reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Laski kiedy ten poniedziałek nadejdzie!!!
kruca fux.. ;D

Mea ile trzeba czekać do Grudnia na usg 3D? Bo się chyba też wybiore.. zalezy czy sie czegos dowiem w pon..

reklama
Z tego co ja wiem to on kiedyś ma mieć urlop! Bo zapisywała babki dopiero na początek września! Ale najlepiej jakbyś zadzwoniła się zapytać!
Jak ja dzwoniłam w 18 tyg to zapytała się w którym jestem i zapisała mnie na 22 tydz! Ale dodała że najlepiej robić to usg miedzy 22 a 28 tyg!

A ja się witam i spadam bo muszę się szykować do wyjazdu:-)
Mąż ma urlop od dziś i jedziemy do rodziny:tak::tak::tak::tak:
ale się cieszę:-D
wreszcie będę Go miała na trochę dla siebie:-)

Buziaki dla Wszystkich!!!
Tęsknijcie za mną mocno:-D:-D:-D

Tylko go nie zamecz !!!!!!
No wiesz ty co ....jeszcze siedzisz online a ja juz za Toba tesknie :-D:-D:-D:-D
A tak na powaznie ,baw sie dobrze !!!
Ja w niedziele tez zmykam :) ....w sobote bedzie moje kochanie i tez bedzie tylko dla mnie ahahaha ...no dobra obiecal tez zamki z piasku Patrykowi na plazy wiec bede musiala sie troche podzielic nim :dry: ahhahah ;)

Musiałam Was szybciutko doczytać:-)
jakie te Wasze dzieci są pomysłowe:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a co do męża to będę korzystać póki mogę :-D:-D:-D
biedulek:-D

uciekam się kąpać, śnaidanko i w drogę:tak::tak::tak:

Ja tez nie moge czytac takich rzeczy bo potem ciagle o tym mysle, a i tak bez tego ciagle mysle o tym ze moim dzidziom moze sie cos stac, bo gdzies wyczyalam ze w takiej ciazy jak moja najwieksze ryzyko 20-24 tydzien, za chwile ktoras pisze ze ktos poronil w 26 :( ja juz sobie myslalam ze jak minie ten 24 to sie martwic nie bede a teraz znowu sie bede martwic jeszcze dluzej... moze lepiej nie piszmy o takich rzeczach bo przeciesz mamy tutaj si cieszyc swoimi brzuszkami a nie negatywnie nastrajac, wiadomo nieszczescia sie zdarzaja, ale miejmy nadzieje ze nas beda sie trzymaly z daleka
martuś nie przybieraj sobie do dłowy cos czego ciebie nie dotyczy i ja jestem za tym zeby nie pisać o takich zeczach na tym forum to strasznie dołuje

udanego wypoczynku i wracaj do nas szybko cała i zdrowa:-)

A mnie czeka dzisiaj w ciul roboty, łeeeee, aż się nie chce :) zakupy na weekend, sprzatanie (masa prania ,ło jesa potem prasować to trzeba), obiad dla wygłodniałego i nienażartego chłopa (rozstaje się z paleniem (jupiii!) ale niestety wcina teraz za troje :/), muszę upiec boczek hmm....... a potem to padnę na wyro i się zdrzemnę :D przed dalszą częścią :D

reklama
Do góry