G
Georgina
Gość
Też podobnie jak Kulaszusza chciałabym mieć dzieciaczki z odstępem przynajmniej 3 lata. Chcę wpierw poświęcić się jednemu a później pomyśleć nad drugim
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też podobnie jak Kulaszusza chciałabym mieć dzieciaczki z odstępem przynajmniej 3 lata. Chcę wpierw poświęcić się jednemu a później pomyśleć nad drugim
Co racja to racja, ja myslałam dokładnie tak samo hehe życie pisze nam róóóóóżne scenariusze jak widać
My się zdecydowaliśmy na "jedno po drugim".
Cóż nie było łatwo, czasem się zastanawiałam, czy to była dobra decyzja.
Teraz nie żałuję, są tak ze sobą związani, że nie widziałam czegoś podobnego.
Córka jak dostanie jakieś pieniążki np. na urodziny to kupuje sobie taki prezent, żeby na coś dla Jasia wystarczyło.
Dodam, że nikt jej do tego nie namawiał. Zresztą młody robi tak samo. Jak ma cukierki na urodziny w przedszkolu, to najpierw biegnie do grupy siostry ją poczęstować, a potem dopiero resztę dzieci :-)
Teraz będzie więkrza różnica 5 i 6,5 lat. Zobaczymy jak to będzie
Na nogach nie, ale na małej owszemreve a rosną Ci szybciej włoski na nogach itp?bo podobno przy płci męskiej szybciej rosną to za sprawą testosteronu,:-)