reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Witam:-)ja wlasnie weszlam do domku z zakupow,mam teraz co pozeracDzisiaj w nocy zlapal mnie skurcz ze jak wstalam rano to mnie jeszcze noga przez godzine bolala:-(dziwne bo biore magnez.
Koniecznie daj znac jak po wizycietrzymamy kciukaski zeby to nie bylo nic groznego;-)
Tzn?Co to oznacza?Jaki mialas wynik?
Powodzenia na wizycie;-)
Witam się porannie mineralną
anoola
na niego ten argument raczej nie podziała
Laseczki wyniki badań są złe muszę powtórzyć, jeśli nie spadło albo rośnie to heparyna. Tylko hem mówi, że wolałby tego w ciąży uniknąć :-( ja też nie chcę ale wolę zastrzyki w brzucho 2 razy dziennie zdzierżyć niż skrzep ;-)
Poza tym to od wczoraj mam biegunkę i skurcze. Nie to, że się stawia, tylko twardy jak skała bandzior!!!
W nocy miałam 6 w odstępach 1-2 godziny. Ból nie z tej ziemi poprostu. Teraz nie wiem czy jechać do gina, czy odpóścić. Bo często nie są. Chyba jednak pojadę W końcu lepiej na zimne dmuchać.
Teraz was nadrabiam
Koniecznie daj znac jak po wizycietrzymamy kciukaski zeby to nie bylo nic groznego;-)
Dzien dobry;-)
Ja juz po sniadanku i herbatce. Wczoraj odebralam wyniki z krzywe cukrowej i juz rozumiem dlaczego przezywalam takie katorgi po wypiciu tej glukozy - mam bardzo slaba tolerancje glukozy:-( I skierowanie do poradni cukrzycowej.
Tzn?Co to oznacza?Jaki mialas wynik?
U nas w końcu chłodniej:-) Ostatnio wpadłam w wir sprzątania..i robienia powidel:-)
Ja też nie wiem jak liczyć..czy to juz u mnie 7 miesiąc? (27 TC i 4 dni..prawie skończone 28!)
Dziewuszki dzisiaj wyczekana wizyta u ginki!!!!HURRA!!!!Zawsze nie mogę się doczekać, żeby dzidzie zobaczyć!No i mam 100 tysięcy pytań-dużo się działo podczas tego miesiąca..serce, omdlenia, brzuszek twardnienie i kłucie..chyba ją zagadam na śmierć;_)
Powodzenia na wizycie;-)
maggie_f
Hej Dziewczyny,
Ale dziś marna jestem - buuuuuuuuuu - nie lubie tak. Wczoraj myślałam że do szpitala będę gnać bo brzuch się znowu co chwile stawiał i twardy jak kamień, na szczęście nie bolał. Ale przelażałam wszystko i przespałam.
Dzis już zrobiłam ciacho ze śliwkami - właśnie siedzi w piekarniu - ale musze posprzątać a sił brak.
Macie tak że kręci Wam sie w głowie i sił nie macie? kurcze no ja sie czuje jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. I zauważyłam że nawet jak siedze i odpoczywam to mi serducho przyśpiesza. Zmierzyłam ciśnienie i jest normalne ale puls do 120 skacze.
Zapisałam się do gina prywatnie bo tej państwowo nie do końca ufam. Wizyta we wtorek. Kurcze a tego 21.09 mamy jechać nad morze i nie wiem czy gin pozwoli.
dagmar - daj znać co z Tobą po wizycie.
Ale dziś marna jestem - buuuuuuuuuu - nie lubie tak. Wczoraj myślałam że do szpitala będę gnać bo brzuch się znowu co chwile stawiał i twardy jak kamień, na szczęście nie bolał. Ale przelażałam wszystko i przespałam.
Dzis już zrobiłam ciacho ze śliwkami - właśnie siedzi w piekarniu - ale musze posprzątać a sił brak.
Macie tak że kręci Wam sie w głowie i sił nie macie? kurcze no ja sie czuje jakby mnie ktoś przeżuł i wypluł. I zauważyłam że nawet jak siedze i odpoczywam to mi serducho przyśpiesza. Zmierzyłam ciśnienie i jest normalne ale puls do 120 skacze.
Zapisałam się do gina prywatnie bo tej państwowo nie do końca ufam. Wizyta we wtorek. Kurcze a tego 21.09 mamy jechać nad morze i nie wiem czy gin pozwoli.
dagmar - daj znać co z Tobą po wizycie.
G
Georgina
Gość
Dagmar ja też czekam na wieści od Ciebie. Oczywiście dobre;*
Ja dziś też mam humor do bani, nic mi się nie chce. Dziennie tylko ekipa, sprzątanie, bliźniaki, które chore to i marudne, o byle co zaczęły płakać, głowa boli
Ja dziś też mam humor do bani, nic mi się nie chce. Dziennie tylko ekipa, sprzątanie, bliźniaki, które chore to i marudne, o byle co zaczęły płakać, głowa boli
Reve
--> 24.12.2009r <--
Helloł Girls! Ja już dziś po krzywej cukrowej, ale lekko nie było, bo odjechałam. Znaczy zemdlało mi się na chwilę i kazali mi siedzieć w zabiegowym godzinę i mierzyli ciśnienie. Ale już wsio oki, czekam na wyniki.
Dagmar- naginaj do gina- uspokoisz się nieco, Ania GRATULEJSZON piąteczki :-)- Lilijka zielona panienko- czekam na relację z wizyty i powidła o reszcie zaraz doczytam, póki mój dwulatej śpi
Dagmar- naginaj do gina- uspokoisz się nieco, Ania GRATULEJSZON piąteczki :-)- Lilijka zielona panienko- czekam na relację z wizyty i powidła o reszcie zaraz doczytam, póki mój dwulatej śpi
kopciuszek2107
MAGGI to ciasto ze sliwkami dobre bedzie jak posypiez jeszcze cukrem pudremno chyba ze nie lubicie az takiego slodkiego:-)
Reve
--> 24.12.2009r <--
Kasiekkrk ja też tak miałam w pierwszej ciaży,ze co usg to termin się przybliżał, ale gin twardo się trzymał pierwszego wg miesiączki, bo ten jest najbardziej miarodajny. I jak w mordunie strzelił urodziłam właśnie w dzień terminu wg OM pomimo,ze wg usg powinnam już byc mamą od niespełna 3 tygodni!a u mnie to juz nie wiem jak liczyc
wedlug om termin mam na 23 grudnia i wychodzi ze skonczone mam 25 tyg i 2 dni...
ale z kazdego usg on jest rowno o tydzien wczesniej...i drugi termin mam 16 grudnia czyli to juz 26 tyg i 2 dni skonczone...
mam nadzieje ze ten drugi okaze sie tym prawdziwym bo juz sie nie moge doczekac;-)
mi nie sluzy ciaza wogole... dretwieje mi knczyny, mam zadyszke jak chodze, i wogole wydaje mi sie ze wygladam bardzo brzydko...
Reve
--> 24.12.2009r <--
Moja siostra ma dziś w tę feralną rocznicę zamachu na WTC swoją ślubną i na dodatek 10 heheI dzisiaj rocznica 11 września:-(
Piękny! Taki sobie zawsze wyobrażałam, koniecznie ze sypialnią na górzeI ja tez o parterowym marzyłam no ale działkę za mała mamy. Pokaże Wam zdjęcie domku, co prawda jest sprzed miesiąca ale obiecuję że po przeprowadzce pokażę go w okazałości
Ja też się tego boję, bo w 1 ciąży ani razu nie obudził mnie kopniak i mały jest i był baaardzo spokojny i śpioszek, a teraz? teraz to nmnie kopie na potęgę czasami nieustannie przez dłuższy czas No ale mówią, że drugi charakterny musi być skoro pierwszy anioł ...AnoOla i ja mam problemy ze snem, budzę się w nocy nie wiadomo ile razy a maleństwo tez uwielbia nocą buszować. martwię sie bo Antek to bardzo spokojny był, ciagle spał i taki sie też urodził, od urodzenia ciurkiem 6 godz przesypiał. To ten Maluszek pewnie da mi popalić
Cześć Dziewczynki!
Dołączam do tych z niezbyt dobrym samopoczuciem, strasznie jestem niewyspana. Jakoś w nocy nie mogłam spać tylko się kręciłam. No nic może po kawce zrobi mi się lepiej.
AnOoLa gratuluję piątki z egzaminu!
jutka szkoda że tak wyszło z tą glukozą, ale dieta na pewno pomoże.
dagmar koniecznie daj znać jak wrócisz!
Lilijka udanej wizyty u ginki.
maggie ja też mam niskie ciśnienie a wysokie tętno, zdarza mi się kołatanie serca. Ale ja tak miałam nawet przed ciążą a teraz to się nasiliło. U mnie kardiolog podejrzewa niedomykanie zastawki serca, we wtorek mam echo serca to się dowiem na pewno. U Ciebie może to kwestia obciążenia organizmu przez ciążę, ale warto wspomnieć o tym lekarzowi.
Dla tych które mają problemy z niską hemoglobiną polecam oprócz żelaza wyciąg z buraka. Można go kupić w aptece bez recepty. Przy samym żelazie wyniki mi spadały, a jak dołozyłam buraka to leciutko się podniosły. Może i u Was zadziała.
Dołączam do tych z niezbyt dobrym samopoczuciem, strasznie jestem niewyspana. Jakoś w nocy nie mogłam spać tylko się kręciłam. No nic może po kawce zrobi mi się lepiej.
AnOoLa gratuluję piątki z egzaminu!
jutka szkoda że tak wyszło z tą glukozą, ale dieta na pewno pomoże.
dagmar koniecznie daj znać jak wrócisz!
Lilijka udanej wizyty u ginki.
maggie ja też mam niskie ciśnienie a wysokie tętno, zdarza mi się kołatanie serca. Ale ja tak miałam nawet przed ciążą a teraz to się nasiliło. U mnie kardiolog podejrzewa niedomykanie zastawki serca, we wtorek mam echo serca to się dowiem na pewno. U Ciebie może to kwestia obciążenia organizmu przez ciążę, ale warto wspomnieć o tym lekarzowi.
Dla tych które mają problemy z niską hemoglobiną polecam oprócz żelaza wyciąg z buraka. Można go kupić w aptece bez recepty. Przy samym żelazie wyniki mi spadały, a jak dołozyłam buraka to leciutko się podniosły. Może i u Was zadziała.
reklama
Reve
--> 24.12.2009r <--
Ooo gratuluję nowych kółek, ale to te napędzane silnikiem, czy może ręczne ?;-) znaczy wózek, czy samochód?A ja się witam wieczorkowo;-)
Wczoraj po całym dniu poszukiwań udało nam się kupić nasze pierwsze 4 kółka- jakoś nie mogę się z tym jeszcze oswoić...
A propo szczepień to mnie jakoś przeraża- tak jak Mea zaczelam się nad tym zastanawiać po usłyszeniu o tych szczepieniach przeciwko świńskiej grypie ale pomysł szybko upadł- jakoś za bardzo boję się powikłań