arabella
Mamy październikowe 2007
ja mam 8+ i waze juz 66kg. ale dopiero teraz zaczynam jesc wiecej. do tej pory apetyt byl prawie zaden. az sie boje myslec co to bedzie.
w ciazy z Rozalka przytylam 10kg!!!i od 20 tyg lezalam plackiem. teraz przytyje 20!
Ja z Michalinką przytyłam 12 kg, z magulcią 9, a teraz mam już 7 kg na plusie. Załamka! A wydaje mi się, że wcale tak dużo nie jem
jeżeli o lody chopdzi to słyszałam ze po lodach to sie nie tyje ,
To mi się podoba :-) Chociaż ostatnio nawet na lody nie mam apetytu.
Witam Kobietki.
Mmmm mowa o jedzonku... my dzis do chinskiej restauracji na kolacyjke sie wybieramy... a ze to bufet to na pewno wroce wypelniona po same brzegi. Raz nie zawsze ;-)Do tego dzis moje urodziny i imieniny wiec musimy poswietowac.Wytlumaczenie jest
Kulaszusza, najlepsze życzenia! My dzisiaj zamówiliśmy chinola do domu, ale ja nie przepadam.
Jestem po USG połówkowym, ale czuję pewien niedosyt. Krótko, jakoś niezbyt dokładnie, bez szczególnego opisu. Dzidziuś ma śliczny zadarty nosek, nawet doktorek mówił, że fajny profil, serduszko podobno książkowo. Zabroniłam mówić płci, bo lekarz od razu zauważył. Miałam potem obrażonego męża, ale już mu chyba przeszło.