Reve
--> 24.12.2009r <--
Ja piłam i nawet mi smakował, tylko jest mocno chmielowy- ota taka profanacja piwka ;-)z tego co pamietam to taaak chyba asia pila i jeszcze ktos ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piłam i nawet mi smakował, tylko jest mocno chmielowy- ota taka profanacja piwka ;-)z tego co pamietam to taaak chyba asia pila i jeszcze ktos ...
Ja. Np wczoraj Bardzo dobry! Smakuje jak normalny Lech praktycznie. Tylko nie wiem co jaki czas można pić takie piwko..No mam nadzieję
A któraś z was piła już tego Lecha Free????
Mnie ogólnie boli juz skóra, bo jest napięta, aż się boję co to bedzie w grudniu wrrr Pamietam,ze w poprzedniej ciąży bolała mnie bardzo i nawet ubranie mnie drażniło, no ale miało się prawie 130cm w pasie! A pępek lekko pobolewał, to ponoc normalne.A boli Was pępek albo jego okolice? Bo mnie tak i nie wiem czy to od wzrostu brzuszka czy od czegoś innego
Akurat ta z biedronki jest bardzo dobra;-) nie to co inne naprawdę tanie. Aż w szoku byłam, że tak mi smakujeCzemu taka szkodliwa? Ja nigdy podróbek nie lubiłam.
Mnie także i jest mniej słodka od tej "prawdziwej" Poza tym, to nic innego jak Hoop Cola, a skoro Bush ją lubi hehe to i jaAkurat ta z biedronki jest bardzo dobra;-) nie to co inne naprawdę tanie. Aż w szoku byłam, że tak mi smakuje
Jakich kremów używacie na brzuszek i jakie ceny??? No i najważniejsze jaki efekt?
Ja Pharmaceris Foliacti za 36 zeta i nie mam żadnego rozstępa na brzuszku narazie. Ale nie wiem czy mi się opłaca prawie cztery dychy wydawać skoro Aśka kupuje jakiś za 20 i podobno dobry jest
ja mam to samo I mi gin mowil ze te nasze zachcianki to wslnie jest to czego organizmowi w danym momencie brakuje ,wiec luzikkktakie ciotki to trzeba zamykac pod klucz !! paranoiczki !! moja mama powtarza "jedz dziecko to na co masz ochote, organizm jak czegos potrzebuje to sie tego domaga i trzeba mu dostarczyc" stad jak mialam mega faze na lyk winka to mama sama mi przyniosla ... jeden lyk i mi przeszlo
No to ja jestem mega GŁUPOL, bo uwielbiam mustele i płacę za nią 89zeta w aptece internetowej vena-vita ( w zwykłej ok 120zł) i to za 200ml Ale teraz nie używam, bo u mnie rozstepy są genetycznym uwarunkowaniem i jestem juz popękana na maxa. Teraz nawilżam skórę kremami z ekstraktem z oliwek, lub tłustymi masłami kakaowymi, żebym jeszcze bardsziej nie popękała, a po porodzie to juz tylko plastyka na taki zwis, jaki się zapowiada...Jakich kremów używacie na brzuszek i jakie ceny??? No i najważniejsze jaki efekt?
Ja Pharmaceris Foliacti za 36 zeta i nie mam żadnego rozstępa na brzuszku narazie. Ale nie wiem czy mi się opłaca prawie cztery dychy wydawać skoro Aśka kupuje jakiś za 20 i podobno dobry jest