G
Georgina
Gość
A jak wygladaja w polsce badania jezeli leczysz sie przez nfz?
Ja chodzę prywatnie, więc nie wiem:-) Może się czymś różnią. Nie byłam nigdy wcześniej w ciąży, więc dowiem się w swoim czasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak wygladaja w polsce badania jezeli leczysz sie przez nfz?
Dokladnie tyle niepewnosci,przez tak dlugi czas jezeli chodzi tutaj o badania to lekarz nawet mnie nie dotkna ,poza pobraniem krwi (4 fiolkimyslalam ze zemdleje).i zamierzeniam cisnienia.W pierwszej cizy usg mialam w 8 tygodniu ale najwyrazniej wszystko sie pozmienialo .Tak szczerze to tez czuje sie jakbym byla w pierwszej ciazyNo słyszałam właśnie, że za granicą jest dopiero od 12tyg. Poracha jak dla mnie, taka niepewność przez tyle czasu. Ale co zrobić;-)
Beatko, mnie te twoje zawroty niepokoja troche. Mialas juz robione podstawowe badania krwi typu morfologia? Kurcze moze masz jakas niska hemoglobine i brakuje zelaza? Lekarz mowil, ze to takie normalne?cześć
IzaL główka do góry będzie dobrze!!!!!
ja mam mdłości i jak wstałam rano złóżka prawie upadłam, zawroty się nasilają.
No słyszałam właśnie, że za granicą jest dopiero od 12tyg. Poracha jak dla mnie, taka niepewność przez tyle czasu. Ale co zrobić;-)