Ale dziś gorąco, duszno mi i śpiąco...
My bloga nie piszemy, bo jak się Mąż wyraził, żaden mężczyzna z jego rodu nie chciałby, żeby opowieści o jego siuśkach, kupkach i innych słabostkach były udostępniane publicznie Mamy za to zeszyt, w którym regularnie odbijamy łapki, rysujemy nowe zęby itd.
Zapomniałam dopisać że Język niemowląt jest najtańszy w KDC, przynajmniej był jak ja zamawiałam.
My bloga nie piszemy, bo jak się Mąż wyraził, żaden mężczyzna z jego rodu nie chciałby, żeby opowieści o jego siuśkach, kupkach i innych słabostkach były udostępniane publicznie Mamy za to zeszyt, w którym regularnie odbijamy łapki, rysujemy nowe zęby itd.
Zapomniałam dopisać że Język niemowląt jest najtańszy w KDC, przynajmniej był jak ja zamawiałam.
Obowiązkowe USG w Polsce są trzy: między 11-14 tygodniem, między 18-22 i między 30-32.Pytanie do Dziewczyn mieszkających w Polsce: w którym tygodniu przypada pierwsze USG z NFZ- są jakieś ograniczenia, czy nie ma z tym najmniejszego problemu i można robić kiedy się chce? Nie mówię oczywiście o prywatnych gabinetach, tylko o zwykłych przychodniach...