Chérie
Mama Danielka
dostalam juz foteczki Martynki !! za chwilke zapodam tylko musze isc meza sciagnac z lozka i poszukac kabla do telefonu
pokazuj nam Królewnę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dostalam juz foteczki Martynki !! za chwilke zapodam tylko musze isc meza sciagnac z lozka i poszukac kabla do telefonu
Tak tak pokazuj Mea martynke raz dwa )))pokazuj nam Królewnę
Sciagnelam sobie Cherie ten film z cameron diaz o siostrach i wojne polsko ruska a teraz ciagne galerianki musze w koncu jakis film obejrzec teraz czytam na zmiane was i poradnik pierwsze 2 lata zycia dziecka kolezanka mi przyniosla z pracy napisana przez lekarzy specjalistow no i wszystkiego po trochu wlasnie przerobilam szczepienia i teraz jestem na formalnosciach po narodzinach bo oczywiscie czytam od konca i gazety tez jakies zboczenieTak tak pokazuj Mea martynke raz dwa )))
U mnie w domku to wieksze cisnienie na porod ma moj skarb tak stwierdzilam bo ciagle sie pyta czy mi brzuszek juz nie opadl i sprawdza i puka zeby maly wyszedl ale sie mu nie dziwie bo chce zebysmy byli na swieta razem bo on 3 stycznia musi wyplynac i to az na 11 miesiecy bo chce magisterke skonczyc po powrocie i bardzo by to przezyl jakby sie nie mogl chociaz te pare dni malym nacieszyc zwlaszcza ze tak czeka i ciagle mowi ze jak wyplynie to nawet nie zobaczy niuniusia w tych wszystkich super ciuszkach co mamy bo wyrosnie szkoda mi go
Haha no ja tez nie nie mamy ustalone ze 2 miesiace to max chyba ze cos sie zamieni jak sytuacja wymaga ale i tak smutno jak go nie ma za to pozniej 24 h na dobe razem Cos za cos.
moj wychodzi o 7 i wraca o 16 i nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo dluzej...raz pojechal na targi do poznania na 5 dni i raz na baraze na 3...
a teraz juz nie pojedzie bo tatus moze odmowic delegacji do konca 3 roku zycia dziecka a i tak za delegacje mu nie placa...
od wrzesnia zacznie znow grac znow treningi 2/tydzien co sobota mecz....bez sensu....
wczesniej bez dziecka lubilam z nim jezdzc na mecze..a teraz z malym na pewno nie bede...
ale glupia baba w rozmowach w toku....
Sciagnelam sobie Cherie ten film z cameron diaz o siostrach i wojne polsko ruska a teraz ciagne galerianki musze w koncu jakis film obejrzec teraz czytam na zmiane was i poradnik pierwsze 2 lata zycia dziecka kolezanka mi przyniosla z pracy napisana przez lekarzy specjalistow no i wszystkiego po trochu wlasnie przerobilam szczepienia i teraz jestem na formalnosciach po narodzinach bo oczywiscie czytam od konca i gazety tez jakies zboczenie
Sciagnelam sobie Cherie ten film z cameron diaz o siostrach i wojne polsko ruska a teraz ciagne galerianki musze w koncu jakis film obejrzec teraz czytam na zmiane was i poradnik pierwsze 2 lata zycia dziecka kolezanka mi przyniosla z pracy napisana przez lekarzy specjalistow no i wszystkiego po trochu wlasnie przerobilam szczepienia i teraz jestem na formalnosciach po narodzinach bo oczywiscie czytam od konca i gazety tez jakies zboczenie
Hmmm a tak sie fajnie zapowiadal ale czesto tak bywa obejrze i napisze czy mi sie podobaljesli chodzi o wojne polska -ruska dla mnie tandeta ze hej a tytul fajny ;-)ale to tlyko moje zdanie:-)
Hehe dobre no ja jestem maniakiem sciagania ale mam tyle filmo ze chcialam je najpierw poogladac tylko ze polowa z nich to jakies shity sa tak jak piszesz ciezko o dobry film. Ostatnio ogladalam z moim felon i polecam bardzo mi sie film podobal o wiezieniuno polecam ten film! ja co chwila coś ściągam, ale rzadko kiedy mnie jakiś film zachwyca mam chyba zbyt duże wymagania. a ten film jest na podstawie książki, więc pewnie kiedyś i ją będę chciała przeczytać.
a co do czytania to jestem na etapie "Padam na twarz" - o życiu z małym Tyrankiem
Hmmm a tak sie fajnie zapowiadal ale czesto tak bywa obejrze i napisze czy mi sie podobal
Tez tak slyszalam znajomi byli na tym w kinie mialam isc ale nie mialam z kim wiec obejrze sobie w domku.Ja tez tak stwierdzilam po tytule i mialam nawet do kina isc ale jak obejrzalam na kompie tak stwierdzam hehe no i czekam na Twoje zdanie a slyszalam ze ten film galerianki czy jakos tak ze fajny ale to nie moja opinia tezs musze sciagnac sobie i obejrzec