reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

miałam iść pobuszować w szmatkach - nie poszłam...
miałam kupić lampę malutkiej - pewnie dziś nie kupię...

znacie jakis dobry sposób na NORMALNE zakupy z mężem? bo z moim to nawet do supermarketu nie można iść na spokojnie :confused2:

tak
jechać bez męża:-)

mea dzięki-w sumie z przesyłką za dużej różnicy nie ma

reklama
Ta ciotka to ustawiła przeciwko mnie całą rodzine hah nie mogę coli:-( smakowe wody też w małych ilościach itp:-D:-D:-D

takie ciotki to trzeba zamykac pod klucz !! paranoiczki !! moja mama powtarza "jedz dziecko to na co masz ochote, organizm jak czegos potrzebuje to sie tego domaga i trzeba mu dostarczyc" stad jak mialam mega faze na lyk winka to mama sama mi przyniosla ... jeden lyk i mi przeszlo :)

ja tam lubie zakupy robic z mezem :D ale nie wszystkie ... na lumpeksy on sie kompletnie nie nadaje !!!

heh, no ja właśnie nie lubię... i zawsze czegoś zapomnę kupić, bo tak mnie pogania :laugh2:
dziś jak tylko zacznie fikać to wygonię go do samochodu - niech sobie tam czeka...
(nie znam chyba faceta, który lubi chodzić do ciucholandów... no chyba że mój teściu raz na czas :laugh2:)

reklama
ja tam lubie zakupy robic z mezem :D ale nie wszystkie ... na lumpeksy on sie kompletnie nie nadaje !!!
Mój też, ale np w marketach daje rade, bo grzecznie łazi za mna z koszykiem i dźwiga :-) Po 7 latach juz nie zwracam uwagi na teksty typu" a to jest nam potrzebne? Po prostu jak coś chce wkładam do koszyka :-)

Do góry