reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

No w koncu nadrobilam:-)Ja bylam na zakupach i nie moglam wytrzymac i kupilam w promocji dwie pary body dla synusia:-)zaplacilam za dwie pary doslownie 8 zł:tak:i wyobrazcie sobie ze sa nowiusienkie i kupione w sklepie:-)niezla taniocha co???Nie wiem czy jest u was w miescie sklep TEXSTIL MARKET jesli tak to pedzcie.Maja tez stronke internetowa.:-)

Ja kupowałam po 6:tak:

reklama
kurde ja dzis jakas nie do zycia jestem ... nie wiem czy znowu pogoda sie zmienia czy co ale czuje sie paskudnie spac mi sie chce ... wszystko mi nie odpowiada ... tesciowa mnie wqrza /byle do czwartku bo bede miala tydzien urlopu!!/ wqrza mnie ze smarza sie kotlety bo smierdzi spalenizna /tesciowa w kuchni wiec norma/ mariusz polozyl sie spac zamiast cokolwiek zrobic z zaplanowanych rzeczy ... ogolnie jestem na NIE

Ja tez miałam fosforany bezpostaciowe dwukrotnie i zalecenie na to miałam tylko więcej płynów pić - szczególnie z witaminą C bo ona wypłukuje te fosforany i oczyszcza nerki. A co do białka to nie wiem jak to jest bo nie miałam.

Co do nastrojów i płakania to witajcie w klubie też się czasem rozpłaczę szczególnie jak sama siedzę w domu, albo jak mój M jest zajęty a ja wtedy przychodzę do niego jak małe dziecko cała dopłakana i proszę żeby mnie przytulił - no młot ze mnie niesamowity aż się potem sama sobie dziwię- ale już przynajmniej mąż jest przyzwyczajony ;-)

kurde ja dzis jakas nie do zycia jestem ... nie wiem czy znowu pogoda sie zmienia czy co ale czuje sie paskudnie spac mi sie chce ... wszystko mi nie odpowiada ... tesciowa mnie wqrza /byle do czwartku bo bede miala tydzien urlopu!!/ wqrza mnie ze smarza sie kotlety bo smierdzi spalenizna /tesciowa w kuchni wiec norma/ mariusz polozyl sie spac zamiast cokolwiek zrobic z zaplanowanych rzeczy ... ogolnie jestem na NIE
jaaaa i miałyśmy jechac na miasto razem ;(

noo przypomnialam sobie jak siedzialam u kosmetyczki na paznokciach !!! ani sieci ani twojego telefonu !! a ty tez nic nie napisalas wczoraj !!! co ty nie wiesz ze ja mam skleroze ??
mi się przypomniało jak byłam na mieście za pralka rano.. a jak wróciłam to Ciebie na gadulcu już nie było..
i znowu żeśmy się minęły.. ;|

NO dziekuje za rade z tym piciem juz obalilam od rana 7 szklanek wody bo ostatnio rzeczywiscie sie zaniedbalam z tym piciem bo mi bylo niedobrze od wody i to pewnie stad te fosforany ale fajnie ze jestescie tu dziewczynki mozna sobie zawsze zajrzec pogadac i o rade spytac buziaczki dla Was:)))

NO dziekuje za rade z tym piciem juz obalilam od rana 7 szklanek wody bo ostatnio rzeczywiscie sie zaniedbalam z tym piciem bo mi bylo niedobrze od wody i to pewnie stad te fosforany ale fajnie ze jestescie tu dziewczynki mozna sobie zawsze zajrzec pogadac i o rade spytac buziaczki dla Was:)))
Dodaj sobie jeszcze suwaczek ;)

reklama
Do góry