reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Albo Krakowianeczki :)

ja Krakowianeczka na wygnaniu :zawstydzona/y: wróciłam do podkarpackich korzeni.
a któraś z podkarpacia jest? chyba mi kiedyś mignęło w oczach? przyznać się.

Hej Wam.
A ja od rana na zakupkach. Musiałam stanik sobie kupić odpowiedni pod sukienkę na sobotnie wesele. Już mam wszystko:) Uf.
I w ogóle humorek kiepski bo pilnuję córki znajomej - żywe srebro, ale tak niegrzeczne, że normalnie panować nie mogę nad sobą. Strasznie się denerwuję. Aż musiałam sobie odsapnąć tutaj bo zwariuję:p Wiem, że to wredne, ale bardziej niegrzecznego dzieciaczka to ja jeszcze nie znałam:p Byle do pt.

też mam weselę w sobotę... i nie wiem w co się ubrać, bo to, hmmm... nie jest wystawne wesele tylko obiad w restauracji a później impreza w domu narzeczonych. nie będę się chyba zatem stroić? jak myślicie? chyba mogę iść w spodniach i jakiejś fajnej/eleganckiej bluzeczce + żakiet?

kurde ja dzis jakas nie do zycia jestem ... nie wiem czy znowu pogoda sie zmienia czy co ale czuje sie paskudnie spac mi sie chce ... wszystko mi nie odpowiada ... tesciowa mnie wqrza /byle do czwartku bo bede miala tydzien urlopu!!/ wqrza mnie ze smarza sie kotlety bo smierdzi spalenizna /tesciowa w kuchni wiec norma/ mariusz polozyl sie spac zamiast cokolwiek zrobic z zaplanowanych rzeczy ... ogolnie jestem na NIE

mea, mam podobnie... senna jestem od wczoraj, teściowie mnie drażnią, mąż mnie drażni, wszystko mnie wkurza... nie spałam kolejną noc, może to jest powodem? ponoć człowiek jak śpiący to zły? :-D

mysle nad tym by dzisiaj załozyc seksowną bielizne a potem pogadac z bartkiem o wyburzeniu sciany ;D i zrobieniu miejsca na tyle zeby pralka weszła ;D

kombinuj Kochana :-D jak Ci się uda, to i ja pomyślę o seksownej bieliźnie... żeby zgodził się na moje pomysły z remontami...

kombinuj Kochana :-D jak Ci się uda, to i ja pomyślę o seksownej bieliźnie... żeby zgodził się na moje pomysły z remontami...
haha :-D:-D:-D:-D
najlepsze jest to , że chyba lepiej bez bielizny..
ale wtedy może nabrać podejrzeń co do szczerości moich uczuć :-D:-D:-D

w ogóle.. bylismy dzisiaj u fotografa.. i ogladaliśmy zdjęcia.. i mówie Bartkowi że fajna mlłoda para a pani młoda to już pokaźny brzuszek miała..
tak sie dalej zamarzyłam..i mówie 'a ja nie będę miała już brzuszka'
a on mi 'a jestes tego taka pewna?'
:-D:-D:-D:-D

haha :-D:-D:-D:-D
najlepsze jest to , że chyba lepiej bez bielizny..
ale wtedy może nabrać podejrzeń co do szczerości moich uczuć :-D:-D:-D

w ogóle.. bylismy dzisiaj u fotografa.. i ogladaliśmy zdjęcia.. i mówie Bartkowi że fajna mlłoda para a pani młoda to już pokaźny brzuszek miała..
tak sie dalej zamarzyłam..i mówie 'a ja nie będę miała już brzuszka'
a on mi 'a jestes tego taka pewna?'
:-D:-D:-D:-D

wniosek ??
albo cie czyms szybko zaskoczy albo planuje juz syna!!

reklama
Do góry