reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

nie wiem czy nadrobie ... mam serdecznie dosc na dzis i marze o kapieli i odrobinie swietego spokoju ... moze wlacze sobie jakis film /tylko teraz sypialnia w innym miejscu co tv ... bedzie trzeba sie przenosic ze spaniem jak zasne w czasie filmu :)/

reklama
Ja nie moge normalnie czytac takich słow bo mam coraz wieksze obawy,az głowa mi juz puchnie i wmawiam sobie durne rzeczy do głowy:-(
Ja tez nie moge czytac takich rzeczy bo potem ciagle o tym mysle, a i tak bez tego ciagle mysle o tym ze moim dzidziom moze sie cos stac, bo gdzies wyczyalam ze w takiej ciazy jak moja najwieksze ryzyko 20-24 tydzien, za chwile ktoras pisze ze ktos poronil w 26 :( ja juz sobie myslalam ze jak minie ten 24 to sie martwic nie bede a teraz znowu sie bede martwic jeszcze dluzej... moze lepiej nie piszmy o takich rzeczach bo przeciesz mamy tutaj si cieszyc swoimi brzuszkami a nie negatywnie nastrajac, wiadomo nieszczescia sie zdarzaja, ale miejmy nadzieje ze nas beda sie trzymaly z daleka

sluchajcie mam do was pytanie /jako do przyszlych MAM/... dzis pojechalam rano do przyjaciolki bo jak to okreslila "musi pilnie ze mna gadac"
juz myslalam ze cos sie stalo a tu ona proponuje mi wejscie w biznesik ... wymyslila ze chce sprowadzac z anglii ciuchy dla dzieci ... konkretnie z jednej lub 2 firm zeby byc wylacznym dystrybutorem na polske poludniowa !!!!! no i chciala zebym z nia sie tym zajela ... ja przyznam ze w handlu jakis czas pracowalam i mam jakies nikle bo nikle ale pojecie o tym jak wygladaja polskie realia ... ona jest z wyksztauceni i doswiadczenia ekonomistka i zajmowala sie juz wszelkimi sprawami ksiegowymi ...

z tych firm ciuchy w naszych sklepach sa tylko w lumpeksach uzywki i uzywki na allegro ... wiec rynek jest konkretny a ciuchy fajne /ona coreczce tylko w anglii robila wyprawke wiec wiekszosc ma z tych firm ... / u nas bylaby to polka rzeczy dobrych ale nie supertanich ... i to jest wlasnie gwozdz ... czy takie rzeczy beda sie sprzedawaly ...

jak znajdiecie moment to zerknijcie na stronke
Mothercare - nursery furniture, pushchairs, car seats, baby clothes, toys & gifts
Home - PRIMARK nizsza cena i nizsza jakosc ...
tam sa ceny detaliczne w funtach ... na temat cen w polsce trudno dyskutowac do czasu jak nie zaczniemy rozmow z angolami ...
tylko nie wiem na ile taki biznes ma sens ...

Dzień dobry :-D:-D:-D
Mea
nie chcę was dołować ale ja sprowadzałam przez 6 miesięcy bieliznę z Niemiec. Końcówki serji i tp.
Jakość porównywalna np. z triumpchem (jak to się pisze :-p)
Cena od 40-70 zł.
Niestety nie utrzymaliśmy się. Weźcie pod uwagę też cenę transportu.
Jako mama chętnie bym coś takiego kupowała i napewno będziecie mieć gro klientek. Jednak powiem szczerze- jak kogoś stać na wszystko idzie do smyka i glucka a jak nie stać to kupuje w lumpeksikach.
My nacięliśmy się na tzw "brak klasy średniej" w Polsce.
Przeliczcie wszystko bardzo dokładnie!!!

Buźki

Ja tam nie wiem ale znając zeny tych ciuchów to raczej mało by było takich osób..
Bo jeśli ktoś ma faktycznie duzo kasy to raczej idzie do tych sklepów drogich i które ma w pobliżu..
Interes brzmi nie źle ale ja bym już Wam nie dała jednak zarobić ;-D

dagmara.. spac nie umiesz? ;p

Ja tam nie wiem ale znając zeny tych ciuchów to raczej mało by było takich osób..
Bo jeśli ktoś ma faktycznie duzo kasy to raczej idzie do tych sklepów drogich i które ma w pobliżu..
Interes brzmi nie źle ale ja bym już Wam nie dała jednak zarobić ;-D

dagmara.. spac nie umiesz? ;p

Cwaniara. Ja od 5 na kompie :-p
Rozbudziłam się jak mój luby czegoś szukał przy full świetle :-D

Mea pocieszę Cie- we mnie klientkę bys miała, bardzo lubie mothercare:tak: duzo ciuszków dzieciaczkom tej firmy kupuję:-)

No ale przyznam rację Dziewczynom- to może nie wypalić:-( Wiem z przykładu sąsiadki, która oryginalne perfumy ściąga- na poczatku miała klientki, teraz już nie:-(

reklama
Mea, ja miałam własną działalnośc odziezową, i jeśli chodzi o ubrania to nie bawiłabym się w dziecięce .... to ograniczony rynek zbytu, na allegro idzie większość używanych kompletów, niż nowych ........ marka nie ma tu nic do rzeczy, bo przecież mamy ciuchy Next'a -i również nie ma tam wielu klientów.

Do góry