reklama
Mexi
Fanka BB :)
Mexi uspokoiłaś mnie troszkę, bo też wybieram się nad morze i troszke dłuższa nas czeka wyprawa, bo mieszkam sobie pod tatrami, ale mamy zamiar zatrzymać się na 2 dni u znajomych w Poznaniu to może przetrzymamy jakoś![]()
No to jak z przerwą to tym bardziej powinno być dobrze. Tylko róbcie często przerwy. Ja się obawiałam skurczów łydek od długiego siedzenia, ale na szczęście ich nie było. Będzie dobrze :-).
dobrze że juz wróciłaś cała i zdrowa
gratulacje kopniaków
powodzenia na wizycie daj znać
Wiecie co ja póki co te ruchy dziecka odczuwam jako takie falowanie- raz tu fala, innym razem tu, ale pewnie za niedługo zaczną się prawdziwe kopniaki

Co do wizyty to z dzidzią wszystko ok- uffff

aga6671
Mama Hani i Tomka
No wreszcie jestem:-)
Witam nowe mamusie!
Asia nie przejmuj się! I tak zobaczysz dzidziolka na 3D:-)
Ale miałam robotę dzsiaj! Tylko się za bardzo nie śmiejcie:-) Mieliśmy wykopki dzisiaj:-):-):-) Dla nie wtajemniczonych... wykopywanie ziemniaków!
Mieszkamy z ciotką która ma 87 lat i na wiosnę przekopała mi pół placu za domem żebym miała gdzie ogródek zrobić:-) Więc nie miałam wyboru!!! Dobrze że sił jej zabrakło na przód domu:-):-) Choć między róże i maliny swoje ziemniaki posadziła
:-)
Ale trzeba z nią dobrze żyć bo mieszkamy w jej domu, który mam dostać w spadku! Na szczęście oprócz sadzenia na całej posesji to jest bardzo nieszkodliwą staruszką:-)
Witam nowe mamusie!
Asia nie przejmuj się! I tak zobaczysz dzidziolka na 3D:-)
Ale miałam robotę dzsiaj! Tylko się za bardzo nie śmiejcie:-) Mieliśmy wykopki dzisiaj:-):-):-) Dla nie wtajemniczonych... wykopywanie ziemniaków!
Mieszkamy z ciotką która ma 87 lat i na wiosnę przekopała mi pół placu za domem żebym miała gdzie ogródek zrobić:-) Więc nie miałam wyboru!!! Dobrze że sił jej zabrakło na przód domu:-):-) Choć między róże i maliny swoje ziemniaki posadziła

Ale trzeba z nią dobrze żyć bo mieszkamy w jej domu, który mam dostać w spadku! Na szczęście oprócz sadzenia na całej posesji to jest bardzo nieszkodliwą staruszką:-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Własnie mierzyłam sobie cukier i mam 123 czyli w normie teraz bede sobie mierzyc po kazdym posiłku.zobaczymy jak to bedzie wieczorem po kolacji
a masz swoj glukometr ??
bo ja mierze tylko jak jade do mamy
Laski umieram z przejedzenia:-)
Jak tylko odebrałam prawko mąż wyciągnął mnie do Gorzowa-wróciliśmy w jednym kawałku i nawet na mnie nie krzyczał po drodze
a po powrocie zrobiłam sałatkę z zupek chińskich i razem z mężem pochłonęliśmy całą dużą miskę
później położyliśmy się na chwilę i dopiero się obudziłam
a teraz mam w planie filmek-"wróg u bram" suuuuuuuuuuuper film!!!
GEORGINA-kochana tulam Cię mocno!!! nie możesz się denerwować bo Matrynka wszystko czuje
a co do facetów to oni wszyscy mają swoje za uszami
wkurzają nas ale i tak ich kochamy
ja przez swojego to ciągle ryczę bo ma takie głupie teksty ale nie oddałabym go nikomu
a teraz śpi i jest słodki jak aniołek:-):-):-):-):-)
lece Was poczytać
Jak tylko odebrałam prawko mąż wyciągnął mnie do Gorzowa-wróciliśmy w jednym kawałku i nawet na mnie nie krzyczał po drodze

a po powrocie zrobiłam sałatkę z zupek chińskich i razem z mężem pochłonęliśmy całą dużą miskę

później położyliśmy się na chwilę i dopiero się obudziłam

a teraz mam w planie filmek-"wróg u bram" suuuuuuuuuuuper film!!!
GEORGINA-kochana tulam Cię mocno!!! nie możesz się denerwować bo Matrynka wszystko czuje

a co do facetów to oni wszyscy mają swoje za uszami
wkurzają nas ale i tak ich kochamy
ja przez swojego to ciągle ryczę bo ma takie głupie teksty ale nie oddałabym go nikomu
a teraz śpi i jest słodki jak aniołek:-):-):-):-):-)
lece Was poczytać

ja też tak mówię:-)No niestety, faceci jak dzieci. Ja się ze znajomymi śmieję, że zafundowałam sobie czwarte dziecko. Tylko to najstarsze troszkę wyrośniętecałe 186 cm
Aśka-no to nieźle

spadam na filmek-odezwę się "po"

buziaki
Chérie
Mama Danielka
No niestety, faceci jak dzieci. Ja się ze znajomymi śmieję, że zafundowałam sobie czwarte dziecko. Tylko to najstarsze troszkę wyrośniętecałe 186 cm
no, moje ma 190 cm

a masz swoj glukometr ??
bo ja mierze tylko jak jade do mamy![]()
Moj maz ma cukrzyce tak wiec tyle dobrze ze moge sobie pomierzyc.Teraz robimy eksperyment zjadlam normalna kolacje tzn grahamke z szynka i pomidorem do tego jogurt naturalny z błonnikiem oraz herbate zurawinowa z miodem. Tak wiec zobaczymy ile bede miala po takim zarciu po godzinie a od jutra bede sie starala ograniczac bo z tego co mi lekarka powiedziala to tak jest dlatego ze moj organizm nie nadąża z produkcja insuliny
reklama
no, moje ma 190 cmale nie zamieniłabym go na innego, mimo że bywa złośliwy.
a moje ponad 2 m i to dopiero jest duze dziecko. I niedlugo bede miala cala 3 na glowie