mazia 24
Aniołek[*] 07.01.2009
a októrej masz wizytemam nadzieje,że będe mogła się pochwalić i moja niunia nie wywinie żadnego numeru mamie, pokaże się ładnie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a októrej masz wizytemam nadzieje,że będe mogła się pochwalić i moja niunia nie wywinie żadnego numeru mamie, pokaże się ładnie ;-)
:-(
i dalej nic nie wiem... dzidzia się na mnie wypięła dupką
ale...
w poniedziałek mam zaproszenie od mojego prowadzącego na jego dyżur do szpitala :-) i będę mieć usg 3d za darmo. czasem znajomości się przydają.
czekając w kolejce na wizytę byłam świadkiem wielkiego nieszczęścia... przede mną czekała młodziutka kobietka z dużym brzusiem i córeczką na kolanach. porozmawiałyśmy sobie, kończyła 6 miesiąc. martwiła się, że od kilku dni nie czuje ruchów swojego synka...
z gabinetu wybiegła z płaczem. okazało się, że jej synek nie żył od tygodnia. tak strasznie było mi przykro, tak strasznie się bałam wejść do ginekologa... ale jak tylko zobaczyłam bijące serduszko mojego maleństwa to się uspokoiłam.
szkoda mi tej kobietki :-(
to juz niedługo i bedzie wszysko wiadoomoo 10.30;-)
WEZ APARAT I SAMA JE SKASUJ !!!!!!!!!!!!! Ja tam bym tak zrobila hahahaCZESC DZEWCZYNY MAM DOLA
wyobrazcie sobie ze od 2 lat jak jestesmy z moim kazalam mu skasowac zdjecia z aparatu foto. jego bylej i tak mi obiecywal.wiedzial ze mnie to bardzo rani bycie razem z nia na aparacie!do dzis tego nie zrobil!wkurzylam sie a nawet wkurwilam(sorry)wymazalam wszystkie zdjecia swoje na aparacie(oczywiscie dalam je do folderu na kompie)
Bedzie dobrze - sie nie stresuj !Daj znac poA ja dziś znów druga ;-) Mam prośbę trzymajcie za mnie kciuki bo ide na usg i mooże zobaczę czy to on czy ona ;-) o ile się nie odwóci, bo ostatnio wariowała tak,że nie dała się nawet zmierzyc
No proszę jaki ten świat mały .. ja jestem ze Zbąszynka witaj LilijkaNatalko wow...a ja z Babimostu-mam do Ciebie tylko 23km:-)Musimy się spotkać-nie mam tu nikogo-z kim można fajnie pogadać..no i jakoś ciężarówek nie widać;-)No i niedługo się tam pojawię-chcę zrobić napad na Smyka;-)Warto tam zajrzeć?
Georgina..będzie dobrze, pobiorę leki..popije melisę, powcinam magnez..może się unormuje;-)