reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
czesc laseczki:)

od razu GRATULUJE MARCIE I GEORGINIE:):):-):-) diac szysbko sie uwinely:-)

moka napisz cos wiecej o szpitalu itp w koncu ja tez bede tam rodzila:):-)

ja ostatnio jakos nie mam problemu ze spaniem- tzn moze nie zasypiam wczesnie ale jak zasne to tak doooobrze mi sie spi:):-)

u mnie cisza.... nic mnie nie boli -zadnych skurczy itp..... mala sie przeciaga-moze mniej intensywnie ale jednak nadal mnie kopie po zebrach:):-)

no ciekawe...... kiedy ta moja mysza zechce wyjsc:) w czwarttek mam wizyte u lekarza-oczywiscie jesli nic sie nie bedzie dzialo....:-)

Moja choinka jest zloto czerwona od jakichs , hmmmm......6 lat?

Mialam jeden rok ,ze postanowilam zmienic kolorki i wlasnie wprowadzilam ciemny niebieski i musze przyznac ,ze sie rozczarowalam. Niebieski na zielonej choince nie odbija sie tak ladnie jak czerwony i zloty.

Niebieski oczywiscie polaczylam ze srebrnym i chcialam otrzymac taki mrozny efekt ale w sumie tylko ten srebrny bylo widac i bylo zbyt mrozno. A czerwony i zloty to sa piekne ,swiateczne , cieple kolory , ktore nadaja efekt i klimat jak ogien w kominku :)

Ja tez jestem maniaczka sciagania filmow :).
Lubie polskie kino - szkoda tylko ,ze nigdzie nie moge znalezc angielskich napisow do polskich filmow zeby moj M mogl je ze mna poogladac.

Ok - znikam jesc obiadek.
Pojawie sie potemi wskocze w dyskusje :)

A u mnie choinka ma rozne kolorki:-)i mi sie tez to podoba.
moj wychodzi o 7 i wraca o 16 i nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo dluzej...raz pojechal na targi do poznania na 5 dni i raz na baraze na 3...
a teraz juz nie pojedzie bo tatus moze odmowic delegacji do konca 3 roku zycia dziecka a i tak za delegacje mu nie placa...

od wrzesnia zacznie znow grac znow treningi 2/tydzien co sobota mecz....bez sensu....
wczesniej bez dziecka lubilam z nim jezdzc na mecze..a teraz z malym na pewno nie bede...

ale glupia baba w rozmowach w toku....

A co to za mecze?

Wlasnie Mea mialam Ci zadac to samo pytanie co Charie-Po co ty zazywasz te leki na cisnienie skoro masz takie niskie?Moze powiedz o tym ginowi to zmniejszy dawke?

reklama
Do góry