reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witajcie kobietki ,
u mnie malowanie pokoiku zakończone, przy okazji odświeżyliśmy kuchnię i łazienkę. Teraz czekać na meble pozostało, będą we wrześniu. Kolor wybraliśmy żółciutki - złoty lotos z Magnata. Udało nam się również uporać ze sprawą kupna auta i już mamy pojazd do dyspozycji (maggie jeszcze raz dzięki serdeczne za pomoc). Teraz czeka nas zakup notebooka bo nie chcę mieć komputera w pokoju małego, a ten kolos już się w drugim pokoju z biurkiem nie zmieści. Może któraś z was korzysta z takowego sprzętu i mogła by mi coś doradzić w tym względzie??:confused:
W międzyczasie postaram się nadrobić zaległości w poczytaniu.
Kulaszusza wszystkiego naj z okazji twego święta!:-)

reklama
dzien dobry!
glowa mnie boli, dola jakiegos mam niezidentyfikowanego cholera. ide na sniadanie moze mi sie poprawi.

milego dnia!

Witajcie kobietki ,
u mnie malowanie pokoiku zakończone, przy okazji odświeżyliśmy kuchnię i łazienkę. Teraz czekać na meble pozostało, będą we wrześniu. Kolor wybraliśmy żółciutki - złoty lotos z Magnata. Udało nam się również uporać ze sprawą kupna auta i już mamy pojazd do dyspozycji (maggie jeszcze raz dzięki serdeczne za pomoc). Teraz czeka nas zakup notebooka bo nie chcę mieć komputera w pokoju małego, a ten kolos już się w drugim pokoju z biurkiem nie zmieści. Może któraś z was korzysta z takowego sprzętu i mogła by mi coś doradzić w tym względzie??:confused:
W międzyczasie postaram się nadrobić zaległości w poczytaniu.
Kulaszusza wszystkiego naj z okazji twego święta!:-)

marzka z laptopem moglabym ci troche pomoc ... wysle ci namiar na gg to pogadamy na ten emat -> patrz PW

zakup laptopa to dluzszy temat ... bo trzeba znalezc cos co bedzie dobre, bedzie spelnialo postawione wymagania i nie bedzie tego trzeba za rok wymieniac ... ja ostatnio jestem "naczelnym ekspertem ds wyboru laptopow" od stycznia "zakupilam" juz 6 sztuk :) w tym jeden dla siebie ... 2 dla siostry, i 3 dla znajomych :) jak narazie wszyscy zadowoleni :D

zakup laptopa to dluzszy temat ... bo trzeba znalezc cos co bedzie dobre, bedzie spelnialo postawione wymagania i nie bedzie tego trzeba za rok wymieniac ... ja ostatnio jestem "naczelnym ekspertem ds wyboru laptopow" od stycznia "zakupilam" juz 6 sztuk :) w tym jeden dla siebie ... 2 dla siostry, i 3 dla znajomych :) jak narazie wszyscy zadowoleni :D
W sierpniu tez czeka nas zakup albo laptopa albo nowego monitora wiec jestem zainteresowana ;)

Hej Dziewczyny,

Miłego dzionka.

Cisnienie dziś marne bo ja jakaś bezsilna jestem. Nie miałam nawet siły zrobić śniadania bo mi się w głowie kręciło.

Marzka - nie ma za co ;-) Cieszę się że mogłam pomóc. Widze że z laptopkiem dziewczyny pomogą.
Ja tylko wtrące swoje 3 grosze: zwróćcie uwagę żeby wybrany laptek miał serwis w Polsce. Ja mam HP i właśnie głównie z tego powodu go nabyłam. Mój brat nabył swego czasu Acer-a. Popsuła mu się kamerka i mimo że miał na gwarancji to naprawić nie mógł bo Acer nie ma serwisu w Polsce i musieliby go wysyłać gdzieś za granicę. A że on sam za granicą i do nas wpada na max tydzień to nie mógł czekać. I dupa. Zapłacił u nas w jakimś serwisie za odłączenie kamerki na stałe bo koszty nowej były powalające i na domiar złego jak mu odłączali tą kamerkę to mu wiatraczka nie podłączyli i coś mu się spaliło.

witam brzuszki . Ile mam do czytania. ... Moze sie dziś wyrobię przed obiadem.
U mnie w skrócie. weekend bajkowy, romantyczny, spokojny i chcę jeszcze.
Wczoraj usg.
Aj aj, jak się bałam, obawiałam sie czy wszytsko z małą oki. Ale doktórka długo badala, wszystko, zaczęła od głowy, od mózgu, potem serduszko (jest piękne), znalazła żołądek, nerki.
A ja aż sobie łezki roniłam, taka byłam wzruszona, że aż płakałam. A mój.... Nie plakał jak ja, ale był wzruszony i potem tylko skakał z radości i powtarzał, ze jest piękna.
Mała jakies minki stroiła, jakby mówiła do nas. A ja tylko teraz patrzę na jej zdjecie i...
Ma około 20 cm, ciężko było zmierzyc jej długość, i waży ok. 380 g.
Ze mną tez ok. Zbadała też łożysko, cosik o pępowinie i szyjkę macicy.
Njaważniejsze, że mała jest zdrowa, rośnie. Chcę, zeby już był grudzień.

Pozdrawiam.
dardz sie ciesze że z dzidzi wszystko wporządku to najwazniesze :-)

Kopciuszku i Gogana dzięki za inf na temat tej okropnej opryszczki dobrze że to nic co mogło by zagrozić dzidzi choc wim ze musze bardzo uważać teraz :sorry2:

reklama
sniadanie gosciom zrobilam i podbilam kubki smakowe Finow serkiem bialym ze szczypiorkiem :-)
kawe sobie chyba zrobie bo padam na twarz. mam wrazenie ze jakas opuchnieta jestem, choc niby nie widac, ale jakos mi dziwnie. a i mdlosci mam koszmarne!
zaraz wyruszam do dentystki, ble!

Do góry