reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
A tak w ogóle to czołem! Nawet się nie przywitałam :-p

Spróbuje nadrobić, ale wątpię żeby się udało :-(. Zarobiona dzisiaj jestem :tak:

Dziewczyny pomozcie wlasnie odebralam badanie moczu i wszystko jest negatywne tylko białko; ślad to chyba niedobrze co? No i fosforany bezpostaciowe liczne. Wizyte mam w poniedzialek nie wiem czy dzwonic do mojej gin czy poczekac moze ktoras miala podobne wyniki???

Dziewczyny pomozcie wlasnie odebralam badanie moczu i wszystko jest negatywne tylko białko; ślad to chyba niedobrze co? No i fosforany bezpostaciowe liczne. Wizyte mam w poniedzialek nie wiem czy dzwonic do mojej gin czy poczekac moze ktoras miala podobne wyniki???

Negatywne to dobrze białko ślad mogło by być od nie dokładnego pobrania moczu.
Nie wiem co z fosforanami.
ja bym poczekała, ale jak wolisz się nie denerwować to zadzwoń :tak:

ewako to kawałeczek od Lublina, ale nic to grunt, że lubelskie się udziela:) Może jeszcze jakaś lubelaczka do nas dołączy:)
karnitynka ja miałam fosforany i mi ginka mówiła, że to prawdopodobnie wina lubelskiej wody do picia i nie kazała się tym przejmować.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki a mnie ostatnio taka jakaś płaczliwość bez powodu ogarnia. Macie tak??
Płakać mi się chce bo serek topiony nie taki i bo jeszcze tyle do grudnia i że już tyle do grudnia i wogule a najgorsze jest to, że nie umiem się opanować :-D

reklama
Hej Wam.
A ja od rana na zakupkach. Musiałam stanik sobie kupić odpowiedni pod sukienkę na sobotnie wesele. Już mam wszystko:) Uf.
I w ogóle humorek kiepski bo pilnuję córki znajomej - żywe srebro, ale tak niegrzeczne, że normalnie panować nie mogę nad sobą. Strasznie się denerwuję. Aż musiałam sobie odsapnąć tutaj bo zwariuję:p Wiem, że to wredne, ale bardziej niegrzecznego dzieciaczka to ja jeszcze nie znałam:p Byle do pt.

Do góry