dagmar ja jakoś się trzymam, chociaż nigdy mi wiele do płaczu nie trzeba było. Ale ogólnie mam dobre dni i oby tak dalej. Tylko w zeszłym tygodniu zapukał do nas pan i poprosił o coś do jedzenia, bo zwolnili go z pracy i ma ciężką sytuację, to wtedy nie wytrzymałam i się rozkleiłam. No bo jak tak może być, że ludzie nie mają na jedzenie. To jest dla mnie straszne. Dlatego cieszę się z tego co mamy i staram się nie narzekać.
reklama
karnitynka1982
Fanka BB :)
Dzieki za opdowiedz wyczytalam ze te fosforany to nic strasznego ze od diety moga zalezec albo od wody wlasnie a bialko slad to nie za dobrze ale lepiej niz jakby bylo tego bialka duzo troche sie uspokoilam bo jestem sama przez nastepne 2 miechy i nie usmiecha mi sie jeszcze miec jakies komplikacje pfu pfu ale bedzie ok na pewno Polazilam troche z 5 km zrobilam bo wielka jestem jak stodola to troche ruchu sie przyda hehe No a jesli chodzi o ten placz to ja wlasnie jestem placzka teraz az mnie to wkurza no ale to chyba z powodu braku zajecia i bliskich przy mnie.
kopciuszek2107
No w koncu nadrobilam:-)Ja bylam na zakupach i nie moglam wytrzymac i kupilam w promocji dwie pary body dla synusia:-)zaplacilam za dwie pary doslownie 8 złi wyobrazcie sobie ze sa nowiusienkie i kupione w sklepie:-)niezla taniocha co???Nie wiem czy jest u was w miescie sklep TEXSTIL MARKET jesli tak to pedzcie.Maja tez stronke internetowa.
Najwazniejsza jest dzidzia a waga sie za tak bardzo nie przejmuj,tymbardziej jesli jestes szczuplutka.
Jesli ufasz swojej gince to stosuj sie do tego co ci powiedzialaona napewno wie co robi.Magnez oczywiscie tez mozesz zazywac.
Ja mam niedaleko:-)
Oj taki urok dzieciraz sa aniolkami a raz diabełkami:-)
Ja też już po:-) Wszystko ok:-):-):-) Tylko znowu kolejne 3 kg do przodu Załamka Dostałam skierowanie na krzywą cukrową. Chyba wybiorę się w piątek.
Najwazniejsza jest dzidzia a waga sie za tak bardzo nie przejmuj,tymbardziej jesli jestes szczuplutka.
Witam Kochane,
Ale się dzisiaj w nocy najadłam strachu- tak okropnie zaczął mnie boleć brzusio, skurczy nie było ale nie mogłam już wytrzymać a żeby było śmieszniej przed tym nagłym atakiem bólu dzwoniłam do mojej ginki żeby się umówić na wizytę bo po tym jak na wczasach miałam za częste skurcze bałam się trochę i chciałam to sprawdzić, ale jak dostałam tego ataku to dzwonię jeszcze raz i mówię jaka sprawa i moja gin przyjęła mnie wczoraj o 22 i po badaniach nic nie wyszło, szyjka zamknięta, z malutką też wszystko w porządku, jelita i inne narządy też spoko ale na skurcze przepisała mi duphaston i w razie gdyby skurczy było bardzo dużo (czyli więcej niż 3 na godzinę) pomimo przyjmowania duphastonu to przepisała mi też relanium 0.003 - ale co do tego drudiego nie mam przekonania chociaż ginka powiedziała mi że relanium już nie jedno życie uratowało. i sama nie wiem czy jak będę miała więcej skurczy to wezmę to relanium - a przyznam się szczerze że dzisiaj z rana w ciągu pół godziny macica stawiała się 3 razy :-(
Jesli ufasz swojej gince to stosuj sie do tego co ci powiedzialaona napewno wie co robi.Magnez oczywiscie tez mozesz zazywac.
Łiii szkoda ze nie ma zadnej laseczki z Łodzi
Ja mam niedaleko:-)
Hej Wam.
A ja od rana na zakupkach. Musiałam stanik sobie kupić odpowiedni pod sukienkę na sobotnie wesele. Już mam wszystko Uf.
I w ogóle humorek kiepski bo pilnuję córki znajomej - żywe srebro, ale tak niegrzeczne, że normalnie panować nie mogę nad sobą. Strasznie się denerwuję. Aż musiałam sobie odsapnąć tutaj bo zwariuję Wiem, że to wredne, ale bardziej niegrzecznego dzieciaczka to ja jeszcze nie znałam Byle do pt.
Oj taki urok dzieciraz sa aniolkami a raz diabełkami:-)
G
Georgina
Gość
Kopciuszku my też mamy taki sklep i faktycznie fajne są rzeczy dla dzieci. Ale nie zauważyłam jeszcze by jakoś szczególnie tanie były, ale może dlatego, że jak nie potrzebuję czegoś konkretnego to już na ceny nie patrzę. Mała ma już za dużo ubranek
Do albumu wkleję zaraz fotkę brzuszka z dziś
Do albumu wkleję zaraz fotkę brzuszka z dziś
Dziewczynki a mnie ostatnio taka jakaś płaczliwość bez powodu ogarnia. Macie tak??
Płakać mi się chce bo serek topiony nie taki i bo jeszcze tyle do grudnia i że już tyle do grudnia i wogule a najgorsze jest to, że nie umiem się opanować
Zdaża mi się. A najgorsze jest to że jak zacznę już płakać to mogę tak godzinami
Moka no kawałeczek, jakieś 150 od Lublina :-), ale co tam lubelskie
Karnitynka nie pomogę, bo nie znam się
Kopciuszku ja też lubię Textila. Chodzę jak jeździmy do teściowej w świętokrzyskim, bo w Wawce nie wiem czy jest
kopciuszek2107
Ja czasami wcodze na stronke internetowa i patrze co maja w promocji,wczoraj zajrzalam i jak zobaczylam ze body z dlugim rekawkiem maja po 3.99zł to dzis musialam wejsc i kupic.Wprawdzie mam duzo ciuszkow po córci ale sporo jest jednak typowo dziewczecych a ja chlopca na rózowo ubierac napewno nie bedelubie czasmi zajrzec tez do sklepu Pepco:-)tez sa fajne ciuszki w rozsadnych cenach.
No w koncu nadrobilam:-)Ja bylam na zakupach i nie moglam wytrzymac i kupilam w promocji dwie pary body dla synusia:-)zaplacilam za dwie pary doslownie 8 złi wyobrazcie sobie ze sa nowiusienkie i kupione w sklepie:-)niezla taniocha co???Nie wiem czy jest u was w miescie sklep TEXSTIL MARKET jesli tak to pedzcie.Maja tez stronke internetowa.
U mnie jest Textil Market też tam dziś zakupy małe zrobiłam body, koszulka, kaftanik z śpiochami i rękawiczki niedrapki.:-)
Zgadzam się z tym, że jest tam niedrogo, tylko trzeba na metki patrzeć bo zdarzają się rzeczy Made In China, poza tym to, że na metkach jest napisane 100% bawełna nie zawsze jest prawdą stąd promocyjne ceny. A potem maleństwo dostaje potóweczek!
reklama