno ale my bedziemy mieli na zloto czerwono bo tesciowka kupila nam troche bombeczek w tym kolorze i stwierdzilam ze dokupie tylko bo nie bede marnowac a wsumie ladnie to tez wyglada:)

Podoba mi sie bardzo na granatowo srebrno ale my bedziemy mieli na zloto czerwono bo tesciowka kupila nam troche bombeczek w tym kolorze i stwierdzilam ze dokupie tylko bo nie bede marnowac a wsumie ladnie to tez wyglada:)

Heheh ja tez chcialam bombki czerwone i do tego lancuchy złote ,.... ale na granatowo -srebrno tez ladnie a moj sie uparł bo inaczej powiedzial ze choinki nie bedzie w tym roku :-D:-D:-D hehe tak sobie zartowal ale sie zgodzilam :-p:-p:-p

kora "Wróciłam na salę, rozwarcie 8 cm. Wtedy dopiero zaczęło boleć jak cholera. Wydawało mi się z każdym skurczem, ze bardziej się nie da, że nie wytrzymam, zaczęłam się drzeć, że nie dam rady. Mój na to spokojnie - to co - idziemy do domu, wrócimy jutro?"

NO WYMIEKLAM HEHEHE JAK TO PRZECZYTALAM HEHE CO Twoj na to hehehheehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tez bylam maniaczka sciagania.Maz nadal jest.Jak zaczal sie rok szkolny,tak nie mam czasu ogladac,a jak mam,to zupelnie nie umiem sie skoncentrowac na czyms,co trwa dluzej niz 50 minut.podobnie z czytaniem.mama mowi,ze to ciaza.
ale polecam district 9.moze troche juz przedawniony,bo ze 3 miesiace temu chyba wyszedl,ale mnie sie bardzo podobal,a mnie ciezko w filmach dogodzic.poza tym maz mowil ze inglorious basterds jest calkiem calkiem.nowy film tarantino z brudnym pittem.
cale szczescie zadnej choinki nie musze ubierac.nigdy za swietami nie przepadalam.powiedzialam juz wszystkim:zadnych prezentow,bo my nic nie kupujemy.wystarczy mi prezent,jak mnie szwagierka do szpitala zawiezie,jak zaczne rodzic.
caly dzien dzis leze do boku brzuchem.boli mnie krzyz,albo raczej jakby nerki czy co i dol brzucha,jak czasem jajniki przed miesiaczka.

Karnitynko przeczytałam co pisałaś o tacie... bardzo smutne ze choroba szybko postepuje i jak mozna bylo sie spodziewac opadnie z sil. ale wierze ze wiele sily ma w srodku wewnatrz siebie i na pewno zaczeka na swojego wnuczka. czesto jest tez tak ze ludzie z radosci daja rade troche zwalczyc chorobe i przedluzyc sobie zycie czego z calego serca wam zycze!!!

Ja dziś jestem z siebie dumna.... kolejny miesiac i kolejnej wyplaty meza nie ma nie wspominajac o wczesniejszej... facet obiecal uszykowac ja na jutro a dzis stwierdzil ze w tym tyg bedzie. mam dosc sluchania.. gosc nie odbiera moich telefonow!!! ale ja za to zadzwonilam do Zielonej Góry po bezpłatną poradę prawna i pozniej do Inspekcji pracy w Gorzowie Wlkp. Jednym slowem trzeba zlozyc pozew do sadu pracy i skarge do Inspekcji niekoniecznie musi byc podpisana przez skłądającego byleby podac wszystkie informacje dotyczace firmy. Stwierdzialm tez ze nie ma na co czekac bo swieta tuz tuz a ja pradu nie mam bo mam licznik przedplatowy i kupuje sobie sama miesiecznie za tyle ile chce KW a jak mi sie skoncza to musze kupic nowe inaczej nie bede miala pradu!!! nie mam na chleb na sniadanie szlam do mamy zeby nie glodzic sie... wiec poszlam do OS prosic o pomoc na swieta!!! oni zadaja tylko zaswiadczenia od szefa męża ze nie wyplaca im wynagrodzen bo nie ma za co i facet wystawi dzis to zaswiadczenie... a ja to wykorzystam przeciwko niemu i w OS dam kopie a oryginal zachowam dla siebie w razie gdyby sie wymigiwal przed sadem pracy i bede miala niezbity dowod:-D
naprawde wykancza mnie to... ja wiem ze moja corka czuje to ze ja sie martwie i wie ze choc pragne jej juz najbardziej na swiecie to w podswiadomosci jest mysl zostan jeszcze w moim brzuszku najdluzej jak mozesz bo mama nie ma pieniazkow i ciezko nam bedzie!!!
naprawde braknie mi sil na tego goscia i brak kasy!!!

Ja to normalnie nie mialabym slow na takiego chlopa:wściekła/y:jak mozna pracowac za darmo:no:ja nie puscilabym go do takiej roboty:no:

karnitynko Ala jest cudowna:) Miała lekką żółtaczkę i kilka godzin opalała się pod lampami, dlatego troszkę później wyszłyśmy ze szpitala. Ładnie je z piersi i całkiem sporo śpi (nie zawsze w nocy hihi). Muszę karmić przez nakładki, bo Małej cały czas wypadała brodawka z buzi i nie było innego wyjścia, a przez te nakładki ciągnie bardzo ładnie. Ogólnie cały czas poznajemy się:) Tata bardzo chętny do pomocy, nawet w nocy razem wstajemy (póki jest na urlopie).

Fajnie ze juz jestes:-)

ja zjadlam obiadek trzeba wziac witaminki i DHA...

macie zamiar brac jakies witaminy w czasie karmienia??

Ja tak,Feminatal.

cześć Laseczki!
mam pytanie (może trochę głupie:-))kiedy zaczynacie przystrajać chatki na święta???:tak:

Ja tez sie nie moge doczekac;-)ale poczekam jeszcze troche:tak:

Oj na 11 tygodni nie miesiecy ale dalam chyba bym zwalu dostala:)

Sie przerazilam jak napisalam ze 11 miesiecy:szok:jak ty bys to wytrzymala...

reklama
dostalam juz foteczki Martynki !! za chwilke zapodam tylko musze isc meza sciagnac z lozka :) i poszukac kabla do telefonu :)

Mea ja dostalam ta fate Martynki :) sliczna jest !

Martynka !

Załączniki

• Martynka.jpg
    Martynka.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Do góry