Cześć dziewczynki!
Dzięki wszystkim za odpowiedzi w sprawie luteiny i jej ceny. Ucieszyłam się, że to jednak koszt 3-4 zł. Ale póki co kończę opakowanie Duphastonu i dopiero wtedy zacznę Luteinę.
Co do bólów głowy to mnie też dzisiaj dopadł już od samego rana, jak tylko wstałam z łózka
. Masakra, żadnych tabletek nie można ani nic. Wolę nic nie brać, o ile nie trzeba, a tym bardziej, że nie pytałam o to lekarza. Przez chwilę zastanawiałam się, czy mogę się posmarować Amolem, ale ostatecznie tego nie zrobiłam, bo też nie wiedziałam na 100% czy można, a to jest na alkoholu
.
Nie wiecie czy można stosować
AMOL w ciąży do wcierania????
W sprawie seksu to my raz na jakiś czas sobie pozwalamy, przeważnie raz na 2 tygodnie, a to dlatego, że lekarz powiedział, żeby delikatnie, ostrożnie i tylko na boku
. Więc wolimy nie szarżować. A poza tym nie mogę powiedzieć, żeby mi jakoś bardzo seksu brakowało. Może w 2 trymestrze się rozkręci
.
A poza tym to bardzo cieszę się z kolejnych spodni ciążowych, które wylicytowałam na Allegro za śmieszne pieniążki (w porównaniu z cenami sklepowymi). Jupppiii
P.S. Szybko niektóre z was poznały płeć dzidziusia. Zawsze myślałam, że to tak dopiero w 5 m-cu widać (najwcześniej), a tu niektóre z was są w 13-14 tc. i już wiedzą wow
. Jeśli chodzi o mnie, to mi płeć właściwie obojętna, byle dzidzia była zdrowa, no ale mąż- jak to facet- woli chłopaka :-).