mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Chyba będę chora, na wymioty mnie zbiera, jesć nie daje ,mięśnie bolą, temp. 37 jestem załamana
a to niedobrze ... moze cos zapobiegawczo ?? mleko z miodem ... czosnek ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba będę chora, na wymioty mnie zbiera, jesć nie daje ,mięśnie bolą, temp. 37 jestem załamana
noto super ze mialasfajne wakacje ja raczej nie za specjalniepojechalimy do rodziny w polsceto byla katastrofaCześć Dziewczynki,
witam po 2 tyg nieobecności urlop już się skończył :-( ale było naprawdę super szkoda, że tylko 2 tyg ale wszystko co dobre szybko się kończy :-).
Wszystko się udało pogoda jak zwykle to bywa w Chorwacji nie zawiodła wróciłam nawet lekko opalona na łapkach i dekolcie w morzu się wymoczyłam podróż zniosłam razem z niunią zadziwiająco dobrze a trochę trwała ( w tamtą stronę 10h pociągiem bo miał opóźnienie a później jakieś 7h jeszcze w samochodzie a powrót był rozbity na 2 dni ) i teraz trzeba wracać do rzeczywistości :-).
Kurcze ale się rozpisałyście dziewczęta ponad 200 stron chyba nigdy mi się nie uda nadrobić więc witam nowe gratuluje wszystkim co znają już płeć swoich dzieciątek i postaram się już być na bieżąco. Jak tylko się ogarnę postaram się wstawić jakiś fotki.
Pozdrawiam
lezec w luzku!ale najpierw zrob sobie dluga kapiel lub prysznic,mi to pomaga najpierw mnie rozgrzewa kompiel a pozniej luzeczkoChyba będę chora, na wymioty mnie zbiera, jesć nie daje ,mięśnie bolą, temp. 37 jestem załamana
a potem wlasnie mleczko z miodem i cherbatka z cytrynkaa to niedobrze ... moze cos zapobiegawczo ?? mleko z miodem ... czosnek ...
chyba dzisiaj wszystkim cos dolegaa mnie dzis wykancza cisnienie ... najpierw rano nie moglam sie obudzic tak mi sie chcialo spac !! a teraz popoludniu usnelam ni stad ni zowad na pol godziny !! jak sie obudzilam i zmierzylam cisnienie to mialam 110/50!!!!!! mega niskie jak na mnie!!! mama zarzadzila mi kawe z pol kieliszkiem koniaku !! powiedziala ze jak mariusza nie m to na jej odpowiedzialnosc moge bo on by mi nie pozwolil !! ... ale chyba poprzestane na kawie samej ... jakos sie boje ...
a tak pozatym witam was!
bylam dzisiaj u ginekologa i okazalo sie ze to dziewczynkaa myslelismy ze chlopak bedzienawet rodzina teraz mysli ze to chlopak:-)ale beda zaskoczenia najlepsze w tym wszystkim ze jak otym powiedzialam mojemu to az usiadl z wrazenia i nic nie mowil przez minute
a mnie dzis wykancza cisnienie ... najpierw rano nie moglam sie obudzic tak mi sie chcialo spac !! a teraz popoludniu usnelam ni stad ni zowad na pol godziny !! jak sie obudzilam i zmierzylam cisnienie to mialam 110/50!!!!!! mega niskie jak na mnie!!! mama zarzadzila mi kawe z pol kieliszkiem koniaku !! powiedziala ze jak mariusza nie m to na jej odpowiedzialnosc moge bo on by mi nie pozwolil !! ... ale chyba poprzestane na kawie samej ... jakos sie boje ...
Cześć Dziewczynki,
witam po 2 tyg nieobecności urlop już się skończył :-( ale było naprawdę super szkoda, że tylko 2 tyg ale wszystko co dobre szybko się kończy :-).
Wszystko się udało pogoda jak zwykle to bywa w Chorwacji nie zawiodła wróciłam nawet lekko opalona na łapkach i dekolcie w morzu się wymoczyłam podróż zniosłam razem z niunią zadziwiająco dobrze a trochę trwała ( w tamtą stronę 10h pociągiem bo miał opóźnienie a później jakieś 7h jeszcze w samochodzie a powrót był rozbity na 2 dni ) i teraz trzeba wracać do rzeczywistości :-).
Kurcze ale się rozpisałyście dziewczęta ponad 200 stron chyba nigdy mi się nie uda nadrobić więc witam nowe gratuluje wszystkim co znają już płeć swoich dzieciątek i postaram się już być na bieżąco. Jak tylko się ogarnę postaram się wstawić jakiś fotki.
Pozdrawiam
noto super ze mialasfajne wakacje ja raczej nie za specjalniepojechalimy do rodziny w polsceto byla katastrofa
lezec w luzku!ale najpierw zrob sobie dluga kapiel lub prysznic,mi to pomaga najpierw mnie rozgrzewa kompiel a pozniej luzeczko
a potem wlasnie mleczko z miodem i cherbatka z cytrynka
chyba dzisiaj wszystkim cos dolega
a tak pozatym witam was!
bylam dzisiaj u ginekologa i okazalo sie ze to dziewczynkaa myslelismy ze chlopak bedzienawet rodzina teraz mysli ze to chlopak:-)ale beda zaskoczenia najlepsze w tym wszystkim ze jak otym powiedzialam mojemu to az usiadl z wrazenia i nic nie mowil przez minute
Nio tak, piwko to co innego- niskoprocentowy alkohol a koniaczek kilka procent wiecej ma.
Ale fajnie macie, że znacie już płeć maluszków (mam wrażenie, że większość z was już wie ). Ja niestety muszę jeszcze poczekać 2,5 tygodnia i mam nadzieję, że będzie coś widać, bo po raz pierwszy idę razem z mężykiem i fajnie by było, jakby lekarz już mógł rozpoznać płeć ;-).
Ostatnio znowu dyskutowaliśmy na temat imion dla dziecka i na pewno będzie to ciężka przeprawa, bo co ja wymyślę, to mojemu się nie podoba, a co on to znowu mi nie bardzo . No ale ostatnio stanęło na "Mikołaj" dla chłopca i "Nina" dla dziewczynki. No ale nie wiadomo, czy to się jeszcze 10 razy nie zmieni .
Ja poza tym odkąd poczułam pierwsze ruchy dziecka, to teraz zmieniło się to w regularne boksowanie . Zwłaszcza wieczorkiem i jak tylko położę się odpocząć, to się zaczyna .
Wiecie co jeszcze- męczą mnie trochę pytania z wszystkich stron na temat typu: "czy znacie już płeć' albo "czy czujesz ruchy" albo "Ile przytyłaś". I zwłaszcza u mnie w pracy, jak 10 razy dziennie ktoś zada takie pytanie, to zaczyna mnie to wkurzać. Albo bez ustanku oglądają mój brzucho i komentują, że mały albo że duży grrrrrrrr .