G
Georgina
Gość
Super przygoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamietam jak pisałas do mnie o tym ...albo przez burze hormonalna hehe diabli wiedzą, a moze jakos ci cos je podraznia.
A wiesz jaka ja mam wkrete jak lazilam na te zajecia z radiologii i bylam tam przy tych tomografach rentgenach bla bla, na szczescie poki co na usg wsio okej, no i stalam z lekarzami za olowiana sciana jak robili ta tomografie no ale wkręta jest
Hehe, lubię kolory to się nimi bawię) Mam nadzieję, że to nikogo nie razi
![]()
te nasze dzieciaczki to są jednak troszkę małpowate:-)
każdy czeka,aż kopnie a tu zonk!!!
To ja też zaszaleje
:-)d:-)o:-)b:-)r:-)a:-)n:-)o:-)c:-)
no wlasnie wtedy jeszcze nie wiedzialam, ale nie biore innej opcji pod uwage niz takiej ze bedzie dobrze, ale wiecie jak to jest jak sie czlowiek uczy o tym wsyztskim i cos tam wie wiecej niz normalnie, ale tez czasami nie do konca i jest wkreta od razu zaczynam szukac po tych książkach. A najgorsze bylo to ze w czerwcu mialam egzamin z genetyki i tam miedzy innymi uczylam sie o wplywie roznych szkodliwych czynnikow na plod, no i oczywiscie o wplywie tego promieniowania.Pamietam jak pisałas do mnie o tym ...![]()
Pisałąm ci ze bedzie dobrzehe he no i popatrz masz podwojne szczescie ....jeszcze wtedy nie wiedzials ze beda blizniaki .
czarownica ze mnie czy co ?![]()
taa mój B to mowi jak narzekam ze np "ten lewy cos od 2 dni słabo kopie" ze one nie sa tresowane heheZa to dzisiaj moja dzidzia urzadizla przedstawienie calej famili ( nawet nie gadam mezowi bo bedzie zazdrosny ahhaha ) siedzialam po obiadku i nagle moj brat krzyczy "aska brzuch ci faluje " hahahah i rzeczywisice caly bebzonek pod bluzka sie ruszal ...kazdy szybko przykladal reke ...ale NIKOGO MALENSTWO NIE SKOPALO hahahah przestawalo i tyle !
Ja mialam wesele w czerwcu 13 ....Jarka kuzynka wychodzila za maz ( a Patryka wychowawczynie - ma młody od małego chody ahha ) No i dzisiaj chcialam sie wbic na chrzest w nia ...ZAPOMNIJ ...Chyba sie skurczyla ahahhahaJa mam jutro w planie kupić lub oblookać kieckę na wesele, w południe odebrać wyniki a popołudniu jak Mój wstanie (ten to dopiero śpioch) to będzie robił ścianę działową
![]()
o 7 toz to srodek nocyKurde a ja sama jestem w szoku ...
wstaje o 7 - ale dlatego ze jestem glodna ahahhaha
no czasmi uda mi sie pokisic w wyrku do 7 :30
A jak juz wstane to juz mi spanie odchodzi i tyle lezenia![]()