reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

witam brzuszki . Ile mam do czytania. ... Moze sie dziś wyrobię przed obiadem.
U mnie w skrócie. weekend bajkowy, romantyczny, spokojny i chcę jeszcze.
Wczoraj usg.
Aj aj, jak się bałam, obawiałam sie czy wszytsko z małą oki. Ale doktórka długo badala, wszystko, zaczęła od głowy, od mózgu, potem serduszko (jest piękne), znalazła żołądek, nerki.
A ja aż sobie łezki roniłam, taka byłam wzruszona, że aż płakałam. A mój.... Nie plakał jak ja, ale był wzruszony i potem tylko skakał z radości i powtarzał, ze jest piękna.
Mała jakies minki stroiła, jakby mówiła do nas. A ja tylko teraz patrzę na jej zdjecie i...
Ma około 20 cm, ciężko było zmierzyc jej długość, i waży ok. 380 g.
Ze mną tez ok. Zbadała też łożysko, cosik o pępowinie i szyjkę macicy.
Njaważniejsze, że mała jest zdrowa, rośnie. Chcę, zeby już był grudzień.

Pozdrawiam.

reklama
witam w ten pochmurny porane ja dziś pierwsza ale to dlatego że wczoraj mi wyszła opryszczka na ustach a dziś w nocy pekła kórde nie wiem ale taka opryszczka to chyba nie wpływa na dzidzie bo wiem że opryszczka taka no wiecie gdzie to jest niebezpieczna:szok::wściekła/y:

Nie nie jest grozna ale musisz uwazac zeby nie zarazim swojej kasi,pamietaj o reczniuku;-)

A ja dziś znów druga ;-) Mam prośbę trzymajcie za mnie kciuki bo ide na usg i mooże zobaczę czy to on czy ona ;-) o ile się nie odwóci, bo ostatnio wariowała tak,że nie dała się nawet zmierzyc:blink:

Kciuki murowane;-)i daj znac czy dzidzia pokazala cos niecos:-)

Bozeeeee a ja od 6 ze sraczka ....bo musze dzisiaj dzownic jak tam moj wynik z glukozy 75 wyszedl - drugie podejscie.Jak bedzie zly to chyba sie rozryczeeeeeeeee! Nie chce miec diety ahahahha:sorry2: Myslalam ze chociaz ta ciaza bedzie bez powiklan ..Stresa mam na maxa ! Jeszcze z 30 minut i bede dzwonic :baffled:

No my czekamy na dobre wiadomosci,pól godziny juz mineło!!!

Wczoraj usg.
Aj aj, jak się bałam, obawiałam sie czy wszytsko z małą oki. Ale doktórka długo badala, wszystko, zaczęła od głowy, od mózgu, potem serduszko (jest piękne), znalazła żołądek, nerki.
A ja aż sobie łezki roniłam, taka byłam wzruszona, że aż płakałam. A mój.... Nie plakał jak ja, ale był wzruszony i potem tylko skakał z radości i powtarzał, ze jest piękna.
Mała jakies minki stroiła, jakby mówiła do nas. A ja tylko teraz patrzę na jej zdjecie i...

Pozdrawiam.

Ach jak milo słyszec takie nowinki:-)ciesze sie razem z toba;-)

aga ,kopciuszek - no zwariuje zaraz !!! Nie moge sie tam dodzwonic !!!!! Nikt nie odbiera ,pewnie pełno bab poprzyłaziło i nie maja kiedy odebrac telefonu !:-(Cały czas proboje.

Ostatnia edycja:
witam w ten pochmurny porane ja dziś pierwsza ale to dlatego że wczoraj mi wyszła opryszczka na ustach a dziś w nocy pekła kórde nie wiem ale taka opryszczka to chyba nie wpływa na dzidzie bo wiem że opryszczka taka no wiecie gdzie to jest niebezpieczna:szok::wściekła/y:
Mialam juz 2 razy ostatnio. Vrazolin do smarowania i uwazac zeby nie przeniesc w inne miejsce bo to wlasnie w tym innym jest niebezpieczne a na ustach nie szkodzi - powiedzial lekarz ;-)

Wczoraj usg.

Pozdrawiam.

Gratuluje :) Jak to dobrze ze u Was wszystko wporzadeczku :) Sciskam :)

Kulaszusza wszystkiego najlepszego

Asiu jak wyniki?

Margerytka cieszę się razem, z Wami :tak:

Aniu daj znać :tak:

A mi jakoś tak smutno dzisiaj :-(

Wczoraj usg.

Pozdrawiam.

ja tez gratuluje i tak zazdroszcze ... ja juz sie poniedzilku nie moge doczekac !!! szok normalnie !!

asiu nie stresuj sie tylko zadzwon pozniej !! tam napewno jest sajgon a wyniki bedziesz miala dobre skoro nie jadlas wieczorem tych gofrow :) ja w to wierze :D

a ja wczoraj nie umialam zasnac a dzis sie nie umialam podniesc ... no ale juz po sniadanku ....

aaaaaa a ja juz chce miec w domu porzadek !!! nawet nie mam gdzie z lapkiem sie podziac i siedze przy niewygodnym stole bo mezus spi a drugi pokoj rozpierniczony ... ja juz chce moje sako !! zeby plecki odpoczely i wogole !!!

marudze od rana bo jest taki marudny dzien ...

reklama
Do góry