reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ale jesteśmy czaderskie!!!:-)
Clotrimazol to ja wiem,że na grzybicę ale mi też pomaga jak coś mnie pogryzie!!
Nie wiem dlaczego to zdjęcie zrobiło się niedostępne ale mam je na nk
jak coś zaraz linka wstawię:tak:

reklama
Tunia trzymam kciuki! Dasz radę!

Mea naprawdę jestem pod wrażeniem :szok:. Super Ci te pokrowce wyszły :tak:

Muszę tę poprosić o dostęp na zamknięty i pooglądać brzuszki :tak:

A my jak na razie nie możemy się zdecydować na imię :-(

Ja mam taki sredni brzunio, na zdjeciach wyglada jakos tak arbuzowato haha, ale gin mowil ze w 7 miesiacu to zaczyna tak gwaltownie rosnac brzucholek.
No troche zmienilam mojego glitera ;)

Joasiu, :-D usmiecham się do Ciebie o zaproszenie ........

Dziewczyny a mi się rozstępy robią na plecach w pasie ......... miziam miziam, kremami i (__)___) :zawstydzona/y:

Zamienię się w zebrę, o_O

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki :)
NO i ja juz po chrzcinach alem zmeczonaaaaaa ,jak wycmokałam malenstwo ...ahhh ,oczywiscie najdałam sieeeeeeeee na maxa a co mi tam 1 kg w ta czy w tamta ahhaha :) Jutro wizyta kurde chyba dzisiaj nie znasne :) Juz sie nie moge doczekac ...dobrze ze z samego rana o 10 wchodze do gabinetu ,smiałam sie dzisiaj z rodzina ze jak sie poloze na usg tak nie wstane jak mi nie powie czy jajka czy pipka.KUrde niewiem czemu ale kazdy gada mi ze laske bede miala a ja wciaz przeczuwam ze chlopczyk no i ten sen z traba ahhaha :) Juz bym chciala wiedziec bo chce zaczac wyprawke kompetowac.

Skonczyl mi sie krem na rozstepy no i moj jak byl to pojechal do apteki szukac tego kremu ,obskoczyl wszystkie u nas w miasteczku i nie znalazl ale w kadym pani pelecała mu oliwke w zelu penaten wiec zakupil !!!
zaczelam sie smarowac i cooooo !!! Kurde mac zaczela mnie meczyc jakas wysypka taka rozowa kaszka jakby na brzuszku no i swedziiiiiiii ...masakra .Mam nadzieje ze to od tej oliwki tylko ze dziwne bo cycki dupe i uda tez smarowalam ta oliwa i nic ...a bzuch mam caly w wysypce ...
Ja oczywsice siadajac do kompa powtarzalam sobie "NIE SZUKAJ GLUPIA BABO NICZEGO W NECIE " ale jak to wytrzmac ...no i zaczelam szukac ....no i teraz zastanawiam sie czy to tylko wysypka czy moze cos z watroba itp ....dobrze ze jutro wizyta !!!! Smaruje sudocremem i jakos przechodzi choc nie shcodzi calkiem.

Asiek, pochwal się od razu jak się dowiesz kogo w sobie nosisz :tak: ja chcę już wtorek! 15:30 usg.
a co do wysypek i kosmetyków... do twarzy mogę używać jedynie do mycia Cetaphil (bez użycia wody) i Physiogel krem... mam tak tragiczną cerę od 2 miesięcy, że masakra.

Czesc laseczki :)
NO i ja juz po chrzcinach alem zmeczonaaaaaa ,jak wycmokałam malenstwo ...ahhh ,oczywiscie najdałam sieeeeeeeee na maxa a co mi tam 1 kg w ta czy w tamta ahhaha :) Jutro wizyta kurde chyba dzisiaj nie znasne :) Juz sie nie moge doczekac ...dobrze ze z samego rana o 10 wchodze do gabinetu ,smiałam sie dzisiaj z rodzina ze jak sie poloze na usg tak nie wstane jak mi nie powie czy jajka czy pipka.KUrde niewiem czemu ale kazdy gada mi ze laske bede miala a ja wciaz przeczuwam ze chlopczyk no i ten sen z traba ahhaha :) Juz bym chciala wiedziec bo chce zaczac wyprawke kompetowac.

Skonczyl mi sie krem na rozstepy no i moj jak byl to pojechal do apteki szukac tego kremu ,obskoczyl wszystkie u nas w miasteczku i nie znalazl ale w kadym pani pelecała mu oliwke w zelu penaten wiec zakupil !!!
zaczelam sie smarowac i cooooo !!! Kurde mac zaczela mnie meczyc jakas wysypka taka rozowa kaszka jakby na brzuszku no i swedziiiiiiii ...masakra .Mam nadzieje ze to od tej oliwki tylko ze dziwne bo cycki dupe i uda tez smarowalam ta oliwa i nic ...a bzuch mam caly w wysypce ...
Ja oczywsice siadajac do kompa powtarzalam sobie "NIE SZUKAJ GLUPIA BABO NICZEGO W NECIE " ale jak to wytrzmac ...no i zaczelam szukac ....no i teraz zastanawiam sie czy to tylko wysypka czy moze cos z watroba itp ....dobrze ze jutro wizyta !!!! Smaruje sudocremem i jakos przechodzi choc nie shcodzi calkiem.
ale ci zazdrosze ze sobie pojadłaś, ja przed chwila wrabalam kolacje i mysle co by tu jeszcze zjesc ;)
Wez nie wkrecaj se ze masz cos z watrobą :-D , to napewno od tej oliwki. No ja jestem bardzo ciekawa co tam w Tobie siedzi hihih. Osttanio mi sie chce smiac z reklamy chyba to jest danoon czy cos takiego jakas activia czy cus nie wiem, ale smiac mi sie chce z tego hasła JAK MOZNA NIE WIEDZIEĆ CO W NAS MOŻE SIEDZIEĆ ;)

Ja nie mam rozstępów. Tzn mam parę od środkowej części ud, ale miałam je przed ciążą. Dobrze, że są w mało widocznym miejscu. I są koloru bardzo jasnego, więc zlewają się ze skórą hehe.

A ja jutro se zapodam giltera jak juz bede wiedziec kto tam siedzi w brzucholku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co !!!

Laski wszystkie macie piekne brzucholki ....

nessi - piekny masz usmiech :) zaprosznie wysłane :)

reklama
Joasiu, :-D usmiecham się do Ciebie o zaproszenie ........

Dziewczyny a mi się rozstępy robią na plecach w pasie ......... miziam miziam, kremami i (__)___) :zawstydzona/y:

Zamienię się w zebrę, o_O
wiesz ja narazie nie mam zadnych rozstepów, ale wlasnie takie mam obawy ze mi wyskocza tu po bokach i w strone pleców, albo ze mi plecy pekną ;) tez smaruje smaruje, ale zobaczymy na finiszu, boje sie 7 miesiąca, swedzi mnie skóra w ogóle w tym miejscu gdzie mialam kolczyka w pepku i tak naokolo pepolka

Do góry