kopciuszek2107
Fanka BB :)
w siatke...
ja bylam wreszcie na zakupkach;-)
i na kolacje znow robie sharme z kurczaka z frytami i sosami roznymi....
Wrzuc przepisik na odpowiedni watek;-)bardzo chetnie spróbuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w siatke...
ja bylam wreszcie na zakupkach;-)
i na kolacje znow robie sharme z kurczaka z frytami i sosami roznymi....
ok jak tylko skoncze to napisze bo narazie skube jedna reka bo druga mam brudna od kurakaWrzuc przepisik na odpowiedni watek;-)bardzo chetnie spróbuję
Felon - skazaniec - ja ogladalam go chyba z 3 razy a 2 pierwsze dzien po dniu ,fil zarabisty ,trzymal mnie bardzo dlugo !Hehe dobre no ja jestem maniakiem sciagania ale mam tyle filmo ze chcialam je najpierw poogladac tylko ze polowa z nich to jakies shity sa tak jak piszesz ciezko o dobry film. Ostatnio ogladalam z moim felon i polecam bardzo mi sie film podobal o wiezieniu
Nie no piekny jest ahhahahah !!!!!!!!!!!!!!!!!!kora "Wróciłam na salę, rozwarcie 8 cm. Wtedy dopiero zaczęło boleć jak cholera. Wydawało mi się z każdym skurczem, ze bardziej się nie da, że nie wytrzymam, zaczęłam się drzeć, że nie dam rady. Mój na to spokojnie - to co - idziemy do domu, wrócimy jutro?"
NO WYMIEKLAM HEHEHE JAK TO PRZECZYTALAM HEHE CO Twoj na to hehehheehe
"Juz " po badaniach, prucz tego że lekarz spoźnił się 2 godz i zamiast o 12 weszłam do gabinetu po 14.. ale usg zrekompensowało to czekanie Filipek ma sie dobrze, waży ok 2,400 (trochę mało wg lekarza ale może do porodu nadrobi) i mierzy ok 44-46 cm, czyli jest raczej średniaczkiem ciśnienie mam w normie, zero syndromów porodu, imo że Synek już nisko głową dlatego mnie często kłuje szjka. Także do terminu donosze spokojnie
dzis musialam wydac 800 zl za bledy mlodosci :---cool: juz nigdy wiecej nie wsiade bez biletu
Podoba mi sie bardzo na granatowo srebrno ale my bedziemy mieli na zloto czerwono bo tesciowka kupila nam troche bombeczek w tym kolorze i stwierdzilam ze dokupie tylko bo nie bede marnowac a wsumie ladnie to tez wyglada
w siatke....