G
Georgina
Gość
A ja ogólnie mam duże piersi i teraz przy ciąży pewnie jeszcze sporo urosną Fajnie, lubię je
Gdzie ta Iza..
Gdzie ta Iza..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i to wystarczy, zeby ciaze stwierdzic Ja mialam schizy na samym poczatku, co zreszta opisywalam tam gdzies na poczatkowych stronach. Teraz to ja tam wiem , ze dzidzia rosnie, bo gama objawow jest i tez staram sie podchodzic do tego pozytywnie. Wszystko w rekach Boga.Cześć dziewczyny,
ja wizytę mam dopiero w poniedziałek, choć test pozytywny wyszedł mi 18.04.
Od kilku dni mam ogromne wątpliwości czy ja wogóle w ciąży jestem. Może sobie uroiłam :-) czas mi się dłuży do tej wizyty a wątpliwości coraz większe.
Przytyłam 2 kg, ale jeszcze przed zajściem, dziś mierzyłam troszkę ciuszków i musiałam sporo odrzucić, nie wiem w czym ja będę chodzić. Brzuszek też mam spory, ale to nie ciążowy, tylko pozostałość po poprzedniej ciąży :-( Pocieszam się, że teraz nie muszę go wciągać :-) I kłuje mi dziś brzuch, ale nie nisko, więc raczej nie ma związku z fasolką. A od dwóch dni mogłabym z łóżka nie wychodzić.
A to nie szkodzi, ze takie robia... normalne tez beda miec Ja tez bylam w gabinecie gdzie byla informacja o 3d i 4d.
Zastanawiam sie czy ze mna wszystko ok, ze mi brzuszek jeszcze nie rosnie. Mierze sie co tydzien i poki co przybylo tylko w biuscie... w biodrach to nawet mniej mam. Pewnie potem mi wystrzeli z dnia na dzien
Hej!!!
Pisałam ostatnio że brzuch brak ;-) no to już nieaktualne, wczoraj mnie wybrzuszyło i nie mogłam w jeansy wejść brzuch adal boli, dziś wzięłam nospe i zobaczymy czy coś pomoże