reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

moje kopią ostro ale jak tatus trzyma ręke to nie, a jak tylko ja wezmie to widac az jak brzuch skacze haha, mówi ze mają szacunek do tatusia ;)

Jasne jasne-mój sobie też tak tłumaczy ale już kilka razy czuł kopniaki:-)
ale ci nasi faceci mają wyobraźnię

a tak w ogóle to wszystkie chyba już weekend zakończyły:-D

reklama
ok 17 zł za 150 ml+ 50 gratis :tak:,a parafina niecałe 4 zł za 100 ml
o to moze sobie jutro kupie - Eveline powiadasz, tak serio to tez uwazam ze bardzo duze znaczenie ma genetyka, ale wole sie smarowac bo czuje ze skóry mi braknie i chocbym nie wiem jaka genetyke miala to mnie nie ominie,a tak to chociaz moze beda mniejsze te rozstepy niz jak bym niczym nie smarowala, ale tego juz sie nie dowiem czy byly by wieksze jak bym nie smarowala czy takie same ;)

Polecam Ci to sama u stosowałam w pierwszej ciąży: ( choć myślę, że rozstępy to bardziej sprawa genetyczna) krem Eveline na rozstępy. Przytyłam wtedy 30 kg i rozstępów nie mam. Czasami jak czuję, że mnie ciągnie skóra to smaruję ciekłą parafiną. Kupisz ją w aptece. Mam nadzieję, że pomoże :tak:

Dziękuję :* wytestuję, chociaż z tego co własnie wiem to różnie z nimi bywa ....:tak:ale trzeba się jakoś ratować by chłop jako zebrę do ZOO nie wstawił :-D hehe

Joasiu ! - jeszcze jeden usmiech :)) :* tylko zapomniałam teraz jak się focie wstawia haha, mam dylemat bo chciałam swoją suchą paszczę pokazać, :baffled::-p

Jasne jasne-mój sobie też tak tłumaczy ale już kilka razy czuł kopniaki:-)
ale ci nasi faceci mają wyobraźnię

a tak w ogóle to wszystkie chyba już weekend zakończyły:-D
no moj tez czul juz duzo razy i widział nawet, ale tak sobie tłumaczy jak go dzieci kopac nie chcą, nawet komary go gryźć nie chca hahaha

Ja odkąd jestem w ciąży mam różne 'przeboje'. O znamieniu już wiecie, leczę go dalej, w środę pokażę go gince. Wygląda już ładnie, no ale. Kolejna sprawa to jak zawsze nosiłam kolczyki tak w ciąży dziurki w uszach mi zaropiały i nie ma bata - Mój kategorycznie zabrania mi nosić kolczyków. Zresztą ja sama też nie chcę bo zakładanie kolczyka = ból. Przemywam to Amolem. Nie noszę kolczyków i wsjo super się goi. Mam nadzieję, że po ciąży mi to minie.

Dziękuję :* wytestuję, chociaż z tego co własnie wiem to różnie z nimi bywa ....:tak:ale trzeba się jakoś ratować by chłop jako zebrę do ZOO nie wstawił :-D hehe

Joasiu ! - jeszcze jeden usmiech :)) :* tylko zapomniałam teraz jak się focie wstawia haha, mam dylemat bo chciałam swoją suchą paszczę pokazać, :baffled::-p
zebra w zoo haha dobre
Asia wszytsko opisala w tym temacie gdzie jest opisane jak wstawic suwaczek, tam dalej jest bardzo dokladnie opisane jak wstawic zdjecie

Georgi, z kolczykami mam podobnie. Już nie mówię o tych metalowych, bo ich nigdy nie mogłam nosić na dłuższą metę, ale dziurki ropieją po srebrze czy złocie :szok:

wytestuję linomag plus z alantoiną do smarowania brzuszka, na zmianę z oliwką. lepiej dmuchać na zimne :-D

Ja odkąd jestem w ciąży mam różne 'przeboje'. O znamieniu już wiecie, leczę go dalej, w środę pokażę go gince. Wygląda już ładnie, no ale. Kolejna sprawa to jak zawsze nosiłam kolczyki tak w ciąży dziurki w uszach mi zaropiały i nie ma bata - Mój kategorycznie zabrania mi nosić kolczyków. Zresztą ja sama też nie chcę bo zakładanie kolczyka = ból. Przemywam to Amolem. Nie noszę kolczyków i wsjo super się goi. Mam nadzieję, że po ciąży mi to minie.
uuu ja juz tez miałam przeboje takie i stresy, ale nawet nie pisze bo znowu bede sobie wkrecac i myslec o tym wszytsim a troche mi przeszło ;)

o to moze sobie jutro kupie - Eveline powiadasz, tak serio to tez uwazam ze bardzo duze znaczenie ma genetyka, ale wole sie smarowac bo czuje ze skóry mi braknie i chocbym nie wiem jaka genetyke miala to mnie nie ominie,a tak to chociaz moze beda mniejsze te rozstepy niz jak bym niczym nie smarowala, ale tego juz sie nie dowiem czy byly by wieksze jak bym nie smarowala czy takie same ;)

Mam 2 starsze siostry . Jedna z nich urodziła 2 dzieci, druga 3. Żadna nie ma śladu po rozstępach. Ale też wolę zapobiegać :tak:

reklama
no moj tez czul juz duzo razy i widział nawet, ale tak sobie tłumaczy jak go dzieci kopac nie chcą, nawet komary go gryźć nie chca hahaha

mojego też za chiny ludowe nic nie pogryzie:-)
a ja wiem dlaczego!
Bo on jest żylasty i niesmaczny bo ciągle tylko marudzi jak stara baba
A ja jestem smakowa jak muchy Cześka:-D:-D:-D:-D

Z tą zebrą to dobre:tak::tak::tak::tak:

Do góry