reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
moja ma zawsze zielone czerwone zlote niebieskie bombeczki matowe i kolorowe i biale i niebieskie swiatelka:-)

i nie moze sie obyc bez piernikow kolorowanych:-)

Hehe dobre no ja jestem maniakiem sciagania ale mam tyle filmo ze chcialam je najpierw poogladac tylko ze polowa z nich to jakies shity sa tak jak piszesz ciezko o dobry film. Ostatnio ogladalam z moim felon i polecam bardzo mi sie film podobal o wiezieniu :)
Felon - skazaniec - ja ogladalam go chyba z 3 razy a 2 pierwsze dzien po dniu ,fil zarabisty ,trzymal mnie bardzo dlugo !

"Juz " po badaniach, prucz tego że lekarz spoźnił się 2 godz i zamiast o 12 weszłam do gabinetu po 14..:wściekła/y: ale usg zrekompensowało to czekanie:) Filipek ma sie dobrze, waży ok 2,400 (trochę mało wg lekarza ale może do porodu nadrobi) i mierzy ok 44-46 cm, czyli jest raczej średniaczkiem:) ciśnienie mam w normie, zero syndromów porodu, imo że Synek już nisko głową dlatego mnie często kłuje szjka. Także do terminu donosze spokojnie:)

kora "Wróciłam na salę, rozwarcie 8 cm. Wtedy dopiero zaczęło boleć jak cholera. Wydawało mi się z każdym skurczem, ze bardziej się nie da, że nie wytrzymam, zaczęłam się drzeć, że nie dam rady. Mój na to spokojnie - to co - idziemy do domu, wrócimy jutro?"

NO WYMIEKLAM HEHEHE JAK TO PRZECZYTALAM HEHE CO Twoj na to hehehheehe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no piekny jest ahhahahah !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
no a ja obzarta na calego znow siedze z tym wypietym brzuchem :)

Dzisiaj polatalam po sklepach i pokupowalam wszystkie sekretne prezenty. Jutro jade razem z M i musimy pokupowac ostatnie rzeczy dla chlopcow. No ale dla niego to trzeba bylo dzisiaj .
Kupilam mu maszynke elektryczna. Nigdy nuie uzywal ale ostatnio ogladalismy program o fabryce baun'a i o tym jak te maszynki produkuja i powiedzial ,ze bedzie musial kiedys sprobowac.
Tak wiec oprezent juz mam z glowy.

"Juz " po badaniach, prucz tego że lekarz spoźnił się 2 godz i zamiast o 12 weszłam do gabinetu po 14..:wściekła/y: ale usg zrekompensowało to czekanie:) Filipek ma sie dobrze, waży ok 2,400 (trochę mało wg lekarza ale może do porodu nadrobi) i mierzy ok 44-46 cm, czyli jest raczej średniaczkiem:) ciśnienie mam w normie, zero syndromów porodu, imo że Synek już nisko głową dlatego mnie często kłuje szjka. Także do terminu donosze spokojnie:)

Pewnie, że nadrobi, ważne że wszystko jest super :tak:

dzis musialam wydac 800 zl za bledy mlodosci :-:)-:)-:)cool::cool::cool::crazy::crazy: juz nigdy wiecej nie wsiade bez biletu :-D

oj, bolesne musialo byc :-D no ale czasem wlasnie lepiej pewne sprawy zamknac raz na zawsze. Dzis bolalo ale juz masz z glowy!

Podoba mi sie bardzo na granatowo srebrno ale my bedziemy mieli na zloto czerwono bo tesciowka kupila nam troche bombeczek w tym kolorze i stwierdzilam ze dokupie tylko bo nie bede marnowac a wsumie ladnie to tez wyglada:)

Tez bede miala czerwono a raczej bordowo-zlota choinke :happy: w sumie pierwszy raz bo zawsze w Polsce byla wielokolorowa.

jak ja kiedys bardzo lubilam grac w siatke... zawsze bylam noga z w-f ale siatke uwilebialam

A jesli chodzi o sciaganie filmow to mam zakaz wydany przez mojego R :sorry:

reklama

Załączniki

• IMG_2807qqq.jpg
    IMG_2807qqq.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Do góry