reklama
Chérie
Mama Danielka
Czesc laseczki
NO i ja juz po chrzcinach alem zmeczonaaaaaa ,jak wycmokałam malenstwo ...ahhh ,oczywiscie najdałam sieeeeeeeee na maxa a co mi tam 1 kg w ta czy w tamta ahhaha Jutro wizyta kurde chyba dzisiaj nie znasne Juz sie nie moge doczekac ...dobrze ze z samego rana o 10 wchodze do gabinetu ,smiałam sie dzisiaj z rodzina ze jak sie poloze na usg tak nie wstane jak mi nie powie czy jajka czy pipka.KUrde niewiem czemu ale kazdy gada mi ze laske bede miala a ja wciaz przeczuwam ze chlopczyk no i ten sen z traba ahhaha Juz bym chciala wiedziec bo chce zaczac wyprawke kompetowac.
Skonczyl mi sie krem na rozstepy no i moj jak byl to pojechal do apteki szukac tego kremu ,obskoczyl wszystkie u nas w miasteczku i nie znalazl ale w kadym pani pelecała mu oliwke w zelu penaten wiec zakupil !!!
zaczelam sie smarowac i cooooo !!! Kurde mac zaczela mnie meczyc jakas wysypka taka rozowa kaszka jakby na brzuszku no i swedziiiiiiii ...masakra .Mam nadzieje ze to od tej oliwki tylko ze dziwne bo cycki dupe i uda tez smarowalam ta oliwa i nic ...a bzuch mam caly w wysypce ...
Ja oczywsice siadajac do kompa powtarzalam sobie "NIE SZUKAJ GLUPIA BABO NICZEGO W NECIE " ale jak to wytrzmac ...no i zaczelam szukac ....no i teraz zastanawiam sie czy to tylko wysypka czy moze cos z watroba itp ....dobrze ze jutro wizyta !!!! Smaruje sudocremem i jakos przechodzi choc nie shcodzi calkiem.
Asiek, pochwal się od razu jak się dowiesz kogo w sobie nosisz ja chcę już wtorek! 15:30 usg.
a co do wysypek i kosmetyków... do twarzy mogę używać jedynie do mycia Cetaphil (bez użycia wody) i Physiogel krem... mam tak tragiczną cerę od 2 miesięcy, że masakra.
Joasiu, usmiecham się do Ciebie o zaproszenie ........
Dziewczyny a mi się rozstępy robią na plecach w pasie ......... miziam miziam, kremami i (__)___)
Ja mam na udach czerwone kreski i jakoś specjalnie mi się to nie podoba no i oczywiście też miziam kremami i (_)(_) fajny zadek:-)
ale ci zazdrosze ze sobie pojadłaś, ja przed chwila wrabalam kolacje i mysle co by tu jeszcze zjescCzesc laseczki
NO i ja juz po chrzcinach alem zmeczonaaaaaa ,jak wycmokałam malenstwo ...ahhh ,oczywiscie najdałam sieeeeeeeee na maxa a co mi tam 1 kg w ta czy w tamta ahhaha Jutro wizyta kurde chyba dzisiaj nie znasne Juz sie nie moge doczekac ...dobrze ze z samego rana o 10 wchodze do gabinetu ,smiałam sie dzisiaj z rodzina ze jak sie poloze na usg tak nie wstane jak mi nie powie czy jajka czy pipka.KUrde niewiem czemu ale kazdy gada mi ze laske bede miala a ja wciaz przeczuwam ze chlopczyk no i ten sen z traba ahhaha Juz bym chciala wiedziec bo chce zaczac wyprawke kompetowac.
Skonczyl mi sie krem na rozstepy no i moj jak byl to pojechal do apteki szukac tego kremu ,obskoczyl wszystkie u nas w miasteczku i nie znalazl ale w kadym pani pelecała mu oliwke w zelu penaten wiec zakupil !!!
zaczelam sie smarowac i cooooo !!! Kurde mac zaczela mnie meczyc jakas wysypka taka rozowa kaszka jakby na brzuszku no i swedziiiiiiii ...masakra .Mam nadzieje ze to od tej oliwki tylko ze dziwne bo cycki dupe i uda tez smarowalam ta oliwa i nic ...a bzuch mam caly w wysypce ...
Ja oczywsice siadajac do kompa powtarzalam sobie "NIE SZUKAJ GLUPIA BABO NICZEGO W NECIE " ale jak to wytrzmac ...no i zaczelam szukac ....no i teraz zastanawiam sie czy to tylko wysypka czy moze cos z watroba itp ....dobrze ze jutro wizyta !!!! Smaruje sudocremem i jakos przechodzi choc nie shcodzi calkiem.
Wez nie wkrecaj se ze masz cos z watrobą , to napewno od tej oliwki. No ja jestem bardzo ciekawa co tam w Tobie siedzi hihih. Osttanio mi sie chce smiac z reklamy chyba to jest danoon czy cos takiego jakas activia czy cus nie wiem, ale smiac mi sie chce z tego hasła JAK MOZNA NIE WIEDZIEĆ CO W NAS MOŻE SIEDZIEĆ
G
Georgina
Gość
Ja nie mam rozstępów. Tzn mam parę od środkowej części ud, ale miałam je przed ciążą. Dobrze, że są w mało widocznym miejscu. I są koloru bardzo jasnego, więc zlewają się ze skórą hehe.
A ja jutro se zapodam giltera jak juz bede wiedziec kto tam siedzi w brzucholku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co !!!
Laski wszystkie macie piekne brzucholki ....
nessi - piekny masz usmiech zaprosznie wysłane
Laski wszystkie macie piekne brzucholki ....
nessi - piekny masz usmiech zaprosznie wysłane
reklama
wiesz ja narazie nie mam zadnych rozstepów, ale wlasnie takie mam obawy ze mi wyskocza tu po bokach i w strone pleców, albo ze mi plecy pekną tez smaruje smaruje, ale zobaczymy na finiszu, boje sie 7 miesiąca, swedzi mnie skóra w ogóle w tym miejscu gdzie mialam kolczyka w pepku i tak naokolo pepolkaJoasiu, usmiecham się do Ciebie o zaproszenie ........
Dziewczyny a mi się rozstępy robią na plecach w pasie ......... miziam miziam, kremami i (__)___)
Zamienię się w zebrę,