reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Joasiu, :-D usmiecham się do Ciebie o zaproszenie ........

Dziewczyny a mi się rozstępy robią na plecach w pasie ......... miziam miziam, kremami i (__)___) :zawstydzona/y:

Zamienię się w zebrę, o_O

Polecam Ci to sama u stosowałam w pierwszej ciąży: ( choć myślę, że rozstępy to bardziej sprawa genetyczna) krem Eveline na rozstępy. Przytyłam wtedy 30 kg i rozstępów nie mam. Czasami jak czuję, że mnie ciągnie skóra to smaruję ciekłą parafiną. Kupisz ją w aptece. Mam nadzieję, że pomoże :tak:

reklama
wiesz ja narazie nie mam zadnych rozstepów, ale wlasnie takie mam obawy ze mi wyskocza tu po bokach i w strone pleców, albo ze mi plecy pekną ;) tez smaruje smaruje, ale zobaczymy na finiszu, boje sie 7 miesiąca, swedzi mnie skóra w ogóle w tym miejscu gdzie mialam kolczyka w pepku i tak naokolo pepolka
A mnie swedzi cały brzuch !!! :szok::-D:-D:-D ( ale to od wysypki ahhaha )

Rozstepy mam alez owszem ,dupa i cyce ....Brzuszek omineło w tamtej ciazy ....i mam nadzieje ze teraz tez ominie choc ja nawet takiego brzucha nie mialam z Patrykiem jak mam teraz :baffled:

wiesz ja narazie nie mam zadnych rozstepów, ale wlasnie takie mam obawy ze mi wyskocza tu po bokach i w strone pleców, albo ze mi plecy pekną ;) tez smaruje smaruje, ale zobaczymy na finiszu, boje sie 7 miesiąca, swedzi mnie skóra w ogóle w tym miejscu gdzie mialam kolczyka w pepku i tak naokolo pepolka

ja póki co też żadnych rozstępów, smaruję się oliwką dla dzieci na wilgotną skórę, ale ostatnio usłyszałam, że krem z lanoliną jest świetny. zastanawiam się nad linomagiem, co wy myślicie?

widze ze sie wam imionkowe suwaki spodobaly :)
my dzis wymyslilismy ze coreczka mogla by byc Alicja :)
ale nadal czekamy ... jeszcze tydzien i bedzie jakas decyzja ... ale jak dzis tatus gadal do brzuszka i pytal malenstwa czy jest Jasiem czy Alicja to na Alicje byl malusi kopniacek :) ale tatus nie czul ...

Polecam Ci to sama u stosowałam w pierwszej ciąży: ( choć myślę, że rozstępy to bardziej sprawa genetyczna) krem Eveline na rozstępy. Przytyłam wtedy 30 kg i rozstępów nie mam. Czasami jak czuję, że mnie ciągnie skóra to smaruję ciekłą parafiną. Kupisz ją w aptece. Mam nadzieję, że pomoże :tak:
a ile kosztuje ten krem? bo mi sie wlasnie konczy moj AA mama i ja, na zmiane z oliwka smaruje, i zakupilabym sobie jakis. Któras pisala ze pani w aptece jej polecila jakis tani a o skladzie najbardziej zblizonym do mustelli, ale za chuny ludowe nie znajde teraz jak on sie nazywał, jakos na P chyba...

Asiek, pochwal się od razu jak się dowiesz kogo w sobie nosisz :tak: ja chcę już wtorek! 15:30 usg.
a co do wysypek i kosmetyków... do twarzy mogę używać jedynie do mycia Cetaphil (bez użycia wody) i Physiogel krem... mam tak tragiczną cerę od 2 miesięcy, że masakra.
A pewnie ze sie pochwale ....mam nadzieje ze mi powie plec ...bo jak nie to chyba sie rozrycze !

Wstawiłam linka z nk na zamkniętym. Ja tam wizytą póki co nie przeżywam tak jak tym,że dzisiaj mija dzień nr.12 i może już jutro dostanę najwspanialszy kawałek plastiku:-):-):-):-):-):-):-)
będę dzwonić już jutro ale myślę,że tak po 13:00
jak ja już się tego prawka doczekać nie mogę:tak:

widze ze sie wam imionkowe suwaki spodobaly :)
my dzis wymyslilismy ze coreczka mogla by byc Alicja :)
ale nadal czekamy ... jeszcze tydzien i bedzie jakas decyzja ... ale jak dzis tatus gadal do brzuszka i pytal malenstwa czy jest Jasiem czy Alicja to na Alicje byl malusi kopniacek :) ale tatus nie czul ...
moje kopią ostro ale jak tatus trzyma ręke to nie, a jak tylko ja wezmie to widac az jak brzuch skacze haha, mówi ze mają szacunek do tatusia ;)

reklama
Do góry