reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A to jakiś problem, że się ujawniłam? Ok, skasowałam już swoje zdjęcie. Wiedziałam, że tak będzie, więc lepiej siedzieć cicho;) Ktoś tu znów szuka sensacji:)) I nie musiałaś podawać tego linka bo może sobie nie życzę by mnie ktoś już oglądał.

Widzisz, myślałam że "ktoś" przywłaszczył sobie Twoją fotkę - dzięki że mnie odrazu zaatakowałaś - super!!! Gratulacje.
Skasowałam linka i wywaliłam z posta to co napisałam - nie mam zamiaru się denerwować. A jak sobie nie życzysz żeby Cie ktoś oglądał to nie wklejaj fot i tyle.

reklama
A jak sobie nie życzysz żeby Cie ktoś oglądał to nie wklejaj fot i tyle.
Wkleiłam tylko jedną i na wątku zamkniętym po to by osoby z zewnątrz mnie nie oglądały.

Kurdee, ale mam dołka. Tyle problemów na raz. Boję się by się to na Małej nie odbiło:( Jak dojdę do siebie to może Wam powiem o co chodzi.

Wkleiłam tylko jedną i na wątku zamkniętym po to by osoby z zewnątrz mnie nie oglądały.

Kurdee, ale mam dołka. Tyle problemów na raz. Boję się by się to na Małej nie odbiło:( Jak dojdę do siebie to może Wam powiem o co chodzi.

nie denerwuj się Piękna... Martynka, kopnij mamę, żeby się uspokoiła!

Napisze mi ktoś co się działo??
please :happy2:
My już po wakacjach. W ostatnim dniu złapałam grypę i Amelka też, cały weekend M wszystko robił. Dzisiaj wstałam.
Powiedzcie mi, czy jest sens robić jutro morfologie??
Bo miałam dziś być u gina, ale to grypsko :wściekła/y:

reklama
Do góry