U nas tak samo było23marta - lekarz najpierw robi w 2d. Praktycznie wszystkie pomiary są w 2d a to 3d/4d to tak na samym końcu żeby buziaczka ładnie zobaczyć.
reklama
Chérie
Mama Danielka
Cherie ja proponuję trochę "potresować" pieska ale teraz, nie jak sie dzieckow domku pojawi, zeby piesek zmian nie kojarzył z nowym członkiem rodziny.
ja go trenuję od kilku miesięcy i dobrze mi idzie, ale z tym skakaniem to chyba taka jego natura... teraz głupol (od 15 minut) goni swój ogon i nie przeszkadza mu, że co chwila leży na ziemi (i chodzi jak pijany bo mu się w głowie kręci).
ja go trenuję od kilku miesięcy i dobrze mi idzie, ale z tym skakaniem to chyba taka jego natura... teraz głupol (od 15 minut) goni swój ogon i nie przeszkadza mu, że co chwila leży na ziemi (i chodzi jak pijany bo mu się w głowie kręci).
hahahaha
maggie_f
Fanka BB :)
Ale sympatyczną mordkę ma :-)
i pięknie pozuje do zdjęć.
Hehe po oczach widać, że to mały urwis
reklama